Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Aves

    Nou, na dit stukje vraag ik me af dit het grote "Haal Naomi ook over de streep"-stukje is. Nou, je bent geslaagd, als het zo ligt, dan zou ik ook voor Harry gaan.

    1 decennium geleden
  • xxxsmile

    Heel eerlijk. Vind ik dat Mila voor Harry moet kiezen.
    Niet omdat door dit hoofdstuk, maar gewoon in het algemeen,
    want Harry is er eigenlijk altijd voor haar geweest als ze problemen had met Zayn en luisterde,
    terwijl Zayn haar laat vallen, als ze haar gevoelens uitspreekt. Je kan dan op zijn minst ook gewoon eerlijk terug zijn, want Zayn vindt haar wel leuk, tenminste dat denk ik. ^^
    Maar ja het is jou verhaal. (:

    1 decennium geleden
  • theguardian

    Harry is zo lief. Misschien moet ze Zayn maar gewoon vergeten, want als ik zou moeten kiezen tussen 2 jongens die zich ongeveer zoals Harry en Zayn gedragen zou ik ook voor de jongen gaan die het meeste op Harry lijkt. het is weer een super deeltje, en ik hoop dat het je gaat lukken met het schrijven x

    1 decennium geleden
  • Unusual

    Ik vind Harry wel heel erg lief. Als ik Mila was zou ik er meer achter gaan zoeken en Zayn misschien wel gaan vergeten. Want Harry geeft duidelijk om haar en probeert om haar een zo goed mogelijk gevoel te geven. Dat is echt super lief! Als Zayn ook maar zo'n stukje zou laten zien en die koppigheid van hem wegliet... Hij moet maar bij Harry in de leer!

    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen