Weer volgende hoofdstuk :) Hopelijk vinden jullie weer wat xx

Zayn Malik.

Ik liep samen met Niall de club in, de muziek dreunde direct me oren binnen. Een grijns sierde me lippen, ik liep de gang op en zag wat mensen staan zoenen. Ik liep naar een dans zaal. En keek om me heen, best druk. 'Ga je mee drankje halen?' roep ik half in Niall zijn oren. Hij knikte. Samen liepen we naar een bar.
Ik bestelde twee pilsjes en betaalde de bar man, ik gaf er een aan Niall en leunde tegen de bar aan. Ik nam een slok van mijn pils, en keek naar hoe meiden aan het los gingen op de dansvloer. Ik grijnsde zwakjes. Ik dronk mijn pils op en zag wat meiden staan schuren met jongens. Oke zelf zou ik me zo ook wel eens met een meid los laten gaan. Had ik wel zin in. Ik dronk me pils op, en zag dat Niall hem ook op had. Hij bestelde er nog twee, en gaf mij er een.
Langzaam goot ik bijna me hele pils achterover. Ik keek naar een meid die voorbij kwam. Een zwart jurkje die strak zat, je zag haar perfecte lichaam er in. En haar borsten zouden er bijna uitvallen. Ik zag hoe ze naar de dansvloer liep en zag hoe ze begon te dansen met haar heupen. Ik keek naar haar kont en zette me glas neer. 'Lets dance' zei ik tegen Niall en grijnsde. Ik liep naar de dansvloer en ging dicht bij de meid dansen. Wel achter haar. Vanavond zou ze voor mij zijn. Ik ging achter haar dansen en legde mijn hand op haar heup. 'Hi beauty' riep ik zacht in haar oor, dat het wel normaal klonk. Haar donkerblonde haren waren mooi ze draaide haar gezicht en ik keek in haar perfecte groene ogen ze glimlachte en ze drukte haar kont wat dichter tegen mijn voorkant aan. Ik grijnsde en drukte een kus in haar nek, en voelde dat ik lichtjes een boner kreeg. 'Hoe mag ik je noemen?' fluisterde ik lichtjes opgewonden in haar oor, ze draaide zich om en sloeg losjes een arm om me nek. 'Rachel, en ik jou?' vroeg ze en haalde een hand door me haar. Rachel dus. 'Zayn' zei ik en legde me hand op haar kont en kneep er speels in. 'Een drankje?' vroeg ik aan haar. Ze glimlachte sierlijk en knikte, ik pakte haar hand vast en nam haar mee naar de bar.

Nadat ik acht pilsjes op had was ik al wat dronken, nou ik kon nog wel helder na denken. Ik drukte Rachel zacht tegen de muur aan en zoende haar. Ik voelde dat ik een boner had en kreunde even. Ze stopte de zoen. 'Ga je mee met me naar huis?' vroeg ik met een grijns op me gezicht. Ze schudde haar hoofd. 'Nee mijn huis?' ze grijnsde en pakte haar jas en pakte toen mijn hand weer. Ik knikte pakte mijn mobiel en smsde Niall snel dat ik met een meisje mee was, en dat ik hem wel weer zou zien. Ik liep met Rachel mee en glimlachte.


Oehw :)

Reageer (4)

  • GistriaLisse

    nee Nial moet met haar(lol)

    1 decennium geleden
  • ianhasaniceass

    Oehw Nieuwe abo. Snel verder!
    (flower)(H)(K)

    1 decennium geleden
  • ughu

    hihii nieuwe abbo ;3

    1 decennium geleden
  • Kjaensen

    Nieuwe abo! Snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen