Even mededeling! : Ja, ik ga morgen uit logeren jaja, en dan ben ik dus niet online op Q. Dus dit is laatste hoofdstukje voor vandaag & morgen!
Maar er is een maar jaja, ik reageer zaterdag weer met een lang stukje! Alss... ik wat reacties heb! en kuddo's (Dat motiveert me)! xxx

Rachel.

Ik was best wel fijn in slaap gevallen, aangezien ik niet met een oude vieze lul naar bed was geweest. Maar gewoon met een normale of altans dat denk ik, jongen ben geweest. Die niet zo oud is. We hadden afgesproken dat hij vaker zou komen, voor de seks. Gelukkig maar. Hopelijk nam hij zijn portomonee wel mee, want de meester komt langs en jat elke keer geld uit de portomonee van de mannen/jongens die wij mee nemen naar huis.

-Volgende ochtend.

Ik werd langzaam wakker en keek naast me. Gelukkig sliep Zayn nog. Ik trok mijn lingerie setje weer aan en trok gewone normale kleren aan. Vandaag had ik een rust dag. Ik hoorde wat gemurmel en keek achterom en pakte de boxer van Zayn en gooide die tegen zijn gezicht aan, ik grinnikte toen ik hem hoorde mompelen. Ik liep de gang op en zag een wat oudere man die ik niet kende over de gang lopen naar beneden. Langzaam kwam Anna de kamer uit gelopen en die me aan keek. 'Hey' zei ik voorzichtig en glimlachte zwak. Ik zag haar ook zwak glimlachen. 'Morgen' zei ze en liep weer haar slaap kamer in. Ik keek naar Zayn die opeens voor me stond. 'Hi 'zei ik en glimlachte zwak. Gelukkig was die aan gekleed. 'Kom je over twee dagen weer terug?' fluisterde ik zachtjes in zijn oor en drukte een kus op zijn kaak lijn, en keek hem vragend aan, Zayn knikte. 'Ja is goed, ik zou wel geld mee nemen hoef je het niets voor niets te doen' zei hij lachend. Hij zag me dus als een hoer? Oke eigenlijk was ik dat wel. Hij trok zijn shirt en broek aan en pakte een pen en papier, ik zag hoe hij iets op schreef. En liep naar me toe gaf me een knuffel en drukte het papiertje in me handen. 'Bel me' zei hij. En liep de gang op ik keek hem na en duwde de deur dicht en keek op het blaadje. Zijn nummer met een x erachter. Ik rolde met me ogen. En liep de gang op ik had honger, zin in ontbijt. Ik zou bijna Anna om ver lopen. 'Ging goed gisteren?' vroeg ze. 'Ja vaste klant' ik lach even. 'Beter' mompelde ze en haalde een hand door me haar. 'Ik ga zo wel douchen maar eerst eten, anders val ik flauw' zeg ik en loop met haar de trap af. 'Weet je hoe gegaan is met Bo?' zei ik zacht en liep de keuken in. Ze zweeg toen de meester zat met broodjes. 'Goed gedaan dames' zei hij met een smerige grijns. Ik knikte langzaam en pakte een broodje, net zoals Anna. Hij zakte neer op zijn stoel en keek ons aan. 'Dat betekend vandaag dus vrij, maar morgen wil ik weer dat er iemand met jullie mee komen' zei hij. Ik knikte. 'Meester ik heb een vaste klant' zei ik zacht. 'Oh is dat zo?' ik keek hem aan en zag zijn vieze grijns. Ik knikte. 'Geweldig' zei hij. Ik nam een hapje van me brood en nam toen een slokje van me melk. Ik keek de kamer rond. Gelukkig had ik Zayn, hij was tenminste normaal. Ik en Anna aten stilletjes verder. De deur werd geopend en ik keek er na. Ik zag Bo met een opgezwollen oog, ze keek met met een dodelijke blik aan. Ze had vannacht niemand, wat erg. Ik slikte en voelde me naar. Ik keek naar me bordje en durfde haar niet meer aan te kijken. Ze ging zitten. De meesteres liep de keuken ook in. 'We hebben geweldig nieuws, Rachel heeft een vaste klant' zei de meester. Ik glimlachte zwak en knikte. 'Wat echt?' zei ze en klapte in haar handen. 'Geweldig' lachte ze gemeen. Ze keek gelijk naar Bo. 'Van jou kunnen we niet zo iets verwachten' snauwde ze. Ik keek naar Bo die mij aan keek, ik keek weer weg. Het speet me echt Bo. Het is echt vreselijk als je niemand hebt voor de nacht.



Oke, was niet super maar dat gaat het later wel weer gebeuren hoor! :)
Ohja even voor de duidelijk heid : dit word niet een standaard seks en hoeren verhaal, want ik heb nog super veel ideeën. Dus dan weten jullie dat het niet om die twee dingen draait.

Ohja, wil je me blij hebben zaterdag? VERMOORD DIE KUDDO KNOP ?! ;$
hihi niet letterlijk duh.
Tot zaterdag! xx

Reageer (3)

  • ianhasaniceass

    Super goed geschreven!!
    Snel verder
    (flower)(H)(K)

    1 decennium geleden
  • NiallsPants

    Ghehehe, Dirty me, ik vind deze verhalen coool xD

    1 decennium geleden
  • Kjaensen

    Supergoed geschreven!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen