Oke happy jullie, ik kan nog een stukje schrijven! Wel de laatste voor zaterdag, nou veel lees plezier.
xx

Rachel.

Ik wachtte op Zayn. Ja gisteren had ik een vrije dag maar vandaag moest ik gewoon weer werken. Een zucht verliet mijn mond. Ik keek mijn kamer door en legde even een condoom neer. En keek in de spiegel. Ik haalde een hand door me haar en hoorde geklop op de deur. 'Binnen' zei ik en zag de deur open gaan. Ik zag Zayn naar me kijken en hij grijnsde. 'Hij beauty' fluisterde hij en liep naar me toe wanneer hij de deur achter zich had gesloten.
Hij drukte zijn lippen op die van mij, en zoende me voorzichtig. Ik gleed met me vingers door zijn haren heen en begon hem wat wilder te zoenen. Ik zette me vingers in zijn kont zakken.
Zijn handen gleden onder mijn shirt, hij begon me wilder te zoenen en ik stopte en glimlachte naar hem. En haalde zijn handen weg. Zayn keek me vragend aan. 'Wacht maar' zei ik lachend en duwde hem op bed en draaide mijn rug naar hem toe, klanten moet je vermaken anders krijg ik hem waarschijnlijk niet weer. Ik zette de muziek aan, en begon sexy met me heupen te dansen. Ik liet mijn broek zakken, en stond in mijn string te dansen. Ik voelde zijn geile blik naar me kijken. Ik trok mijn shirt uit en stond in me lingerie setje. Ik liep naar hem toe en begon voor hem te dansen en grijnsde ondeugend. Ik ging op zijn schoot zitten en begon hem kusjes te geven in zijn nek. Ik hoorde hem zacht kreunen. 'Vind je het wat?' vroeg ik en grijnsde naar hem. 'Ja' zei hij en trok speels aan mijn string. Ik trok zijn shirt uit en streelde zijn sixpack. Ik stond weer op en gooide me haren naar achteren zodat je me bh beter zag. Ik opende mijn bh slotje en liet hem zakken. Zayn stond op en z'n ogen keken naar me borsten. Hij begon me ruw te zoenen en zijn hand masseerde me borst. Ik kreunden. En opende zijn broek en gleed met me hand over zijn boner, die gelijk stijver werd. Ik trok zijn boxer ruw uit en duwde hem weer op bed. En trok er een paar keer aan. Daarna volgde mijn string, die uit ging. Hij rolde ons om, en spreidde me benen. Ik keek hem aan en voelde toen zijn tong langs me clitje gaan.
Het bloed ging steeds sneller er na toe, ik kreunde zacht, en het lekkere gevoel werd steeds erger. 'Zayn' zei ik zacht en kwam. Hij grijnsde pakte de condoom en deed hem om. Hij kwam in me ik kreunde, en bewoog zacht met hem mee. Ik draaide ons om zodat ik boven op hem zat. Ik kreunde en ging op en neer en breed hem zo. Ik keek hem aan en grijnsde breed, terwijl ik liep te kreunen. Ik voelde hoe zijn handen op mijn billen rusten. En hoe hij steeds dieper in me kwam. Ik voelde me hoogtepunt en kreunde toen even harder, en voelde dat Zayn ook kwam. Ik ging nog even door en kwam uit hem en ging op hem liggen.
'Is het zo goed?' fluisterde ik zacht in zijn oor en keek hem aan en drukte een kusje op zijn lippen en keek hem lief aan. Ik heeg zachtjes en hij knikte. 'Ja' hij glimlachte. Stond op en gaf me een klap op me kont. Ik grinnikte even en keek naar wat hij deed. Hij pakte zijn broek en pakte wat geld, een honderdje en nog wat briefjes. Ik glimlachte en hij draaide zich om. Hij liep naar me toe en zoende me en gaf me het geld. 'Ik bel je wel weer wanneer ik je weer wil oke?' hij grijnsde. Ik knikte langzaam en glimlachte en pakte het geld dat op me buik lag. En stond op en trok mijn lingerie weer aan, en Zayn zijn kleren ook.



Oke dit was dus officieel het laatste stukje, tot zaterdag!

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen