Voor ik het goed en wel door heb voel ik Heer Liam zijn lippen op de mijne. Zachtjes en voorzichtig laat ik mijn lippen met de zijne bewegen. Het gevoel is echt geweldig. Na een tijdje breekt hij de zoen en kijkt hij me met een grote lach aan. “je bent echt prachtig weet je dat?” ik kijk verlegen weg richting de sterren. “Ik denk dat we beter terug naar binnen kunnen.” Zegt hij terwijl hij het balkon verlaat en me aan mijn hand meesleurt. Ik ga terug op de stoel zitten en Niall kijkt me nieuwsgierig aan, ongemerkt schud ik mijn hoofd. Niall knikt en eet rustig verder. Liam kijkt me met een prachtige glimlach aan. Ik lach terug en kijk terug naar de tafel. “hoe was de sterrenhemel?” Hoor ik Niall vragen. “geweldig” floept er met een lach uit mijn mond. Geschrokken sla ik mijn hand voor mijn mond. Liam kijkt me lachend aan.

Na een tijdje gepraat te hebben merk ik dat het al laat is. “Niall, ik denk dat we beter naar huis gaan. Het wordt al laat en we moeten morgen vroeg op het veld zijn.” Niall knikt. “Ik zal jullie naar huis brengen, samen met Zayn. Jake? Kun jij Zayn halen.” “Geen probleem heer.” Zegt de knaap vriendelijk. Ik kijk hem aan. “Dat hoeft echt niet hoor. Heer Liam. We kunnen wel wandelen.” Zeg ik. “OH, nee. Als jullie morgenvroeg vroeg opmoeten, brengen we jullie wel. We haalden jullie ten slotte ook naar hier.” Zegt hij vriendelijk. “Eumh … Harry kan ik jou nog even spreken?” ik knik en stap met Heer Liam mee. “Harry, Ik vond het een zeer leuke avond. Vooral het sterren kijken.” Zegt hij met een glimlach. Ik word rood en kijk naar de grond. “ik vind dat we dit meer moeten doen, want ik vind jou leuk.” Ik word nog roder. “Heer Liam?” ik schrik door de stem van Jake die door de kamer klinkt. “Zayn en zijn paard staan klaar voor vertrek heer.” Liam knikt en neemt ons mee naar buiten waar Zayn op zijn paard zit te wachten.


Hello. ik weet dat we een tijdje niet geschreven hebben en ik weet niet of er snel nog hoofdstukjes zullen komen. ik ga wel nog morgen de liam pov proberen te posten. Ik wil jullie bedanken voor jullie geduld en om toch te blijven!
groetje Dreamertje

Reageer (3)

  • Justme96

    please ga weer een keertje verder!!! dit verhaal is zo super!!

    1 decennium geleden
  • Niallerslove

    Tuurlijk hebben we geduld! Toen ik zag dat er een nieuw hoofdstuk was was mijn dag echt weer goed, ben ziek namelijk haha :)
    Maar het maakt mij niet uit hoelang ik moet wachten, als ze zo perfect zijn als deze heb ik het er voor over! <3

    1 decennium geleden
  • Quandance

    Ik was helemaal blij toen ik een bericht van jou kreeg, want ik ben zó verslaafd aan dit verhaal hè.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen