Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Unusual

    Ik vind Harry en Mila echt zo lief. Je zet ons helemaal op het verkeerde been met deze avond die je zo mooi hebt beschreven. We willen nu bijna allemaal dat Mila voor Harry gaat. Hij is veel beter voor haar dan dat Zayn op dit moment is. En al helemaal hoe hij zich nu tegenover die twee gedraagt is onredelijk. Als ik Mila was, dan wist ik het wel. Ik zou op dit moment voor Harry gaan. Geen twijfel mogelijk!

    <3

    1 decennium geleden
  • theguardian

    Super lief. Ik hoop nog steeds op een deeltje van een van de jongens, misschien gewoon heel snel xd. Zayn is best wel een eikel op dit moment, en toch kan iedereen zien dat hij verliefd is op Mila. smoorverliefd. nou a, snel verder x

    1 decennium geleden
  • Pia

    Loved it! Ik vind Harry veel beter bij haar passen, maar aan de andere kant nam Zayn de 'relatie' tussen hem en Mila niet serieus dus misschien veranderd het als hij dat wel doet.. Hij is sowieso jaloers en vind haar dus wel leuk maar Harry is zo lief!! x

    1 decennium geleden
  • Adkins

    aaah love it! omggg ik wil echt dat zayn en mila het weer goed maken

    1 decennium geleden
  • Aves

    Ah, ik wil dat Mila het Zayn uitlegt, maar je maakt hem zo onredelijk! Hihi. Wat een mooi stukje. En ik vind nog steeds dat Harry Mila's vriend moet blijven, op vriendschappelijk gebied. En ah, Zayn is ook smoorverlieft op haar, anders zou het hem niets kunnen schelen :) En nog drie deeltjes? Mag ik er nog één? Hihi. Mijn weekend is relaxed, mij se-week is voorbij dus ik gun mezelf eventjes wat tijd om te lezen en schrijven :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen