SORRY, SORRY en SORRY! Ik was zo dom om mijn aanpassing bij het vorige stuk niet op te slaan! :x Normaal zou dit allang gepost moeten zijn maar door mijn klunsigheid komt hij dus met vertraging...

Tom wilde net het nummer van een reisbureau ingeven toen David zijn naam op het schermpje verscheen. Met lichte tegenzin nam Tom op, hij wist wat er ging komen. 'Met Tom Kaulitz.' zei Tom kort. Hij zuchtte en liet David geduldig uitspreken. 'Wat, volgend week al?!' vroeg Tom verbaasd en geschrokken tegelijk. David wilde dat Tom erbij zou zijn op de voorstelling van hun nieuwe album, dat had hij ook verwacht. Ergens had hij ook verwacht dat David Liv erbij zou willen maar daar kon hij nog mee leven. Alleen het feit dat de voorstelling al over 2 weken zou zijn, baarde hem zorgen. 'David, ze heeft net haar ouders verloren, denk je echt dat haar hoofd ernaar staat?' Tom was kwaad. Niet op David maar op zichzelf, hoe kon hij Liv zomaar gebruiken? Hij wist vanaf het begin dat het fout was maar hij had gehoopt dat Liv een echte trut zou zijn, iemand die hij niet zou kunnen uitstaan. Maar dat was niet zo, integendeel, Liv was lief en zorgzaam, een schatje en het belangrijkste van al: Tom was echt verliefd. Voor het eerst in zijn leven hield hij echt van iemand, hij wilde haar gewoon in haar armen houden in plaats van seks te hebben. 'Tom, doe niet zo flauw. Je gaat gewoon met haar, de media zal ervan smullen.' David was echt enthousiast over het plan om Liv te gebruiken voor publiciteit. 'Tot nu toen zijn jullie nog ontsnapt aan de paparazzi maar dat was niet het plan. Je gaat haar gewoon meenemen en na een paar weken gaan jullie dramatisch uit elkaar, einde verhaal.' David zag het al helemaal voor zicht; de paparazzi zou smullen van dit verhaal! Hij had zich voorgenomen om ervoor te zorgen dat het leek alsof Tom Liv bedroog waardoor de drama en de media er rond alleen maar groter werd. 'Liv wilt het nog even geheim houden.' zei Tom zacht. David mocht niet weten wat hij echt voor haar voelde, dat zou ervoor zorgen dat hij alles nog sneller liet gaan. Tom zou dan zoveel weg moeten van hem, dat hij geen tijd voor Liv zou hebben. 'Tom, stel je niet zo aan. Liv is zelf toch ook een actrice? Ze weet toch ook wel hoe het eraan toe gaat in de showbis?' Tom zuchtte, hij begon er echt genoeg van te krijgen. 'David, stop met zeuren! Ik beslis zelf wel of ik Liv meeneem of niet!' Tom beindigde het gesprek zonder op zijn reactie af te wachten. Hij kon het David niet kwalijk nemen, hij had immers zelf toegestemd, maar hij wilde Liv gewoon niet meer gebruiken als mediapleister.
Tom haalde diep adem en belde het reisbureau om ticktets te bestellen. 'Op welke datum wilt u graag vliegen?' vroeg de stem aan de andere kant. 'Morg... Neen, doe toch maar begin volgende week.' Tom bedacht zich dat hoe langer ze hier zouden blijven, hoe later hij David onder ogen zou moeten komen. 'De tickets zijn gereserveed meneer.' Tom bedankte de vrouw van het reisbureau, nu moest hij alleen Liv nog zien zover te krijgen dat ze hun relatie bekend zou willen maken. Geen makkelijke opdracht na het nieuws van haar oma.

Reageer (3)

  • Inviolable

    David is echt een eikel pff.
    Ben toch wel benieuwd hoe Liv gaat reageren en wat ze gaat doen als ze erachter komt. Ze zal flink gekwetst zijn en boos worden, I guess. En terecht, natuurlijk!

    Ga je snel verder?
    xx

    1 decennium geleden
  • NevaSoft

    Ik haat David!, hahahaha

    1 decennium geleden
  • FallingFaith

    (A)snel verder. Arme Liv.... wanneer zou ze erachter komen(als ze erachter komt), wil ik weten.(Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen