Foto bij ~14- goodbye for now

'Jij bent me nogal wat verschuldigd Sparrow!' zei Barbossa op een dreigende toon. 'Zal wel, wat wil je van me?' vroeg Jack. Barbossa zat even bedenkelijk te kijken maar hij nam een hap lucht en begon te praten: 'Aangezien mijn schip nu half naar de filisteinen geholpen is, krijgen wij jouw schip.' zei hij. 'NOOIT!!' schreeuwde ik. 'Hou je schoothondje even in toom wil je?' zegt Barbossa. 'Jullie hebben de Pearl al eens van mijn vader afgepakt en ik laat jullie dat niet weer doen!' schreeuw ik. 'oke, weetje... Geef me je dochter en ik laat je verder met rust...' de paniek slaat toe bij zowel Jack als bij mij. 'nooit! Jullie hebben mijn Melody al bijna vermoord, dat laat ik jullie niet weer doen!' schreeuwd Jack.
'pap, het is oke...' zeg ik vol overgave. Jack en Will kijken me aan en ik betrap Will op een traan.
Met een neergebogen hoofd en 2 piraten die mij polsen vasthouden loop ik over de plank. Ik hoor Jack nog zeggen dat hij me kosten wat kost terug zal krijgen. Ookal kost het hem zijn leven.
Hardhandig word ik in een verrotte cel gegooid. Ze geven me een fles rum en lopen gemeen lachend weg.
Ik kijk naar de jolly roger ring die Will me heeft gegeven. Ik hou hem vast en zeg tegen mezelf om de hoop niet op te geven.

JACK POV

Met tranen in mijn ogen zie ik het schip van Barbossa weg varen. 'we moeten toch iets kunnen doen om haar terug te halen?' vraagt Will die naast me staat. Ik denk even diep na en schreeuw dan naar Gibbs dat hij de boeg moet draaien en koers moet zetten naar Tortuga. 'wat moeten we in tortuga Jack?' vraagt Will verbaasd. 'ik weet daar iemand die mijn geliefde dochter kan terug halen.'

Reageer (2)

  • dineniel

    en die iemand is...?

    1 decennium geleden
  • Snowbunny

    Verdeeer ! Aboooo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen