Niall.

Ik keek haar geschrokken aan en keek naar die man. 'Hoe heeft hij je kunnen vinden?' zei ik verbaasd. Ze keek me bang aan. 'Hij doet er alles aan, hij heeft de chip waarschijnlijk gevonden.. en ik weet niet' ze haalt haar schouders op en ze begint weer te huilen. Ik slikte en sloeg mijn armen om haar heen.
'Ssht' zei ik zachtjes, en gleed met me hand over haar arm heen. Het was naar om haar te zien huilen. 'Moeten we hem aan geven?' fluisterde ik zachtjes. Ze keek me bang aan. 'Ja maar straks.. gaat de meesters aangifte doen, en dan..' er vielen weer een paar dikke druppels. 'Straks gebeurd het hetzelfde met me moeder' zei ze snikkend. Ik fronsde, en beet op me lip. 'Wat is er met je moeder gebeurd dan?' ik slikte en streek een plukje haar achter me oor. Ze haalde haar schouders op en stond op. 'Dat kan ik niet zeggen, nou nu niet' zei ze en beet op haar lip en ik knikte. Ik stond op. 'Wat doen we met hem?' vraag ik aan Rachel. 'Geef hem maar aan' zei ze en ik knikte. Ik maakte hem vast met een touwtje en pakte mijn mobiel. Slaperig belde ik dus het alarm nummer wat er is gebeurd. Ze zouden zo komen. Ik keek naar Rachel. En gaf haar een knuffel. 'Het komt echt goed ' zei ik en glimlachte zwak.

De politie was geweest, en had ons overhoord. En Rachel moest over een paar uur naar de politie. Ik had weer even met haar geslapen een paar uurtjes. Ik was wakker en trok mijn broek al aan. Ik gaapte en keek naar Rachel. Ik ging op bed zitten en maakte haar wakker. 'Wakker worden we moeten straks naar de politie' ze keek me slaperig aan en ze zuchtte. Ze knikte en stond op. Tonen we beiden klaar waren liepen we naar benden naar het restaurant toe. Ik liep met haar naar de rij en pakte een dienblad en keek haar aan. 'Pak maar wat je wilt' zei ik en glimlachte lief naar haar. Ik pakte zelf een croissant en een pak met soort yogi drink. Ik grinnikte even zacht toen ze precies het zelfde pakken. Ik liep met het dienblad naar de kassa en betaalde de vrouw. Ik pakte het wissel geld aan en liep met haar naar een tafel toe en ging zitten en keek haar aan. 'Eet smakelijk ' zei ik en pakte mijn croissant en nam een hap. 'Jij ook' ik zag hoe ze voorzichtig haar broodje pakte. 'Vind je het niet erg ? Dat je moet betalen?' vroeg ze, ik schudde me hoofd. Voor haar niet nee. 'Natuurlijk niet' ik glimlach en veeg me mond een beetje af met me servetje. En eet verder, en keek haar aan. Ze was echt knap, ik voelde wat kriebels en fronsde even. Oke kreeg ik nou van die verliefd heids kriebels? Ik keek naar me lege bord en keek toen naar me yogi pak. En pakte hem toen snel en nam een paar slokken en keek haar aan. Ze was wat afwezig. 'Zenuwachtig?' Vroeg ik voorzichtig. Ze knikte langzaam en glimlachte zwakjes. 'Ja best wel' zei ze zacht, en zag hoe ze haar laatste hap nam van haar croissant.

Toen we klaar waren liepen we naar buiten. Ik hield een taxi aan en hield de deur voor haar open. Ik glimlachte en stapte naar haar in en zei tegen de chauffeur waar we moesten zijn. We zouden aangifte doen. Ik keek naar Rachel. 'Het komt goed' ik glimlachte bemoedigend naar haar. En drukte een kusje op haar slaap en keek even naar buiten toe.


Heee lezers, abbo mensen. Sorry voor mijn late late reactie/stukje. Ik had beetje veel aan me hoofd deze week, dus vandaar.
Ik ga weer proberen elke dag te posten! xx

Reageer (2)

  • bbits

    Snel verder :D

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    snel verder!!(Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen