Foto bij no ordenairy fairytail

Ik stond verward op. Gisteren hadden Alice en ik tv zitten kijken tot in de ochtend. "Hey opstaan Alice!!" riep ik naar haar. "Huh? Nog 2minuten mam..." antwoorde ze met een slaapstem. "Okey dan" zei ik, maar ik gooide nog wel een kussen naar der. Alsof er een emmer water over haar was gegoten sprong Alice recht, pakte het kussen vast en ging terug zitten. "What.. The .. Heck ..?????" "Is er iets?" "Jah! Wat is er net gebeurt???! Je sprong ineens op en.. en.... Je was tog nog aan het slapen!?" "Ja ik vind het ook een mooi weertje.. Wat wil je als ontbijt?"
Nadat Alice Men ontbij had gemaakt -wat ze normaal nooit doet- en terug naar haar eigen kamer was gegaan begon ik me aan te kleden. Mijn haren waren zoals altijd in een staart en ik had natuurlijk een jeans aan.

"En kan iemand me zeggen wat de oplossing is van oefening 42 pagina 62?" Mvr. Grizly liep door de klas met haar bril op en zo'n blik van 'Jij-Bent-Mijn-Volgende-Slachtoffer' "Euhm ik ben niet zeker maar ik denk 15934,453 ." "Ja Dat klopt. Maak nu maar oefening 43 tot en met 58. Jullie hebben een kwartier!" Ik had er genoeg van. "Mevrouw misschien moet u net als alle andere leerkrachten ons eerst de tijdgeven om al onze valiezen en boeken enz in orde te zetten voordat u begint met ons 100 oefeningen te geven die u zelf niet eens snapt!! Het enige wat u doet ik mensen aanduiden die het antwoord niet weten en het dan nakijken met uw verbetersleutel die u hebt gekregen van de directie!" Mvr. Grizly liep kwaad naar me toe en zei "Als jij het zo veel beter weet juffrouwtje dan mag jij nu oefening 59,60,61,62, ... 79 maken!!" Heel de klas sprong op en begon te roepen naar de juf. "Het is waar wat Saphrina zei..." "Mevrouw u heeft het recht niet om ..." "Sins wanneer zijn juffen zo'n tirannen?" "Waar hebt u uw diploma gehaalt? In de gevangenis?" "U was beter terrorist geworden!" "..."

De rector gaf ons -de leerlingen- gelijk. Maar we moesten wel vriendelijker zijn tegen Mvr. Grizly. We kregen voor de rest van het trimester wel een andere leerkracht.. hoewel... het was Grizly's zus... Amanda Grizly.

Reageer (1)

  • Rinstarzz

    Whahahaha mevr. Grizly :D Snel verder sistaaar!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen