Foto bij 3.

MONDAY 27 AUGUST

Elena Johnson

'Elena!' begroette Lauren me vrolijk toen ik ons kantoor binnen liep. 'Goedemorgen,' glimlachte ik terwijl ik op mijn bureaustoel ging zitten. 'Waarom vertel jij mij niet dat Aiden je ex is?' vroeg ze toen. 'Nu kan het natuurlijk nooit iets worden omdat ik dan de vriendinnenregel verbreek,' verzuchtte ze. Ik schoot in de lach. 'Ik heb van mijn 16e tot mijn 18e iets met Aiden gehad. Het was fijn toen, maar ik ben gelukkig met Louis en ik wens jullie allebei ook geluk toe. Als jij dat bij Aiden vindt, wie ben ik dan om jou tegen te houden?' vroeg ik haar. 'Echt waar? Dus je vindt het niet erg als ik met Aiden ga daten om te kijken of het iets kan worden?' 'Nee natuurlijk niet, ik zou het alleen maar leuk vinden als jullie wat krijgen,' overtuigde ik haar. Ze kreeg een enorme grijns op haar gezicht. 'Volgens mij heeft hij vrijdag wel een goede indruk achtergelaten of niet?' lachte ik in. Lauren kleurde rood. 'Ja, het was gezellig,' zei ze. Nu grijnsde ik. 'Ja, Aiden is wel een charmeur,' grinnikte ik terwijl ik inlogde op mijn account. 'Nog nieuwe opdrachten?' vroeg ik haar toen. 'We hebben vanmiddag een bespreking, maar verder niks.' Ik knikte en begon aan de opdracht waar ik vrijdag mee geëindigd was.

'Waar zijn die kutsleutels nu?' gromde ik terwijl ik in mijn tas naar mijn sleutelbos zocht. Ik zuchtte en drukte op de bel. Die dingen konden toch niet opeens verdwenen zijn? Louis opende de deur. 'Hey, jij bent laat,' zei hij. 'Ja, bespreking liep uit en toen moesten nog een iets voorbereiden voor morgen,' zei ik. Ik ging op mijn tenen staan en drukte een kus op zijn lippen. Daarna liep ik langs hem af naar binnen. Meteen kwam een overheerlijke etensgeur me tegemoet. 'Je hebt gekookt!?' riep ik verrast uit. 'Ja, je vond het afgelopen vrijdag zo lekker, ik dacht ik waag nog een poging.' Ik keek hem argwanend aan. 'En je weet zeker dat Harry niet stiekem heeft meegeholpen?' Louis ogen werden groot. 'Verdenk je mij daar echt van?' lachte hij. Ik haalde mijn schouders. 'Jij bent niet zo'n keukenprins, en Harry wel,' zei ik. 'Één en één is twee,' grinnikte ik terwijl ik eindelijk doorhad dat ik mijn jas nog aanhad. Ik trok hem uit en hing hem aan de kapstok. Louis had echt zijn best gedaan. De tafel was prachtig gedekt met servetten en kaarsen. 'Waar heb ik dit eigenlijk allemaal aan verdient?' vroeg ik aan Louis die met een schaal lasagne de keuken uit kwam lopen. 'Ik wilde je gewoon even duidelijk maken hoe belangrijk jij voor me bent,' zei Louis. Hij drukte een kus op mijn haren en ging tegenover me zitten. 'Dit is de lasagne van Jamie Oliver. Ik hoop dat hij net zo lekker smaakt als die van Harry, maar ik heb mijn best gedaan.' 'Het ruikt in ieder geval lekker.' Louis schepte voor ons beide op en ik nam nieuwsgierig een hap. 'Oh, dit is lekker Lou!' grijnsde ik. 'Er zit crème fraîche doorheen,' legde Louis uit. 'Oh, dit mag je zeker vaker maken,' glimlachte ik terwijl ik nog een hap nam. 'Hoe was jou dag eigenlijk?' vroeg ik toen ik mijn mond weer leeg had. 'Harry is langs geweest. We hebben samen boodschappen gedaan voor de lasagne en aan een liedje gewerkt,' vertelde hij. 'Oh, mag ik het dadelijk horen?' vroeg ik nieuwsgierig. Louis knikte en ik glimlachte. 'Ik zat na te denken. Misschien kunnen we een optreden van jullie filmen en dat op internet zetten. Zo is Justin Bieber ook beroemd geworden,' zei ik. 'Jij moet manager worden. Ik denk dat we Aiden maar moeten ontslaan,' lachte Louis. 'Niet doen, hij wil hier ook bij betrokken zijn,' zei ik serieus en Louis knikte, ook al was het maar een grapje. 'Aiden en Lauren gaan waarschijnlijk daten,' glimlachte ik toen. 'Lauren, dat is je collega toch?' Ik knikte. 'Oh, die stonden vrijdagavond en nog lang samen te praten vertelde Harry.' Ik glimlachte. 'Ja, volgens mij vind Lauren hem wel leuk,' grinnikte ik.
Na nog een heerlijk dessert pakte Louis zijn gitaar erbij en zocht naar de juiste tekst. 'Het heet little things,' vertelde hij voor hij begon te spelen. Geconcentreerd luisterde ik naar het gitaarspel en naar Louis stem. Toen hij klaar was keek hij me afwachtend aan. 'Wauw, Lou, het is prachtig,' zei ik zachtjes. 'Het is op jou gebaseerd,' zei Louis terwijl hij zijn gitaar aan de kant zette. Ik stond op en ging op Louis' schoot zitten. 'Dat is zo ontzettend lief,' prevelde ik voor ik mijn lippen op die van hem drukte. Louis tilde me in een soepele beweging op zonder zijn lippen van die van mij af te halen. Zonder enige moeite droeg hij me naar de slaapkamer.

OMG! Little Things is zo mooi! En ze komen naar Nederland! Ik heb alleen geen een vriendin die ook fan is, en in je eentje is er geen zak aan, dus daar baal ik wel van. Anyway, weer een stukje. X

Reageer (4)

  • Rawsh

    ik ga erheeeeeeeen :D
    maar in Belgie dan :p

    1 decennium geleden
  • Lordd

    Whoop whoop ik ben ook wel kandidaat om met je mee te gaan haha =P Kut dat je geen echte vriendinnen hebt die ook fan zijn ;( Eerst had ik dat ook niet, maar gelukkig heb ik iemand leren kennen die ook fan is haha xp
    Awesome stukje<3 LITTLE THINGS<33

    1 decennium geleden
  • LynnM

    MUHAHA DAN GA JE MET MIJ MEEE >:)

    1 decennium geleden
  • heavens

    prachtig !! haha heel q stat in het teken van one direction komt naar nederland !
    echt lol
    snel verder
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen