Louis was mijn beste vriend ik zou heb nooit laten gaan! Sinds we gekust hebben ben ik zou blij. Ik voel echt iets voor hem, iets dat nooit meer te breken is. Louis heeft een leuke jeugd gehad.

** FLASH BACK**

"Ginger..." "Ginger..." "GINGER!!!" "Louis wat is er?" Ik kwam de kamer in en zag Louis. "LOUIS WAAROM STA JE IN JE MOEDERS ONDERGOED?" Louis barst in lachen uit. Hij viel op de grond... Hij tijdens zijn val kwam hij met zijn hoofd lang de punt van zijn moeders kledingkast. Hij had een zware hersenschudding. Overal lach bloed, als er iets is waar is niet tegen kan is het wel bloed. Ik rende naar beneden en ging de moeder van Louis halen. "LOUIS BLOED." We renden samen naar boven. Louis had nog steeds de slappe lach. Hij had echt geen idee wat er was gebeurd. "Louis waarom heb je mijn ondergoed aan?" Riep zijn moeder. Louis zijn gezicht betrok, hij werd helemaal rood. Ik stond te proesten achter zijn moeders rug. Louis was gestopt met lachen. "Mama mijn hoofd doet pijn." Hij voelde aan zijn hoofd... "Bloed." Zei hij beteuterd. Er was een korte stilte. Het was nog geen vijf seconden stil en Louis moest weer kei hard lachen. Zijn hoofd ging maar harder en harder bloeden. "Meredith wat gaat u moet Louis doen?" Vroeg ik aan de moeder van Louis. "Ik ga maar met hem naar de dokter." "Louis sta op je moet naar de dokter." Ik zal het nooit meer vergeten. Louis met zijn knal rode kop bij de dokter in zijn moeders ondergoed.

Louis groeide op op het platte land. Echt totaal het tegenovergestelde van New York. Tien Louis tien was kwam zijn moeder ter overlijden. Wanneer Louis twaalf was kwam hij vanuit Texas helemaal naar New York. Een hele nieuwe start. Louis en ik zagen elkaar steeds vaker. We hebben het nu heel gezellig met elkaar. Iedere ochtend fietsen we samen naar school. Ondertussen is Louis al 16. Samen met een paar vrienden begon hij een bandje genaamd; One Direction. Louis is de jongste. Ik ben zo bang dat we uit elkaar groeien omdat Louis One Direction heeft!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen