Foto bij Love #One

OMG! One Abo in just... A few minutes?! I'M REALLY HAPPY NOW :D

Ik word wakker, sla mijn handen voor mijn gezicht en kreun. Ik kijk op mijn wekker en zie dat het al 5 uur is. Over een uur gaat mijn wekker, dan moet ik opstaan en mijn klusjes doen, want anders word ik geslagen. Tja, zo is mijn leven nou eenmaal. Ik weet dat ik nu niet door kan slapen, anders slaap ik door mijn wekker heen. Ik sta op, maak een kreunend geluidje, mijn bed is gewoon zo gammel dat het lijkt alsof je op de vloer slaapt en geloof me, dat licht absoluut niet lekker en is niet goed voor je rug. Ik open voorzichtig mijn kamerdeur en luister of er al iemand wakker is. Gelukkig is dat niet zo en ren ik de gang voorzichtig over naar de badkamer. Als ik daar kom, knip ik het licht aan en sluit de deur achter me en doe hem op slot. Ik trek mijn - gore - kleren uit en zet de douche aan, waarna ik een handdoek pak en shampoo. Ik stap gouw onder de douche, het water is veels te heet maar dat boeit me niet, en verbrand mijn huid zowat. Ik begin snel mijn haar te wassen met shampoo, spoel het eruit en pak gouw de zeep. Ik zeep me in een recordtempo in, spoel het eraf en stap gauw onder de douche vandaan. Ik mag officieel niet douchen en als mijn ouders erachter komen, nou mijn vader dan mijn moeder doet me helemaal niks, zou ik een week niks kunnen doen. Misschien wel langer niet. Ik droog mij af, gooi de handdoek in de wasmand - iedereen douchet hier zo vaak dat niemand merkt dat er een paar extra handdoeken bij doen, ik doe overigens de was - en trek gouw mijn vieze kleren weer aan. Ik loop weer naar mijn kamer en trek daar een schone onderbroek uit de la, waarna ik me weer uitkleed en die aantrek. Ik loop ook naar mijn kast en trek daar een van mijn kapotte joggingbroeken aan en een van mijn - nog hele, en schone - tanktop aan. Ik loop de gang op en daal voorzichtig de trap af, waarna ik naar de woonkamer snel. Ik trok daar de gordijnen open en ruimde daar alles op van wat mijn ouders gister voor een troep hebben gemaakt. Ik loop alle kamers beneden door, ruim alles op en trek alle gordijnen open waardoor het een stuk lichter is in huis. Schoonmaken doe ik vanmiddag, als ik nu ga lopen stofzuigen worden mijn ouders wakker en zwaait er wat. Hij is altijd chagrijnig in de morgen. Ik kijk op de klok en ren halsoverkop de keuken in. Mijn ouders worden over drie kwartier al wakker. Ik trek alle lades en kasten open en begin aan het ontbijt voor hun. Voor mij is er niks bij, mijn vader merkt altijd als er iets weg is. Ik maak de tafel klaar, zet alles op tafel en kijk naar het gigantische ontbijt. Mijn vader wou het altijd zo uitgebreid hebben en alles wat over was gooide hij weg. Gewoon weg. Het enige wat ik kreeg was 's middags een glas water en een broodje. Als ik geluk had mocht er ook nog eens beleg op. Ik liep uit de keuken toen ik iemand de trap af hoorde komen en zag mijn moeder.
"Goedenmorgen, moeder" zei ik beleefd. Mijn moeder knikte en liep naar de keuken. Als ik het niet deed, ja dan kun je wel raden wat er gebeurde. Mijn vader kwam er nog geen vijf minuten achteraan.
"Goedenmorgen, vader" zei ik. Hij negeerde me volledig en liep naar de keuken.

Ik zuchtte, zo ging dat altijd.


In this story, Justin has a steph-father and his mother is still Pattie and They're rich. One Direction excist, Justin doesn't know anything about the other people. understandable? xMe.

Reageer (1)

  • stupidOTP

    OMG Juju moet ontsnappen!!
    ik heb zo'n medelijden met hem...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen