Foto bij •Eyes 022

Hahaik moest echt lachen bij deze foto dus. Ik moest hen even delen met jullie ook al vinden jullie hem niet leuk denk km haha

Genieten gooi ik mijn hoofd in mijn nek en sluit mijn ogen, heerlijke deze warme dagen. Ik ga in het gras zitten, en open mijn lunchpakket. Ik wil net de eerste hap van mijn brood nemen als er iemand naast me komt zitten ‘Goedemiddag Leen!’ groet Janice me vrolijk. We werken nu inmiddels een week samen, en we lijken wel een geoliede machine zo goed gaat het. En bovendien zijn we ook nog een echt vriendinnen geworden, ‘Heb je zin om vanavond een film te kijken samen? Er komt een hele mooie op tv.’ Enthousiast knik ik, het voelt weer een beetje zoals de meidenavondjes die ik altijd met Dores en Sarah had ‘Je mag dit keer wel bij mij komen, ik heb nog genoeg chips enzo in huis, en de vorige keren waren we ook al steeds bij jou.’ ‘Gezellig, dan ben ik rond een uur of 7 bij jou. Ga ik nu weer snel aan het werk, heb over een kwartier een afspraak met je grote vriend.’ Lachend loopt ze weg. In tegenstelling tot mij heeft Janice helemaal geen problemen met Ibrahim Afellay. Niet dat ze vrienden met hem is hoor, nee dat gaat dan wel weer erg ver. Ik snap echt niet hoe ze die jongen kan verdragen. Snel eet ik mijn brood op en loop weer naar binnen.

'Hello sunshine' groet Cesc Fabregas me vrolijk als ik mijn behandelkamer binnenloop, 'hi Cescie' groet ik hem lachend terug en ik ga evn met mijn hand door zijn haar. Nep boos kijkt hij me aan en fantoeneert zijn haar vlug met zijn handen. Gefascineerd kijk ik toe hoe zijn vingertoppen alle plekken van zijn haar weer op de juiste positie brengen, ik snap echt niet hoe die jongens dat zonde spiegel kunnen doen. 'Zit je haar weer goed, dan kunnen we beginnen.' Zeg ik dan uiteindelijk serieus en in warm mijn handen op voor zijn massage.

'Hee kom binnen!' Roep in enthousiast als ik de der voor Janice openhoud. Ze stapt naar binnen en zet een schaal vol lekkere hapjes op de tafel. 'Ik had toch gezegd dat ik genoeg in huis had nu krijgen we alles nooit op!' Onverschillig haalt Janice haar schouders op en ze grinnikt licht. Zuchtend kijk ik wat er op de schaal ligt die ze heeft meegebracht en loop dan achter haar aan naar de tv. Het is echt Spaans dat de mensen goed kunnen koken en altijd wat mee nemen. ondertussen heeft Janice de tv op het goede kanaal gezet. 'Is het een jankfim?' Afwezig knikt ze en ik gris een pak tissues onder het kleine tafeltje vandaan. 'Ik ben op alles voorbereid' grinnik in en Janice doet vrolijk met me mee. We kletsen nog wat maar stoppen snel als we het begin deuntje van de film horen en niet veel later vinden de tranen hun weg naar beneden en zijnde tissues hard nodig.



Hello babes! Ben niet zo tevreden over di stukje maar ik heb dit snel op mijn iPhone geschreven dus het is wat moeilijker! Ik heb vanaf morgen heel weinig tijd om te schrijven ivm proefwerkweek dus ik kan geen stukjes beloven ik doe echt mijn best!
Lots of love,
Lynn

Reageer (2)

  • xSaarrStyles

    Acccchhh, ze keken vast de Spaanse Dear John als die bestaat, (:
    Loveyoulieff

    1 decennium geleden
  • FollowDreams

    Veel succes met je proefwerkweek! (: x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen