Foto bij 52.2 Harry Styles

Wooo, ik ben echt slecht bezig. Ik heb al twee dagen of zo geen nieuw hoofdstuk geactiveerd. Ik heb het trouwens superdruk gehad vandaag. Moest in een middag een heel werkstuk voor levensbeschouwing maken, een engels dossier, wat overigens nog steeds niet af is, en ik moet een gymles nog voorbereiden. En dat allemaal voor morgen, terwijl het nu al superlaat is. School wordt echt zo veel.
Maar trouwens ook een waarschuwing: er zullen niet heel erg veel hoofdstukken meer volgen. Ik ben het verhaal tot een einde aan het maken. :'(

Kan dit lieve schattige, zielige, whatever, hoofdstukje heeeel veel kudo's krijgen zodat we in de top staan? Dat zou m'n drukke dag van vandaag en morgen weer helemaal goedmaken :)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (19)

  • Tomlinsbear

    De droom van ieder meisje. Dit verhaal is echt een sprookje, maar dat was ook je bedoeling :)

    7 jaar geleden
  • niallertje77

    Wauw dit is zo mooi dat ik facking mega erg zit te janken echt heeeeel erg omg vooraltoen ze zeiden op 1 roepen we allemaal we love you yanelle oh god ik jankte niet normaal echt gewoon teveel schattigheid!!! (huil)(H)(K)(yeah)(flower)

    1 decennium geleden
  • DreamHipster

    Aaawh, so sweet!!
    Love it <3

    1 decennium geleden
  • xkuseva

    asdfghjkl <3

    1 decennium geleden
  • Justforfun1D

    omg snel verderrrrrr!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen