Foto bij Gevangen - 186

En nu een lange, om de vorige goed te maken :Y)

Oh, en nu zal ik een tijdje vanuit Keylina/Azulena pov schrijven, omdat er een heleboel gebeurt waarvan Lizzie in haar cel niets merkt.

Keylina/Azulena pov

Ruw werd Lizzie meegesleurd door de soldaten. Ik keek haar na. Vanaf nu stond ik er alleen voor.
“Wat zijn uw orders, prinses?”, vroeg de admiraal.
“Ik ga mee naar de Vuurnatie, we vertrekken morgenochtend. Laat een schip gereedmaken. En laat zo snel mogelijk, vandaag nog, een schip vertrekken om prins Sokka weer naar de gevangenis over te brengen.”
“Natuurlijk, prinses.”
“Goed. Ik heb nog een aantal zaken te regelen, mijn vader een brief sturen bijvoorbeeld. Ik laat het u weten als u nog iets voor me kunt doen.”
“Zoals u wilt.” Hij maakte een buiging. Waardig liep ik de zaal uit, om me daarna naar de kamer van Yle te haasten.
“Prinses Azulena”, schrok die. Ze maakte een buiging.
“Yle, pak je spullen en ga meteen naar Diana. Je gaat er een tijdje logeren, we hebben een probleem. Ik kom je zo snel mogelijk achterna om alles te uit te leggen.”
“Oké”, Yle was duidelijk geschrokken, maar begon meteen haar zak in te pakken. Ik ging naar mijn kamer om de vuurheer een brief te schrijven.

Geachte vader, vuurheer Azlaï

De admiraal heeft me uw brief bezorgd en Lizzie is meteen gevangen genomen. Toch denk ik dat u zich vergist, ik geloof niet dat zij een verraadster is. Zij geeft om bepaalde mensen in deze stam, maar na al die jaren hier gewoond te hebben kan ik haar dat niet kwalijk nemen. Zij heeft echter steeds gedaan wat u of ik haar vroeg sinds zij de vuurnatie weer trouw is, en de belangrijkste beslissingen heeft ze nooit genomen zonder mijn uitdrukkelijke toestemming. Maar ik begrijp uw bezorgdheid, zij is inderdaad een tijdlang ontrouw geweest en is minder objectief dan anderen.
Ik ben er echter van overtuigd dat ik Lizzie het beste ken en weet hoe zij te werk gaat. Daarom ben ik van mening dat we deze zaak best samen bespreken. Bovendien is het lang geleden dat ik nog in de Vuurnatie geweest ben en u gesproken heb. Belangrijke besprekingen in verband met de strijd van onze machtige natie zijn echter het meest effectief als er van man tot man over kan bespreken. Daarom ben ik van mening dat ik mee naar de vuurnatie moet komen. Het wordt tijd dat wij nog eens op een normale manier met elkaar kunnen spreken en informatie uitwisselen. De admiraal zal ik tijdelijk hier laten om over deze stam te waken.
Zoals u verwacht had is prins Sokka inderdaad naar deze stam gekomen, hij is hier vannacht aangekomen. Ik ben teleurgesteld in de communicatie, wij waren nog niet op de hoogte van zijn ontsnapping en konden dus ook nog niet naar hem uitkijken. Gelukkig klopte hij aan bij mensen die Lizzie meteen gewaarschuwd hebben. Zij is hem dan ook onmiddellijk gaan halen en heeft hem naar het paleis gebracht om hem aan de soldaten hier uit te leveren, na hem verteld te hebben dat ze persoonlijk zijn vrouw heeft vermoord. Ik heb uiteraard opdracht gegeven hem meteen terug te brengen en onder strenge bewaking te plaatsen.
Vader, ik ben blij om eindelijk terug naar huis te komen, al is het maar voor even. In de waterstam zal ik mij nooit werkelijk thuis kunnen voelen, zoals ik in de vuurnatie doe. Ik verwacht dat we over twee weken bij u aankomen. Zou u ook moeder willen verwittigen dat ik kom? Ik heb haar erg gemist en het zal goed zijn even weer met haar te kunnen praten. Uiteraard zullen onze tactische besprekingen belangrijker zijn.

Hoogachtend, met vriendelijke groet
Prinses Azulena



Is dit leesbaar? Ik gebruik een ander lettertype omdat het niet vanuit Lizzie is, maar als jullie dat vervelend vinden pas ik het wel aan

Reageer (4)

  • Eef95

    Het is duidelijk zo :D

    snel verder

    1 decennium geleden
  • Gisborne

    Ik vind alles leesbaar van deze story, dus ook dit lettertype ^^
    Snelverder! <3333333333

    1 decennium geleden
  • Altaria

    Het is leesbaar + een geweldig stukje + een cool verhaal + spannend moment + coole schrijfster = snel verder! (ik snap niet waarom ik een 4,5 voor wiskunde stond ik ben hier geweldig in ^.^ ;P

    1 decennium geleden
  • Catmint

    Nee, het is een handig lettertype hoor. VERDER!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen