Foto bij ``138``

Sorry dat ik niet eerder verder heb kunnen schrijven. ik heb mijn examens verknald en daardoor wilde ik niet verder :(

De deuren van de bar gaan open en ik kijk op naar Sam. ‘Sam!’ roep ik vrolijk uit. Ik loop om de bar heen en geef hem een knuffel. De deur gaat nog een keer open en dit keer komt Dean binnen. ‘Dean…’ mompel ik minder vrolijk. ‘wat hebben jullie gedaan?’ vraag ik verbaast als ik de stof op Sam’s kleren op merk. Dean zucht en gaat aan de tafel zitten. ‘de auto van bobby is kapot gegaan’ Sam gaat aan de bar zitten en ik schenk een glas water voor hem in. ‘hier’ hij neemt hem dankbaar aan. ‘en ik dan?’ ik kijk naar Dean en schenk nog een glas vol. Langzaam loop ik naar hem toe en schenk het glas water over zijn hoofd leeg. ‘hier’ Dean blijft verbaast zitten. ‘wat is er gebeurt, dat je dat opeens op mij moet afreageren’ gromt Dean. Hij staat op en trekt zijn shirt uit. Met een zucht kijkt hij er even naar. Ik loop weer terug achter de bar. ‘een klant… hij deed me aan jou denken’ Dean kijkt me geamuseerd aan. ‘en waarom dan? Mijn geweldige charme? Mijn lekkere lichaam?’ mijn ogen schieten naar die van Dean. ‘nee, hij dacht net als jij dat hij elke vrouw kan krijgen die hij wil’ ik hoor Sam grinniken terwijl Dean’s gezicht betrekt. Voor hij er verder wat over kan zeggen komt Ellen al binnen. ‘hier is het geld, waarvoor je hebt gewerkt’ ik krijg een klein stapeltje biljetten en berg ze op. ‘bedankt Ellen, als je hulp nodig hebt kan je me bellen’ ze knikt en ik ga naast Sam op de barkruk zitten. ‘denk je dat Ash al klaar is met de spullen uitzoeken?’ Dean neemt naast me plaats. Even kijk ik naar hem en merk op dat hij nog steeds het shirt uit heeft. ‘wil je aan anders shirt Dean?’ hij schudt zijn hoofd. ‘nah, ik vind het zo wel goed. Tenzij het jou te veel stoort en je jezelf niet meer kan concentreren’ hij lacht zijn bekende lachje en ik kijk hem zuur aan. ‘Dean, heb je niet begrepen wat ik net over je zei?’ Jo komt binnen en slikt even. Dean kijkt me even aan als hij Jo ziet. ‘weet je dat zeker, ik durf te wedden dat ik haar kan krijgen’ nu begin ik te lachen. ‘maar Jo is niet iedereen en mij zou je bijvoorbeeld nooit kunnen krijgen’ ik wip van mijn stoel af. ‘misschien wil ik je ook niet eens, kom op zeg’ ik bal mijn vuist maar de hand van Sam doet me gelijk kalmeren. Hij geeft me een zachte duw naar de deur waar Ash achter zit. ‘let maar niet op Dean, diegene die jou zou krijgen, zou heel gelukkig moeten zijn’ hij laat zijn hand op mijn onderrug terwijl ik Ash roep.



Jullie raden nooit wat er net gebeurde!! ik was plaatjes aan het zoeken van de jongens, toen viel mijn laptop uit... MIJN LAPTOP KAN GEWOON NIET TEGEN HUN HOTNESS OP xD (sorry kon het niet laten)

Reageer (2)

  • FallinTime

    ahw degene die jou zou krijgen, zou heel gelukkig zijn, zo lief!

    1 decennium geleden
  • crazycatlady

    hahaha flauw:P goed stukje!:D en jammer dat jij je examens niet hebt gehaald): ik hoop voor je dat je het toch gaat halen(: xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen