Verona's pov.
Rustig liep ik de trap op, waarna ik mijn (logeer)kamerdeur opende, en mezelf even afsloot van de rest van het huis. Ik opende de laptop die ik gekocht had in het kleine centrumpje van Forks. Het was geen grote laptop, maar ik kon er alles mee doen wat ik nodig had. Ik opende mijn inbox, en herlas de mail die ik van Tommie had gekregen.
Hoi Verona!
Woon jij in hotels? Dat is toch super luxe? Oohh ik ben jaloers! Mag ik een keer op bezoek komen? Of ben je alweer bijna hier? Als je bijna hier bent kom ik ook op bezoek hoor! Dan kom ik bij jou in je kleine huisje kijken. Dat lijkt me heel gezellig! Ik heb je al meer dan een jaar niet gezien! En jij mij ook niet! Ik ben ver gegroeid hoor, ik ben waarschijnlijk al bijna net zo groot als jij. Nouja, bijna dan. En ik wil ook niet meer dat jullie me Tommie noemen. Tommie is stom, ik ben nu Tom. Wil jij me ook Tom noemen? Ik ben al 10 jaar, dus Tommie is van vroeger. Hoe is het daar in Amerika? Raak je niet verdwaalt? Amerika is een groot land hoor! Wat ging je daar eigenlijk doen? Ik heb aan mama gevraagd wat je ging doen, maar die wist helemaal niet dat je weg was. Praat je eigenlijk nog wel met papa en mama? Of heb je nu een nieuwe papa en mama? En heb je al een vriendje? Dan wil ik hem wel een keer ontmoeten hoor! Oh, mama komt naar boven, ik moet zo naar school. Heel veel plezier nog in Amerika!
Heel veel knuffels van Tom.
p.s. Ja ik heb een mobiele telefoon. Ik weet het nummer nog niet zo goed uit mijn hoofd maar ik zal het straks voor je opzoeken.
Hoe erg ik Tommie ook miste, ik moest toch lachen om zijn mail. En zoals hij al vertelde, was er een tweede mail met zijn telefoon nummer erin. Ik opende de de mail en sloeg het nummer op in mijn telefoon. Ik begon met tikken aan een nieuwe mail.
Hoi lieve Tom!
Wat kan jij ontzettend in vraagtekens praten zeg! Moet ik al die vragen gaan beantwoorden? Nouja, vooruit dan maar... Ja, ik woonde in hotels, maar nu niet meer, ik woon nu in een soort van opvang gezin, totdat ik mijn eigen huis heb gekocht, ik heb mijn huis al gevonden, alleen moeten we alle papieren nog doen. Dan koop ik het huis, en woon ik op mezelf, in Forks. En ja, er zit een logeerkamertje bij! :) de hotels waren niet superluxe hoor, ik heb de goedkoopste hotels genomen, zodat ik niet veel hoefde te betalen, maar wel kon slapen. Natuurlijk mag je een keer op bezoek komen! En nee, ik ben niet weer bijna in Londen. Ik geloof zeker wel dat je gegroeid bent in een jaar, welke kledingmaat heb je nu? Ik vind Tommie een veel leukere naam dan Tom hoor! Ook als je groot bent, of zelfs volwassen. Maar als jij het wil zal ik jou ook Tommie noemen. In Amerika is het super gezellig. Het regent hier bijna net zo veel als in Londen. Het is ook net zo koud, af en toe denk ik dat ik bevries! Maar ik raak heus niet verdwaalt hoor! Ik weet wat ik doe en ik heb altijd een kaart in mijn tas. Ik ben naar Amerika om mijn echte familie op te zoeken. En die heb ik gevonden. Het opvang gezin waar ik nu logeer, is het adoptie gezin van mijn zusje. Mijn zusje is Marissa en is 2 jaar jonger dan ik. Als je komt logeren, stel ik haar wel een keer aan je voor. Met papa en mama praat ik niet zo veel meer nee, ze willen nu zo veel mogelijk aandacht aan jou besteden, en dat vind ik alleen maar goed! En nee boefje, ik heb nog geen vriendje. Maar er lopen hier zat leuke jongens rond hoor! Haha. Sorry voor de late mail terug, maar het is ook zo druk hier. Ik woon met 12 andere mensen in 1 huis! Heb jij het wel leuk daar? Hoe is het op school? Heb jij eigenlijk al een vriendinnetje?
Kusjes van je grote zus!
p.s. Mag ik je Tommie blijven noemen? Aan Tom kan ik nog niet zo goed wennen hoor!
Ik glimlachte nog even naar het beeldscherm. Tommie – Tom – was ook zo'n lieve jongen. Ik miste hem ontzettend erg. Toen klikte ik op verzenden, en klapte ik de laptop weer dicht.

Verona, we miss you so, but please stop having contact with your little brother. Its not good for him, and for us neither. Xx Your mother.

Reageer (1)

  • annae

    Snel verder top story

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen