Foto bij 6.

MONDAY 3 SEPTEMBER

Elena Johnson

Ik had zondag de hele dag met Louis op de bank doorgebracht en had me heerlijk vermaakt. Ik had het filmpje van de jongens op youtube gezet. Het was nu nog afwachten op de reactie's. Vandaag was het maandag, wat weer een nieuwe dag werken betekende. Ik pakte een appel uit de enorme fruitschaal van Niall en wilde weer weglopen toen mijn oog op een wit doosje viel. Daar, half verscholen achter een banaan trok ik het doosje tevoorschijn. Ik verslikte me in mijn hap appel en begon te hoesten? 'Elena?' snel stopte ik het doosje in mijn tas voor ik me omdraaide naar Louis. 'Ik verslikte me,' zei ik met een glimlach. 'Gaat het weer?' Ik knikte en liep naar hem toe. 'Ik ga nu. Ik ben er vanavond om half zes weer,' zei ik en ik drukte een kus op zijn lippen. Toen ik het huis uit liep belde ik Niall meteen. Ik gromde toen hij niet opnam en sprak zijn voicemail in met het bericht dat hij me zo snel mogelijk terug moest bellen. Ik liet mijn mobiel weer in mijn tas glijden en stapte mijn auto in. Ik draaide de radio aan en reed naar mijn werk toe. Ik was er deze keer eerder dan Lauren en ging vast zitten. Lauren wist vast wel wat ik moest doen, zeker nu Niall niet terug belde. Ik drukte mijn laptop aan en keek met een ruk op toen Lauren binnen kwam lopen. 'Hey, wat ben jij vroeg vandaag,' lachte ze terwijl ze tegenover me plaats nam. 'Ik denk dat jij wat eerder bent vandaag,' lachte ik terug. 'Lauren?' Ze keek op en haar glimlach verdween toen ze mijn serieuze gezicht zag. 'Wat is er liefje?' vroeg ze. Ik haalde mijn schouders op. 'Ik heb een zwangerschapstest gekregen van Niall,' zei ik toen. Lauren was even stil en schoot toen in de lach. 'Wat? Ik ben serieus,' zei ik. 'Sorry, maar hoorde je wat je net zei?' lachte ze. 'Hij zat verscholen achter de bananen.' Nu lag Lauren helemaal dubbel. Ik zuchtte. 'Laat maar,' bromde ik. Ik zou Lissa zo wel bellen, die was vast wat serieuzer. 'Sorry,' verontschuldigde Lauren zich terwijl ze weer rustig was. 'Denk je dat je zwanger bent?' vroeg ze. Ik schudde mijn hoofd. 'Ik slik de pil,' zei ik. 'Doen jullie het met condoom?' Ik schudde mijn hoofd. We hadden onszelf een paar jaar geleden laten testen op soa's en toen we beide niks hadden besloten we het zonder te doen. 'Was je ziek toen je het voor het laatst met Louis deed?' Ik haalde mijn schouders op. 'Dat weet ik niet,' gaf ik eerlijk toen. 'Waar heb je de laatste paar dagen last van gehad?' 'Vermoeidheid, misselijkheid, hoofdpijn,' somde ik mijn klachten op. 'Ik zou het gewoon proberen, dan weet je het zeker,' zei ze. Ik knikte en slikte. Wat nu als ik zwanger was. Was ik op mijn 22e al klaar voor een kind. Waren Louis en ik klaar voor een kind? Lauren zag dat ik er toch nog mee zat. 'Als je er zo vroeg achter bent kun je het heel makkelijk laten weghalen, ook al lijkt me een kind van jou en Louis echt een engeltje,' glimlachte ze. Ik zuchtte nogmaals. Hier had ik ook niet veel aan. 'Dankje,' zei ik toch maar en daarna richtte ik me weer op mijn werk.

Ik was nog geen vijf minuten thuis of ik hoorde mijn telefoon gaan. Ik grabbelde door mijn tas en vond uiteindelijk mijn telefoon. 'Met Elena,' zei ik terwijl ik op de bank plaats nam. 'Met Niall. Sorry, ik moest werken en daar moet mijn telefoon in mijn kluisje en ik heb je meteen gebeld zodra ik het zag,' zei hij. 'Niall, waarom?' vroeg ik voorzichtig. 'Hoofdpijn, vermoeidheid, misselijkheid. Google het maar, het zijn de eerste tekenen van een zwangerschap.' 'Maar het kan niet,' zei ik schor. 'Is Louis bij je?' 'Ja,' antwoordde ik. 'Neem die test nu maar gewoon, dan heb je duidelijkheid,' zei hij. 'Ik ben bang Niall,' zei ik zachtjes. 'Jullie zullen vast geweldige ouders vormen, en anders passen Zayn en ik maar al te graag op jullie kleine wonder.' 'Loop niet zo op de dingen vooruit, Niall,' verzuchtte ik. 'Sorry,' verontschuldigde hij zich. 'Neem nu maar gewoon die test oké?' 'Oké,' zei ik. 'En bel me meteen als hem hebt gedaan.' 'Beloofd.' 'Sterkte Elena. Ik hou van jou.' 'Ik ook van jou Niall,' glimlachte ik voor ik ophing. 'Elena?' Ik keek op en zag Louis in het midden van de woonkamer staan, met de zwangerschapstest in zijn hand. 'Wat is dit?' Ik haalde mijn schouders op. 'Hij zat in de fruitmand van Niall. Hij denkt dat ik zwanger ben, omdat ik ziek, zwak en misselijk ben,' legde ik voorzichtig uit. 'Wil je het?' Ik schudde mijn hoofd. 'Later, nu nog niet,' zei ik. Ik was opgestaan en ging voor Louis staan. 'Ik werk nog geen twee maanden, jij hebt nog een baan. En daarnaast wil ik ook eerst trouwen voor ik aan kinderen begin. Ik wil zeker weten dat jij voor altijd bij mij blijft, dat ik straks niet een alleenstaande moeder wordt,' zei ik. 'Dat word je niet. Getrouwd of niet, ik blijf altijd bij jou,' glimlachte Louis terwijl hij me in zijn armen trok. 'Wil je alsjeblieft die test doen?' vroeg hij voorzichtig. Ik knikte en pakte het doosje uit zijn handen. Mijn hand trilde lichtjes terwijl ik naar de badkamer toe liep.

Reageer (4)

  • Lordd

    Omfg, ik ben opgelucht dat ze zwanger is! <3 Ofjah, ik verwacht dat ze zwanger is, ghehe. Ik ga nu het volgende hoofdstuk lezen, hihi, ik kan lekker veel lezen nu. :3

    1 decennium geleden
  • TheRealThes

    als ze zwanger is moet ze het kindje wel houden hoor
    snel verder
    XX <3

    1 decennium geleden
  • Truestars42

    ik denk dat ze zwanger is!!!
    snel verder

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen