Foto bij Love #Six

Urgh, I was writing, then I suddenly click the page gone and now I have to write over it again >.<

Liam had me de woonkamer in getrokken en ik probeerde snikkend weg te komen. Hij had zijn armen als bankschroeven om mijn middel gedraaid, wat ongelooflijk veel pijn deed. Laten we het er nog steeds op houden dat ik niet goed behandeld werd bij mijn vader. Ik begon weer te hyperventileren en Liam liet me meteen los, waardoor ik voorover op de grond viel. Ik bleef languit liggen terwijl ik aan mijn haren begon te trekken. Ik werd helemaal panisch hier. Ik kreeg mijn ademhaling onder controle, maar bleef aan mijn haren trekken. Ik voelde een paar handen mijn middel omsluiten en angstig schreeuwde ik.
"LAAT ME LOS!" riep ik terwijl ik aan de armen rukte terwijl de tranen nog sneller als voorheen over mijn wangen stroomde. Ik voelde nog een paar handen mijn armen omsluiten, en ik keek recht in twee blauwe ogen.
"Justin, rustig" hoorde ik de persoon voor me zeggen. Hij had mijn armen stevig vast, en ik piepte zacht. Mijn vader hield niks heel, mijn armen niet, benen niet, zelfs mijn hoofd soms niet. De blauwe ogen leken een soort kalmte uit te stralen, wat me wat rustiger maakte. Ik was doodmoe, en mijn ogen vielen ook steeds dicht. De armen en handen werden weggehaald en ik sprong snel weg, waarna ik in een hoekje van de kamer ging liggen. Ik sloot mijn ogen, bijna meteen weg was ik.

Toen ik mijn ogen opende keek ik geschokt rond. Waar was ik? Ik lag in een groot, warm bed in een grote kamer. De deur vloog open en Niall kwam binnen gelopen.
"Goedemorgen" zei hij vrolijk terwijl hij naar een kast liep en daar kleren uithaalde. Zijn haar was nat en het enige wat hij aan had was een boxer. Gedoucht dus.
"Wil jij ook douchen?" vroeg hij terwijl hij zich omdraaide. Ik knikte zacht, bang dat hij boos zal worden. Daarentegen greens hij en trok me het bed uit, waardoor ik bijna struikelde. Hij trok me de deur door, en we kwamen de gang op. Het was hier groot en terwijl ik rondkeek, trok Niall me uit het niets een andere deur door. We kwamen in de badkamer en hij legde me uit waar alles stond en zo.
"Ik breng je straks kleren, is dat goed?" vroeg hij. Met grote ogen knikte ik, ik had nooit 'normale' kleding aangehad. Behalve een joggingbroek en trui of t-shirt of zo. Toen Niall weg was kleedde ik me voorzichtig uit en stapte onder de douche. Ik zette hem aan en slaakte een kleine gil, het water was ijskoud. Gelukkig werd hij snel warm en liepen de stralen over mijn rug heen. Ik pakte mijn lievelingsshampoo - mijn vader had veel shampoo's en deze gebruikte hij niet maar hij rook erg lekker - die er toevallig tussenstond en zeepte mijn haren in. Urgh, ze moesten een keer geknipt worden of zo. Ze hingen nu de hele tijd voor mijn ogen, erg irritant. Toen ik klaar was met douchen, stapte ik voorzichtig de cabine uit en greep een handdoek, waarna ik me afdroogde. Er lag een stapeltje op de badrand, en ik verbaasde me. Ik heb Niall helemaal niet gehoord. Ik trok de boxer - die bovenop lag - aan en kleedde me verder aan. Ik had een simpel zwart - veels te groot voor mij - shirt aan en een jeans die bijna tot mijn knieën hing. Ook lag er een riem bij, gelukkig want de broek was me ook te groot, en deed die om. Ik had mijn broek nu gewoon zitten zoals het lekker zat. Het kruis haast tot mijn knieën maar niet te ver natuurlijk. Ik liep op blote voeten de douche uit nadat ik het had drooggemaakt en de handdoek in de was had gegooid. Ik vond de trap en liep naar beneden en gooide de woonkamerdeur open. Ik plofte daar neer op de bank en keek naar de rommel die er lag. Tijd om op te ruimen dus.

Yeah, Justin still has his old haircut because it's part of the story. He's as old as he now is in real ya'know and the 1D boys too. But his hair doesn't belong in this time ;p That's gonna change afcourse *because I love his hair now* (: x

Reageer (2)

  • Niallerx3

    truely supernice story (H) ;D

    1 decennium geleden
  • stupidOTP

    Luf itt(H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen