Foto bij Love #Seven

Hellooooooooooo! PEOPLE :D I'm not going to One direction... BUT I'M GOING TO DYE MY HAIR PINK IF I NOT ALLOWED TO! Yeah, I'm mean :p

Ik schrok op van een deur die open ging en keek op. Ik was bezig met de gang schoon te maken, het was hier volgens mij een beetje lang geleden dat hier schoongemaakt was. En ik had geleerd elke dag het hele huis schoonmaken, dus deed ik dat. Niall stond in de deuropening met grote ogen te kijken.
"Waarom maak je het hier schoon?" vroeg hij verbaasd.
"Dat is mij werk" zei ik zacht en ging weer verder. Ik was bezig met de vloer, die er een stuk schoner uitzag. Ik had een kast gevonden met schoonmaakspullen, die volgens mij nooit gebruikt werden.
"Dat is helemaal niet jouw werk?" zei hij vragend. Ik ging er niet op in, ik moest de vloer schoonmaken. Toen ik dat na een kwartier - ik was al bijna klaar toen Niall aan kwam zetten - klaar was stond hij nog steeds in de woonkamerdeur opening. Ik zette de dweil terug in de kast, liep naar buiten waar ik het water in het putje gooide en weer naar binnen. Ik zette de emmer ook terug en liep naar boven. Ik gooide de eerste beste deur open en kwam in een enorm rommelige kamer. Overal lagen vieze kleren, er lagen zelfs zakken chips op de grond. Niall's kamer dus. Ik raapte al het vuilnis op en gooide het in de prullenmand die er stond, die zo te zien ook nooit werd gebruikt. Ik gooide alle vieze kleren op een stapel en trok het dekbedovertrek eraf, die zou ook maar eens in de was moeten. Alles was stond in de hoek van de kamer, wat een enorme bult was. Ik liet het staan, ik zou het zo wassen en liep naar een andere kamer. Deze kamer was best netjes, maar alsnog rommelig. Ik begon ook hier op te ruimen en zo verder.

Na drie kwartier liep ik rond, opzoek naar een wasmachine. Ik gooide een deur open en kwam in een kamer terecht waar drie wasmachines en drogers stonden. Ik liep weer naar de kamers, om daar alle was op te halen en in de wasruimte gooide. Ik had in totaal zeven keer gelopen - ze ruimde ook nooit iets op volgens mij. Ik begon alle kleuren bij elkaar te zoeken en gooide eerst de rode was in een wasmachine en zette hem aan. Ik propte de andere wasmachines ook vol met kleren waarbij er nog een stapel naast lag. Die ging ik dan eigenhandig wassen. Ik liep naar de badkamer en liet het bad vollopen, waar ik daarna de kleren erin gooide. De deur werd opengegooid en de jongen met ravenzwarte haren kwam binnen gerend en ging gelijk voor de spiegel staan. Hij was volgens mij net wakker geworden of zo, want hij had alleen een jogginbroek en een tanktop rond. Hij begon een halve gelpot in zijn haar te stoppen. Hij merkte mij pas op toen hij zich omdraaide.
"What te fuck doe jij?" vroeg hij.
"Wassen" zei ik simpel. Ik was ongeveer op de helft. Hij keek me verbaasd aan.

Yeah, boring... I know :x x

Reageer (1)

  • Niallerx3

    D: ik mag van mijn moeder niet zolang ik niemand ken die wel gaat ;( omg ga dood hier.. ga ik lopen liegen dat ik iemand ken zegt ze: "heb je haar telefoonnummer? dan wil ik haar ouders spreken". GRRRR als jij mag, geef me dan je telefoonnummer? xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen