Foto bij Thought [50]

Hoger de top in?? :D

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (15)

  • Dahlias

    Volgens mij gaat dit verhaal slecht aflopen (huil)
    Sorry, maar zo'n gevoel heb ik gewoon :(

    1 decennium geleden
  • afghani

    Ik ben zo jaloers op hoe jij alles zo
    mooi kunt verwoorden. Echt serieus..
    Ga snel verder anders doe ik je iets
    aaan. Daar bedoel ik een trui mee... Ok sorry die was zo droog.. Haha. En omg.. Ziall is so cutee

    1 decennium geleden
  • DanD3

    Eindelijk, echt waar dit verhaal is echt beautiful.. Weetje ik lees dit soort verhalen maar zelden omdat er meestal een slecht einde aan vasthangt. Ik lees het bijna niet meer omdat ik 3 dagen down ben geweest van een verhaal zoals deze. Ik was er niet goed van . En ik heb het gevoel dat hier ook een slecht einde aan vasthangt en ik wil niet weer dat gevoel krijgen . Ik vind dit verhaal gewoon echt te mooi en ik hoop echt dat het einde niet te erg wordt want daar heb ik schrik voor erg veel schrik.

    Ik hou van je schrijfwijze en ik hou ervan dat jij zo'n soort verhaal wilt schrijven. Als ik zou kunnen schrijven zou ik dit soort verhaal niet kunnen schrijven. Het is te pakkend voor mij.

    At last zou ik je nog willen vragen om het verhaal te lezen waar ik down van ben geweest , misschien ken je het of misschien ook niet. Maar het is net zoals dit verhaal één van de mooiste verhalen dat ik heb gelezen. Hier is de link:http://www.quizlet.nl/stories/61241/let-me-tell-you-why-i-would-die-for-you--stylinson/ .
    Ik hoop dat jij dit ook zo mooi vind
    (H)(H)

    1 decennium geleden
  • RandomnessXx

    YEEEH!!

    1 decennium geleden
  • RandomnessXx

    YEEEH!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen