Foto bij Love #Ten

NOOOOOSSSSSHHHHH, I feel sorry for all the people who didn't got tickets ;)

Uiteindelijk was hij donkerpaars-blauwig geworden. Nog een wonder dat ik geen hoofdpijn had gekregen. Louis durfde nu niet meer te wii-en en Harry zat nu vrolijk met Zayn te boksen. Ik wist nu hoe iedereen heette, gelukkig. Niall had zich languit op de bank gelegd, met zijn hoofd op mijn schoot omdat ik er ook nog op zat en was in slaap gevallen. Louis zat wel vrolijk te roepen naar Zayn en Harry terwijl Liam in iets te eten was halen. De voordeur vloog ging open en knalde gelijk weer dicht. Iedereen ging verder totdat de deur open ging en Liam binnenstapte. Hij liep door naar de keuken en Louis schoot achter hem aan. Niall lag nog steeds te slapen en Zayn was zo te zien van Harry aan het winnen.
"Nooosshhh" riep hij dramatisch toen zijn poppetje verloren had.
"Ik win altijd" greens Zayn. Liam gooide de deur open en kwam met borden binnen zetten.
"Niall, eten" zei ik in zijn oor en schoot meteen overeind. Niall was nog net niet tegen me aangevlogen want hij schoot meteen weg.
"NANDO'S" gilde hij en greep het bord met het meeste eten. Louis liep ook de kamer binnen met twee borden en ik stond op om de andere twee te halen. Toen ik de kamer binnenkwam zag ik Harry met een pruillip rondkijken. Iedereen had een bord en hij niet. Ik liep naar hem toe en gaf hem zijn bord. Hij viel meteen aan en ik ging in de kleermakerszit op de grond zitten, aangezien er geen plek was op de banken. Ik begon rustig te eten en zag Niall me af en toe schichtig aankijken.

Het eten was heerlijk, maar dat vond ik van alles dus. De jongens hadden zich op de bank genesteld nadat Liam een film in de dvd-speler had gedaan en de lichten uit had gedaan en de gordijnen dicht. Het was een horrorfilm. Zeg, ik had dan wel nooit TV gekeken of films, ik wist wel wat alles was. Niall was opgestaan en naar de keuken gelopen.
"Hier, ga zitten" zei Liam, terwijl hij naar de plaats waar Niall zat wees. Ik keek er twijfelend naar. Zou Niall dan niet boos worden? Liam keek me aan en knikte. Ik stond op en ging op de plek van Niall zitten. Niall kwam de keuken uitgelopen met een schaal chips. Hij keek naar mij, hief zijn schouders op, liep naar me toe en plofte neer op mijn schoot. Liam startte de film, en meteen zag je zo'n iemand onder het bloed het scherm in komen. Het scheen dus dat Niall en Harry er niet tegen konden, Harry gilde de elke keer en verschool zich achter Louis en Niall liet zijn zak chips vallen, liet een gil horen en verschool zich in mijn shirt terwijl hij me zowat wurgde. Zayn lachte de elke keer als iemand mishandeld of vermoord werd luid, evenals Liam. Ik keek heel neutraal naar het scherm, het deed me niks. Alleen toen een vrachtwagen ontplofte en er allerlei bloed verschillende kanten op vloog van random mensen begon ik luid te lachen. Ik verbaasde me er zelf over, dit is één van de eerste - in totaal twee - keren lachte. Toen de film afgelopen was, waren Louis en Niall - alweer - in slaap gevallen. Harry zou vannacht nachtmerries krijgen, zo te zien. Liam en Zayn zaten nog te lachen en ik keek vertederd naar Niall. Hij had zich helemaal op mijn schoot opgekruld met zijn hoofd in mijn borst begraven en zijn mond hing een beetje open. Voorzichtig schoof ik mijn handen onder hem door en stond op. Hij was erg licht, maar dat kwam hoogstwaarschijnlijk omdat ik altijd overal mee moest slepen van lichte tot zware dingen. Ik liep naar zijn kamer, legde hem voorzichtig op zijn bed en gooide de dekens over hem heen waarna ik naar beneden liep. Liam en Zayn hadden nog de slappe lach en Harry kneep een kussen haast fijn terwijl Louis half over de bankleunig hing. Ik tilde ook hem op en bracht hem naar zijn en Harry's kamer. Toen ik beneden kwam zat Harry alleen op de bank en de achterdeur stond open waarschijnlijk waren Zayn en Liam in de achtertuin. Ik deed het licht aan en Harry liet een gil horen en begroef zijn gezicht in het kussen. Rustig liep ik naar hem toe en ging op mijn hurken voor het bolletje Harry zitten en trok de kussen snel weg. Hij kromp in een en ik pakte rustig zijn armen vast.
"Harry, rustig" zei ik zacht. Hij keek op en zijn ogen flitsten angstig door de kamer. Jemig, hij was écht bang.
"Het was maar een film" mompelde ik zacht. Hij makte een piepend geluidje. Ik zuchtte, tilde ook hem op en bracht hem naar zijn kamer. Hij had zich verkramt aan mijn blouse vastgehouden en bij het minste of geringste geluidje kromp hij in elkaar. Ik legde hem in zijn bed en wou weglopen maar hij greep mijn hand vast. Okey, hij leek nu een klein kind dat net een horrorfilm had gegeten. En we hadden een Horrorfilm gekeken en Harry gedroeg zich soms samen met Louis als een klein kind.
"Het is eng" piepte hij toen ik hem vragend aankeek. Oké, ik liet hem nooit meer een horrorfilm kijken. Ik ging zwijgend naast het bed op de grond zitten, maar Harry trok me het bed op toen ik wou gaan zitten. Hij was dus echt heel, maar dan ook heel erg bang. Hij had me krampachtig vast.

Uiteindelijk was hij in slaap gevallen en had ik hem los gelaten waarna hij naar Louis toerolde en hem krampachtig vasthield. Ja, ze sliepen samen in een tweepersoons bed. Laat maar zeggen een kingsize bed. Ik hoorde een gil van de kamer van Niall komen terwijl ik langs zijn deur liep. Ik deed voorzichtig de deur open en zag Niall verkrampt in bed liggen terwijl hij een kussen vasthield en de tranen over zijn wangen liepen.
"Wat is er?" vroeg ik zacht toen ik naar hem toeliep. Hij keek me angstig aan en ik ging op mijn hurken naast het bed zitten.
"Ik ben bang" piepte hij. Op de een of andere manier had ik meer medelijden met hem dan met Harry. Maar dat kon ook aan het feit liggen dat hij schattig was. Ik ging voorzichtig naast hem op het bed zitten en trok hem omhoog. Hij begroef zijn hoofd weer in mijn borst en ik voelde hoe mijn shirt nat werd. Toen ik dacht dat Niall weer sliep, legde ik hem voorzichtig weer neer en wou weer weglopen maar hij greep mijn hand vast.
"W-wil je bij me blijven?" stotterde hij bang. Ik keek hem verbaasd aan en ging toen weer naast hem liggen. Niall kroop naar me toe en ik sloeg voorzichtig mijn armen om hem heen toen hij zich tegen me aan genesteld had. Ondanks dat hij sliep hield hij me de hele tijd krampachtig vast, en uiteindelijk viel ik ook in slaap.

Hi, JUSTIN SLEEPS BY NIALL <'3 I see what happens there for my eyes now... So cute <'3

Reageer (2)

  • Niallerx3

    agree with Jiall :P

    1 decennium geleden
  • philtatos

    Secute.
    NIALLUR IS A BIG PUSSY
    SO IS HARRY

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen