Foto bij Ticket 41.

Sorry zeggen is denk ik niet genoeg, ik heb al zo lang niet geschreven. Mijn pols is overbelast dus het schrijven en typen ging wat moeilijk en met veel pijn (nu nog steeds, maar ik vond dat ik moest schrijven).
Daarnaast is school super druk. Ik sta 4 hele mooie onvoldoendes en naja het gaat gewoon niet zoals ik met mijn vele leren in gedachten had.
Ik heb afgelopen zondag mijn man voor het leven Conor Maynard mogen ontmoeten en dinsdag man voor het leven nummer 2, Ed Sheeran en man nummer 3, Passenger/Mike.
Wat een heerlijke dagen waren dat en nu kan ik alleen nog maar uitkijken naar Mei!
Ik ga vooruit schrijven en hopelijk veel meer activeren want alle berichten en reacties en kudo's verdienen dat! Bij zoveel mogelijk kudo's vanavond nog een stukje!
Love & Rocketz,
Beaudine.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (10)

  • Ashton5SOS

    Omg.... Jij hebt Ed Sheeran gezien en je gaat naar 1D.... (huil)
    Ik wist niet dat Ed naar NL kwam en voor 1D was ik te laat.. Kut ticketsite.. Hij kon de hoeveelheid mensen niet aan, en daardoor heb ik geen kaartjes.. (huil)
    Weetje, we gaan gewoon een 'ik-heb-geen-kaartjes-uithuil-dag-feest' houden.. Gewoon nieuwe mensen ontmoeten en lol maken, ondanks dat je hart gebroken is.. :)
    Who's in?! (H)

    1 decennium geleden
  • Semantiek

    leukerdeleukleuk!!! (nerd)

    1 decennium geleden
  • Euforia

    Aww I love it (: Snel verder <3

    1 decennium geleden
  • MevrStyles

    Omg, je hebt tickets voor one direction? :c

    1 decennium geleden
  • Cherbear

    Dit verhaal is handig en leuk tegelijk. Alle kleren die ze koopt vind ik ook leuk dus dan heb ik weer leuke winkels erbij!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen