Foto bij My Love-Hate relationships at Hogwarts [34]

Daar keek ik op het lessenrooster om te ontdekken wie ik het eerste uur had.

Mwahaha... nu wil ik 5 reacties :D

Maandag:
8.20 – Toverdranken
9.10 – Verzorging van Fabeldieren
10.00– Bezweringen
11.20 – Gedaanteverwisselingen
13.30 – Verweer Tegen de Zwarte Kunsten
14.20 – Dreuzelkunde
15.10 – Kruidenkunde
16.00 – Waarzeggerij


En zo ging het door tot vrijdag om vier uur. ‘Oh, geweldig. Sneep mag elke week beginnen ons humeur te verpesten’, Mompelde ik sarcastisch Het enige positieve een Toverdranken is dat je niet de hele school door moet lopen om dan toch maar te laat te komen. Nee, de kerkers waren lekker dichtbij dus kon ik me op mijn gemak voorbereiden op de les met de meest gehate leerkracht op Zweinstein. Sloom liep ik de richting van de kerkers uit als ik plots tegen iemand botste. ‘Wat moet je!’ riep de persoon’s stem kwaad, maar toen hij me aankeek greep hij met zijn handen naar zijn neus en liep snel verder. Ik grinnikte en keek Malfidus grijnzend na. Had ik hem zo hard geslagen dan? Hopelijk wel.
‘Klop klop’, zei ik lachend toen ik voor de grote houten deur van het lokaal stond. Sneep opende kwaad de deur. En ik stond hem met een grote smile aan te kijken. ‘Goedemorgen professor. Goed geslapen vannacht? Vast wel. U hebt die walletjes van vorig jaar mooi weggewerkt. Mag ik u vragen welk productje u gebruikt? Niet voor mij maar voor mijn broer. Ziet u, hij is soms nogal laat op stap en het is zonde dat je dat kunt zien aan zijn ogen. Hij heeft zo’n mooie ogen. En nu dacht ik...’ ‘Hou je kop Stranford. Ik weet dat je denkt dat je dit soort dingen kunt maken, maar dat kan je dus niet. 10 strafpunten voor Huffelpuf en morgen nablijven!’ ik keek hem met open ogen aan. ‘Wat? Dat kunt u niet maken. De les is zelfs nog niet begonnen. Hoort u?’ een luid belsignaal klonk door het hele gebouw. ‘Als ik nu wat fout doe, wat dan ook mag u me straffen. Afstublieft, professor Sneep. Ik en alle Huffelpuffers smeken u’, Sneep keek rond in de klas en zag bij alle leerlingen van Huffelpuf een pruillipje hangen. ‘Ok, ik trek de straf in, maar bij het kleinste misstapje krijgen jullie 10 punten aftrek per persoon!’ ik knikte en ging op mijn plek zitten.

Reageer (13)

  • WhenItRains

    verdr:D

    xxx

    1 decennium geleden
  • Jacksessed

    VERDEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU (H)(K)

    1 decennium geleden
  • MissCullenX3

    verder!

    1 decennium geleden
  • MissCullenX3

    verder!

    1 decennium geleden
  • MissCullenX3

    verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen