Foto bij O40 - You're the biggest joke

Pov : Madison

Met m’n rug tegen Niall aan keek ik voor me uit. Het begon al donker te worden. ‘’Heb je het koud?’’. Ik knik ‘’beetje’’. Hij trok z’n vestje uit en sloeg het om me heen. Ik glimlach en snuif de geur van z’n deo op.
De zon scheen minder dan vanmiddag en een koud briesje stond op. Zachtjes ging hij met z’n vingertoppen over m’n arm. Een diepe zucht verlaat m’n lippen en ik verstop m’n gezicht in z’n schouder.
Voorzichtig slaat hij z’n armen om me heen ‘’is er iets?’’. Ik schud m’n hoofd en keek naar de ring om m’n vinger.
Ik keek op en zie dat de zon verdwenen was om plaats te maken voor de maan. ‘’Zullen we richting het kamp, voordat ze ons missen?’’vroeg Niall. ‘’is goed’’. Ik ging recht staan.
Niall vouwt het kleedje netjes op en stopt het in de picknick mand. Hand in hand lopen we door het bos richting het kamp. Onder m’n voeten knapte af en toe een takje en bladeren ritselen. ‘’val niet’’waarschuwt Niall die voorop loopt. Lachend por ik hem in z’n rug ‘’dat was ik niet van plan’’.
Wanneer we het kamp bereikten had iedereen al gegeten. We liepen het zand op. Ik deed m’n schoenen uit en hield het in de hand die Niall niet vast had.
‘’Waar waren jullie?, jullie hebben het eten gemist’’. ‘’Niks bijzonders’’antwoord Niall.
‘’Wou Madison, nieuwe ketting gekregen?’’vroeg hij grijnzend. Ik volg zijn blik en knik ‘’van Niall’’. ‘’Dat is vast heel duur grapje’’zegt Mike die bij Andrew komt staan. Niall keek hem aan ‘’maar niet zo’n grote grap als jou’’. Ik grinnik en keek weg om m’n lach in te houden. ‘’kom, k heb geen zin om hier nog langer te staan’’.
‘’Dag’’riep ik naar Andrew en Mike wanneer ik mee word gesleurd door Niall naar de steiger.
‘’Oh,trouwens, de jongens komen de laatste 2 dagen van kamp’’. Ik keek hem aan ‘’waarom?’’. ‘’ze vonden het hier gezellig’’. Ik glimlach en sla m’n armen om z’n middel ‘’gezellig’’. Hij draait zich om en legt z’n handen op m’n kont ‘’niet zo gezellig als jou’’grijnst hij. ‘’mm. Dat vat ik op als een compliment’’.
Hij knikt en drukt zachte kusjes in m’n nek. Genietend leg ik m’n hoofd in m’n nek en laat hem zijn gang gaan.
Na een tijdje stopt hij en keek me aan. Zonder iets te zeggen pakt hij m’n hand en loopt richting z’n eigen hut.
Wanneer we bij de deur zijn aangekomen tilt hij me op. Ik grinnik en sloeg m’n benen om z’n middel. Niall drukt z’n lippen op die van mij en loopt z’n hut in en sloot de deur achter zich.
Voorzichtig loopt hij richting z’n slaapkamer en legt me neer op bed. Ik sloeg m’n armen om z’n nek en speel met de kleine babyhaartje achter z’n nek. Langzaam rits hij de rits van z’n vest open en doet hem uit.
Ik haakte m’n vingers achter z’n shirt. Ik voelde kippenvel over z’n lichaam. Ik grinnik. ‘’je hebt koude handen’’. Ik grijns ‘’dus een reden voor jou om ze op te warmen’’. Hij grijnst ‘’ik zorg wel dat je warm blijft’’. Ik grinnik en druk m’n lippen weer op die van hem.

We konden geen kaartjes krijgen :( ze waren uitverkocht en een vriendin die de kaartjes zouden regelen klikte meteen om 10 uur al op kaartjes kopen o.O Damn en toen kwam ze in een wachtrij maar toen was ze een beetje dom bezig en had ze weggeklikt en toen weer angeklikt.. dusja.. geen kaartjes, maar heeft iemand uit belgië verstand van Proximus Go For Music.. weet iemand of dit betrouwbaar is?

Reageer (3)

  • JessyJonas

    Snel verder!!

    1 decennium geleden
  • OhMyHoran

    Antwerpen is ook al uitverkocht..

    1 decennium geleden
  • xkimberly

    Ik heb ook geen kaartjes ;s
    Het ging dus vrijwel precies hetzelfde bij mij xdp
    In het begin moest ik echt janken ahahah
    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen