Toch nog even een stukje geschreven voor jullie, en ik heb een mededeling!

Woensdag heb ik mijn eerste examen van mijn avondschool, duim alsjeblieft voor me!

Wie gaan er allemaal 3 mei? Ben toch wel benieuwd!!


En over de story; ik heb weer inspiratie zodra ze op het eiland zijn gaat er een hoop gebeuren, maar vindenb jullie het nog wel leuk??

Laat maar een reactie achter: dat zou ik leuk vinden

Dikke kussa

Hoewel ik onwijs veel zin had in de vakantie en erg enthousiast was voelde ik dat ik weer moe begon te worden. Na het eten legde ik mijn hoofd op Niall's schouder terwijl we verder keken op de site van het resort.
Ik voelde hoe ik inslaap begon te vallen, maar ik deed er niks aan, de jongens zouden me vast wel op tijd wakker maken.

- Liam pov-
Ik zag hoe Feliz in slaap was gevallen tegen Niall aan en ook voor Niall scheelde het weinig of hij viel in slaap. Ik lachte wederom in mezelf, ik had het perfecte plan verzonnen om die twee bij elkaar te krijgen, maar volgens mij was er niet veel meer nodig dan een duwtje in de juiste richting, geen van tweeën durfde ze de eerste stap te nemen. Dan help ik toch een  handje om mijn beste vriend en ondertussen ook mijn beste vriendin samen te brengen, want alles wat ik wilde was om hun gelukkig te zien.

Toen ik mijn ogen weer opende voelde ik me weer vol energie, ik sprong op en zag dat Feliz en Niall waren gaan liggen. Feliz lag met haar hoofd op Niall's borstkas, Niall had zijn armen om haar heen geslagen en hij hield haar vast alsof hij bang was om haar kwijt te raken.


-een paar uur later-
"Ey worden jullie wakker!?"riep Harry die richting ons kwam lopen, "kom op" riep hij maar hij was stil toen hij Niall en Feliz zag liggen. "Zijn ze nou eindelijk samen?" Vroeg hij hoopvol, ik schudde mijn hoofd "ze zijn gewoon inslaap gevallen" antwoordde ik.
Feliz werd wakker en probeerde omhoog te komen, maar dat mislukte, iedere keer als ze omhoog probeerde te komen leek het alsof Niall haar steviger vast hield.
Harry en ik keken geamuseerd toe Feliz Niall probeerde wakker te maken, na een paar pogingen fluisterde ze iets in zijn oor waardoor Niall wakker werd, toen hij Harry en mij zag kijken liep hij rood aan en liet hij Feliz snel los.

-Niall pov-
Ik was heerlijk in slaap gevallen met Feliz in mijn armen, doordat ik  wist dat zij mij ook leuk vond was ik een stuk zekerder van mezelf. Maar omdat we elkaar amper gezien hadden de laatste tijd wilde ik haar zo dicht mogelijk bij me houden en ik was bang dat het de jongens begon op te vallen.
Toen Feliz even naar het toilet was gegaan ging Harry op haar stoel zitten, 'Hazz mag ik weer zitten?' vroeg Feliz toen ze terugkwam. 'van mij mag je zitten' zei hij zonder aanstalten te maken om op te staan, ik klopte op mijn schoot als teken dat ze kon gaan zitten. Het maakte me niks uit wat de andere zouden zeggen, ik had het meisje van mijn dromen veelte lang moeten missen en ik deed er nu alles aan om haar bij me te houden.

Reageer (1)

  • Esloves1D

    ik ben dus heel erg depressief omdat ik geen kaartjes heb, ik stond gwn vanaf half 10 in de wachtrij maar het crashte :(
    Ben echt zo jaloers op iedereen met kaartje, hopelijk komen ze snel nog een keer naar NL
    (want 1 concert voor 17 miljoen mensen is wel heel weinig)
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen