Foto bij Cheating

Karamba! Wat denken jullie? x

& nee, omdat heel veel mensen het vragen; voorlopig heb ik nog echt niet de intentie om Julia zwanger te laten worden van Lucas of wie dan ook.

1] Daar is deze verhaallijn die ik in petto heb te heftig voor
2] Het zou wel een hele makkelijke uitweg zijn.
3] Als ze uit elkaar gaan, dan hebben ze iets wat hen bindt en dat wil ik niet.
5] Ik heb nog hele andere plannen voor onze lieverdjes.
6] In bijna ieder verhaal op Q komt zowat een zwangerschap voor. Ik houd van orginaliteit.
7] Met een kid in de pocket moet Julia veel verantwoordelijker worden en dat is niet leuk.
8] Lucas draagt graag verantwoordelijkheid voor zijn daden en dan zou ik hem een andere baan moeten laten zoeken omdat 'ie zich verantwoordelijk voel voor z'n kind. Niet leuk!
9] Heftige seks heb je niet in een huis met baby's. Tenminste, dat vind ik. En Lucas houdt per slot van rekening nogal van seks.
10] Het betekend dat Julia zou moeten verhuizen, want met een baby in een studentenhuis is geen optie. En het zou een te makkelijke reden zijn om ze te laten samen wonen.
11] In navolging op mijn vorige punt, bedenk ik me, dan zien we een stuk minder Mike, want ze wonen niet meer op dezelfde plek en Julia zou haar studie niet af kunnen maken.
12] Julia's moeder zou para worden.
13] Jullie lezen in het onderstaande stuk dat 'ie vreemd gaat.

Oh ja, een adoptie en 't weg laten halen is geen optie. Zo steken Juul & Lu niet in elkaar. Ik hoop dat jullie genoeg redenen hebben nu :'). Misschien verander ik wel van gedachte, you'll never know. Oplettende lezers weten dat ik al meerdere malen nadrukkelijk heb beschreven dat Julia aan de pil zit. She's got birthcontrol ;-)!

Toedels, lezertjes :)!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (21)

  • agirlx

    LUCAS ?! :O

    1 decennium geleden
  • Rembrandt

    Shit,volgens mij mist hij zijn wereldje.

    1 decennium geleden
  • eleanaMADYS

    AHHHHHHHHHHH!!! Snel verde,r vertel dat het niet echt is, alsjeblieft!!!

    1 decennium geleden
  • D3M1

    Hij is iemands dommetje (dominante) en kan het maar niet uit z'n hoofd krijgen.... Tja hij had dat haar ook kunnen zeggen

    1 decennium geleden
  • Appeltje

    Ik jank hier gewoon!!! (huil) Dit kan niet! Lucas is perfect voor haar en dan dit, vuile lul. IK HAAT VREEMDGAAN. Mijn vader deed het ook, kan het hem nog steeds niet vergeven. Godver, waarom lopen verhalen altijd klote af?
    Sorry, ik flip hem ;$ Maar ik vind het gewoon echt te erg, want dit is gewoon onoverkoombaar en ik hoopte nogal op een happy end :$:$

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen