VANAF 16.00 UUR VANMIDDAG IS ER EEN WEDSTRIJD OP Q-MUSIC, JE KAN 1D KAARTJES WINNEN! Als er een 1D liedje voorbij komt moet je bellen! Ik weet niet of jullie dit lezen nu, maar ik hoop het wel! SUCCES! (wel toestemming van ouders nodig).

Ik schudde alleen mijn hoofd. Niall wurgde me zowat bijna, maar dat boeide me niet. De tranen liepen geluidloos over mijn wangen terwijl mijn schouders schokten. Ik weet ook niet waarom ik opeens begon te janken. Niall trok me omhoog en keek me met twinkelende oogjes aan, alsof hij een geweldig idee had. Hij trok me naar een andere kamer, duwde me neer op een stoel met de gitaar in mijn handen. Ik kreeg ook een koptelefoon op mijn hoofd en Niall ging aan de andere kant zitten.
“Wil je het nog een keertje doen van wat je net deed?” vroeg hij terwijl hij me glunderend maar tegelijk vragend aankeek. Ik knikte zacht en Niall stond bijna te dansen. Waarom hij dat deed, moest je maar aan hem vragen.
“Begin maar” zei hij en ik begon voorzichtig de akkoorden aan te slaan. Ik had ondertussen alweer mijn ogen gesloten, automatisme en toen ik ze weer open had stonden de rest van de jongens er, Zayns kin viel bijna op de grond, het leek of Harry en Liam een hartaanval kregen en Louis stond er erg neutraal bij, met grote ogen. Ik voelde hoe mijn wangen rood werden, ik schaamde me dood. Konden hun ook meegenieten van mijn gruwelijke zang. Ik hing de koptelefoon op de kruk die er stond en liep de ruimte uit toen Liam de deur geopend had. Ik legde de gitaar terug op zijn plaats en ik werd vanachter besprongen door Louis, die iets onverstaanbaars in mijn oor schreeuwde. Ik wankelde door het plotselinge gewicht en viel achterover, bovenop Louis’ maag. Louis maakte een piepend geluidje, en ik stond snel op, tenminste dat was ik van plan. Louis had me wurgend vastgegrepen. Ik maakte een stikkend geluid en Louis liet me meteen los. Ik hapte naar adem en werd weer omhoog getrokken door Niall. Ik had hier wel vaak ongelukken, maar dat had ik thuis ook, alleen veel meer, veel pijnlijker en niemand keek er naar om. Hier was iedereen gelijk bezorgd. Echt bezorgd. Maar nu terug naar het heden. Ik lag nu tegen Niall aan te hijgen omdat Louis net mijn keel had dichtgedrukt. Ik trok me uit Niall’s grip toen ik door had dat het wel een beetje lang duurde en mijn wangen werden meteen weer rood.




Ik ga nu weer verder schrijven (:


p.s lots of fun, my mother isn't home so I can't do with the Q-music thing...

Reageer (1)

  • lalalia

    ik doe wel mee met de Q dinges haha diehard wachten op een liedje!! ik heb namelijk geen kaartje voor het optreden hier in nederland dusja dan maar zo proberen!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen