Foto bij Love #Fourteen

OMG IK SMELT O.O IK HOU VAN JULLIEEEEE (lol)

"OMG, dat was gewoon verreweg het beste wat ik ooit gehoord heb, na mij natuurlijk, ik ben de beste" hoorde ik Louis bekakt zeggen met een hand wuif gebaar. Ik draaide me om en keek recht in het gezicht van de jongens. Het leek nog steeds dat Harry elk moment een hartaanval kon krijgen. Ik werd aan mijn arm gegrepen en de trap weer opgetrokken, waarna ik de woonkamer ingeduwd werd. Louis had me de woonkamer ingetrokken en stond me hyper aan te kijken. De rest was erachteraan gerend.
"Okey, dit moeten we vieren! WE HEBBEN EEN TALENT VAN JUSSIE ONTDEKT" riep Louis alsof het een lot uit de loterij was. Mijn wangen werden meteen weer knal rood - ik voelde het gewoon - en keek nerveus naar de grond.
"WE GAAN NAAR NANDO'S" gilde Niall.
"Niall, we gaan gewoon naar een restaurant of zo. We hebben en talent ontdekt niet dat jij net vier ben geworden" zei Louis.
"Uh-" sputterde Niall tegen maar Louis had zijn hand al voor Niall's mond geslagen.
"Kom, dan mogen we ons wel goed aankleden" zei Louis weer bekakt en sleurde mij met opgeheven kin de gang uit. Hij duwde me zijn kamer in en toen een mega kast. Serieus, hier konden mijn kleren wel het tienvoudige in. Ik had thuis maar twee shirts en twee joggingbroeken en twee paar schoenen. Daar mocht ik al blij mee zijn, maar dan waren ze hier te aardig - ik had zelfs tegen gesputterd - dat ze gewoon nieuwe kleren voor me zochten. Louis duwde me een stapeltje kleren in mijn hand - "Je bent bijna even groot als mij" had hij gezegd - en duwde me weer de kamer uit. Ik liep naar mijn kamer en keek twijfelend naar de kleren.
"ALS JE ZE NIET AANTREKT WURG IK JE" hoorde ik Louis vrolijk zeggen. Ik zuchtte geïrriteerd en trok ze uiteindelijk toch aan. Ik keek naar de kleren. De bovenkant van een smoking - weet ik veel hoe je het zegt - met een zwarte broek eronder. Niet zo'n kakkerige broek dat er precies bij hoort maar een jeans eronder. De deur vloog open en ik kreeg een paar schoenen nog net niet tegen mijn hoofd geworpen. Een stelletje zwarte sneakers. Ik voelde me nu net een zakenman of zo. Ik liep mopperend de kamer uit en kwam beneden. De jongens - behalve Louis en Zayn - stonden in de kamer. Jezus, die waren ook zo klaar.


Nou weten jullie wie er gewonnen heeft? (x

Reageer (1)

  • lalalia

    ik in ieder geval niet, ik ging bellen tijdens het eten maar ik kwam er niet doorheen!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen