Foto bij Kames- fav ship

James Diamond/Kendall Knight
(Sommigen mensen zien dit als James Maslow/Kendall Schmidth.
Ik stiekem ook, maar liever in le btr-verse.)

Author's note: Er is een lijst van 69 dingen die ik nu zou kunnen doen, waarvan 4 voorrang zouden moeten hebben op dit hoofdstuk, maar blijkbaar poep ik op die dingen, want here I am.

Kames.

De meeste mensen die aan Big Time Rush denken, denken aan kinderserie op Nickelodeon met vervelende voice-overs en geluidseffecten die te pas en te onpas elke twee seconden gebruikt worden. (Ik lette er nooit op tot het me opviel. Toen het me opviel had ik ineens door wat me het ergst irriteerde aan de serie.)
Achter de lagen onschuldige boyband bij die 'four friends from Minnesota who blablabla' waarnaar meisjes die de helft van mijn leeftijd zijn kijken, ligt een diepe smutty community schuil. De best PWP smut fanfic is helaas een aantal maanden geleden verwijderd. Daarover nog steeds feels.
Op Tumblr zitten genoeg mensen die James en Kendall shippen, die allang niet meer naar Big Time Rush kijken om hun lieve imago, maar omdat James en Kendall en feels en ajfhldskjfdsal;hfdaslhfdas en redenen. Zo ook ik.

Ships zijn 90% van het fandom, is de algemene regel voor mij. Harry Potter is de enige uitzondering, maar oké, Harry Potter is dan ook wel 90% van mijn fandom-castle (te vergelijken met Sherlock's mind caste). In ieder geval. BTR is geen BTR zonder ships, maar BTR heeft ook wat weg van One Direction of Glee: iedereen is eigenlijk met iedereen te shippen, maar meestal heb je toch een voorkeur. Kames is mijn BTR OTP, zoals Stylinson mijn 1D OTP is.

Ik heb geen gegronde reden achter mijn ship, geen logische explanatie, niets. Het is niet iets dat is uit te leggen in woorden, of in daden. Het hangt in de lucht. Kames is enkel en alleen chemie.
(En een beetje spieren.)


Populaire fanfic: Echoes of the Amplifiers, door: CharWright5
Ship anthem: Walking by, door: Holiday Parade

Reageer (2)

  • HiIson

    Ik ship Cargan, maar ook Kogan. Kames vind ik ook wel leuk.
    Verder valt BTR niet meer te volgen, want Big Time Dreams was de laatste aflevering. :'(

    1 decennium geleden
  • Delic

    is dan ook wel 90% van mijn fandom-castle (te vergelijken met Sherlock's mind caste)

    Omfg fandom-castle. Ik ship jou met jouw fandom-castle.
    Ik ship elk ship met fandom-castles.
    Fandom-castles.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen