Foto bij Love #Fifteen

Heyaaa, heb net een SO geschiedenis gehad maar had het verkeerde hoofdstuk geleerd :x Hopen dat het goed ging :3

Ik wist niet hoe mensen in een restaurant zouden reageren als er iemand kwam, met verband om zijn handen en een blauw oog. Louis had Liam gedwongen om het verband bij me te verschonen, aangezien ik het niet zelf kon. Het zag er al beter uit, maar nog niet helemaal. De pleisters waren in ieder geval van mijn vingers af. Louis trok me zowat uit de auto, eigenlijk deed hij dat ook. Ik viel haast, maar hij hield me overeind. Waarom was hij zo hyper? Ik werd er zelf hyper van. Hij wachtte ongeduldig op Harry, die onhandig de auto uit klom. Louis greep Liam bij zijn kraag en mij bij m'n mouw voordat hij ons meesleurde.
"Louis, doe eens rustig man" zei Liam, rukte de arm van Louis van zijn kraag af terwijl Louis me nog steeds meesleurde. Louis bleef stil staan voor de deur van het restaurant en wachtte ongeduldig op iedereen. Zayn rolde met zijn ogen en Niall kwam aansjokken en zijn ogen flitsten naar de arm, die Louis om mijn schouders heengeslagen had.
"Ein - de - lijk" riep Louis met een zucht toen Niall er eindelijk was en trok me mee naar binnen. Waarom trok hij mij de hele tijd mee, en niet Liam of Harry ofzo? Ach ja, iedereen heeft zo zijn keuze.

Louis - hoe kon het anders - had een tafel voor ons allen geregeld. Maar dan in een grote, lege ruimte. Er stond een enorme bank, met een paar tafels in het midden. Louis - die me nog steeds vast had bij mijn arm - trok me gelijk mee naar de bank en plofte met een ruk neer waardoor ik voorover viel. Ik lag dwars over zijn schoot heen met mijn hoofd in de kussens die op de bank lagen.
"Zeg, ik weet dat je van me houd hoor" zei Louis met een grijns. Ik stond op terwijl mijn wangen rood werden en wou neerploffen, maar Louis trok me al op zijn schoot. Waarom deed hij dit? Ik werd er eerlijk gezegd een beetje erg ongemakkelijk van. Ik probeerde me ui zijn greep te wurmen, maar hij had zijn armen als een bankschroef om me heen geklemd. Ik zag Niall onze kant op kijken met een bepaalde blik, geen idee welke. Niall begon opeens te grijnzen en trok me met een ruk uit Louis' greep die een verontwaardigd geluidje maakte.
"Sorrey, Loueh. Hij is van mij" zei hij terwijl hij me inklemde op zijn schoot.
"Dan neem ik Harry maar" zei Louis op een dramatische toon en trok Harry aan zijn middel op zijn schoot. Hij maakte een verontwaardigd geluidje en keek Louis boos aan.
"Ben ik niet goed genoeg voor je, Lou?" vroeg hij met een piepstemmetje.
"Jij bent mijn enigste, vergeef me lieve Hazza" zei Louis met een pruillipje. Ze leken net twee kleuters zo. Er kwam een man binnen gelopen en vroeg ons wat we wouden hebben. De jongens waren hier, blijkbaar, al eerder geweest en zeiden wat ze wouden terwijl Niall een hele waslijst op noemde. Hij was klaar en keek naar mij, en zei weer wat tegen die vent. Ik was hier dan ook nooit geweest. Het enigste waar ik ben geweest is; Mijn huis, Mijn tuin, De jongens'huis en tuin en de stad. Maar dat kwam ook omdat ik bijna nooit ergens geweest was. Liam en Zayn waren druk bezig met elkaar te kietelen en Louis en Harry deden hetzelfde terwijl Niall me stevig in zijn armen geklemd had. Uiteindelijk kwam de man weer terug met borden en liep er nog een man achter hem, Niall had ongelofelijk veel besteld, en vielen we - netjes natuurlijk - aan. Niall had me naast zich neergezet en begon gelijk te eten terwijl ik rustig begon.
"Wedden dat ik het eerder opheb dan jij" greens Niall.
"Dat kunnen we doen, maar ik heb het sowieso eerder op dan jij want jij hebt meer borden" zei ik droog. Niall schoof twee borden naar me toe zodat we evenveel hadden.
"3, 2, 1 GO" riep Niall en ik begon meteen alles naar binnen te werken. Niall schrokte het naar binnen maar deed het langzamer dan mij. Ik proefde er tenminste wat van. Ik had mijn eerste bord al op en begon aan de tweede. Niall begon nu ook aan zijn tweede. Ik schoof het derde bord opzij, ik had hem leeg. Zayn en Liam keken ongelofelijk aan.
"Je hebt zojuist van Niall gewonnen" zei Liam met grote ogen. Niall keek teleurgesteld en begon langzaam de rest van zijn laatste bord leeg te eten.


Urgh, voedselwedstrijd :p Let me know what ya'think? ;3

Reageer (4)

  • philtatos

    WOOOHOO THATS MY BOY

    1 decennium geleden
  • Appelpudding

    I LOVE YOUR FREAKING STORY! :D

    1 decennium geleden
  • stupidOTP

    GOOOO JUZ10!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Justme96

    leuk!!! snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen