Foto bij 016

Heee, bedankt voor de leuke reacties! <3
Ik ben de laatste tijd wat minder wss online, aangezien me oma overleden is :( maar het is beter.

Ik zag dat foto niet stond, raar. Maar oke hier alsnog foto.
Foto : Rachel .

xx

Rachel.

Anna bleef me aan kijken met een grijns op haar gezicht. 'Zeg het Rach' lachte ze. Ik schudde me hoofd. 'Ik had het gewoon niet moeten kopen, het slaat nergens op' ik beet op me lip en pakte het setje bij elkaar en alle andere kleren ook. 'Waarom slaat het nergens op? Oh was het voor Niall' zei ze en ze grijnsde. 'Hou op' lachte ik zachtjes en voelde me wangen even kleuren. Ik keek haar onschuldig aan en ze schudde haar hoofd. 'Babe you'r in love!' galmde ze. Ik gaf haar een duw. 'Niet zo hard' siste ik. En stond op. 'Het is dus wel zo?' vroeg ze. Ik haalde me schouders op. 'Ik weet niet, hij is leuk ja' zei ik toen snel om onder het gesprek uit te komen. Ik liep vlug naar de kamer van Niall en gooide de kleren neer en keek naar het bed van Niall. Ik ging er op zitten en glimlachte zwak.

Het was nog best een leuke avond, we hadden een beetje gedronken een paar flugels. Ik stond op en haalde een hand door me haren heen. 'Ik ga slapen hoor ben kapot' zei ik tegen Zayn en Niall. Ze knikten beiden. Anna lag een paar minuten al op bed. 'Slaaplekker' zei ik nog en liep naar boven toe. Ik liep naar de logeer kamer en zag dat Anna in haar lingerie setje op bed lag. Ik begon zacht te lachen. 'Serieus voor Zayn?' ze keek me met een brede grijns aan. 'Ja daarom ging ik ook eerder weg' ze grijnsde breed. Ik schudde me hoofd. 'Rustig aan doen..' mompelde ik en liep naar de kamer van Niall. Ik snapte niet dat ze toe was aan seks, waarschijnlijk kwam dat door de drank. Ik deed de gordijn dicht en pakte mijn tandenborstel en liep naar de douche. Ik deed een beetje tandpasta op me borstel en begon me tanden te borstelen. Altijd zo'n gore smaak die je proeft. Na een tijdje spoelde ik me mond met lekker fris water. Ik borstelde me haren even vlug en liep toen weer terug. Ik had haast geen make-up op. Een laagje mascara. Ik trok mijn shirt uit en trok mijn slaap hemdje aan. Ik liet me op bed vallen en kroop toen onder de dekens. Ik keek naar het plafon en sloot me ogen even. Langzaam ging de deur open. Ik opende me ogen weer en zag Niall. 'Hey' mompelde hij en sloot de deur achter zich dicht. Hij trok zijn shirt uit en liet zijn broek zakken. 'Vind je het erg als ik zo slaap?' vroeg hij en keek me even aan.
Ik schudde me hoofd. 'Nee hoor' ik glimlachte zwak naar hem en keek toen hoe hij langzaam naast me kwam liggen. Ik glimlachte naar hem. Hij was echt lief, en knap en aardig. Gewoon perfect. Ik zag hoe zijn ogen nog steeds naar de mijne staarde. Ik keek hem aan en bloosde even. Oke dat zag je waarschijnlijk niet omdat het een beetje donker was. Ik keek even weg en zag in een keer Niall dichter naar me toe komen. Ik voelde me hart als een gek bonken. Ik legde me hand op zijn wang en voelde toen twee perfecte lippen op de mijne. Ik zoende hem voorzichtig en glimlachte. Zijn arm stond over me heen. Ik beet zachtjes op zijn onderlip, en ik hoorde in een keer gelach en speels gekreun ik opende me ogen en keek even naar Niall. En keek toen blozend voor me uit. Niall kroop weer terug, ik hoorde Anna steeds weer. Dit was genat.



Hoop dat jullie weer leuk hoofdstukje vonden. x

Reageer (7)

  • louistea

    Wat een mooi verhaal snel verder

    1 decennium geleden
  • NOW

    Whaha lol ;d
    Nieuwe abo + kudo!
    Super snel verder! Echt een leuk verhaal! (:

    1 decennium geleden
  • Payno

    whahaha awkward! (:
    snel veder! xd
    xx

    1 decennium geleden
  • nialldream

    Snelverder<333333.xx

    1 decennium geleden
  • Lavanya

    Leuk stukje! Snel verder. (:

    wil niet betweterig overkomen, want ik ben zelf een leek in spelling, maar ik neem aan dat het laatste woord gênant moet zijn, ipv genat.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen