Foto bij hoofdstuk 20

Ja ja i know lang geleden maar nu ga ik proberen niet zo veel tijd meer tussen de hoofdstukjes te laten (:

Anne xx


Gevallen tributen van dag 6 ( zijn bruin omlijnt )

Marvel District 1 ( door Katniss District 12 )
Jongen District 3 ( door Cato District 2 )
Rue District 11 ( door Marvel District 1 )

De volgende dag zat ik aan tafel ik zat te denken aan die vredebewaker zal hij wel thuis geraakt zijn of was hij dood door de klap of verslonden door een wild beest ik maak me echt zorgen ook al heb ik hem samen met Percy uitgelachen en een beetje schuld gevoel ik kreeg ook niks in mijn maag.
"Heb je geen honger ? " Vroeg Mevr Everdeen " Geen honger ik denk maar eens dat ik een wandeling ga maken " zei ik
Op dat moment kwam Percy naar onder in zijn bloot boven lijf het blijft gewoon zalig om daar naar te kijken , ik bleef even staan en liep naar buiten ik hoorde Percy nog in de verte vragen wat ik ging doen maar ik liep gewoon door .
Al gouw kwam Percy achter mij aan lopen " Wat is er ?" vroeg hij " Niks " zei ik " Dat geloof ik niet wat is er aan de hand Mady ?" vroeg hij " Vraag je je niet af wat er gebeurt is met die vredebewaker?" zei ik " Lieve Mady maak je geen zorgen het zal wel goed komen met hem maar nu met hem in contact nemen ik weet het niet hoor hij zal ons herkennen en zeggen dat hij ons heeft gezien en dan zijn we verlinkt wil je dat ?" vroeg Percy " Nee helemaal niet en je hebt gelijk sorry " zei ik " Jij moet je verontschuldige bij mij he liefje" zei Percy en ik kreeg een lachje op mijn gezicht " Laten we samen de spelen vandaag kijken ik denk dat Katniss wel is bij gekomen is " zei Percy en ik knikte van ja het is goed en samen liepen we de living binnen en zetten de tv aan het was al een week bezig de spelen
Ik hoop dat hij bijna voorbij is . Er was herhaling van gisteren op dat Katniss een Rue de berg spullen wouden opblazen van de beroeps en dat was ook gelukt Cato was zo boos dat hij de jongen van 3 zijn nek brak en dat de jongen dood achter bleef ik maakten even een raar geluid omdat ik verschoot het was wel zielig hij was niet echt lelijk en ik denk dat hij zo oud als mij was. Toen dat Rue in het net vast zat en Katniss haar redden maar toen kwam Marvel de jongen van 1 Katniss schoot hem neer maar het was te laat hij had zijn speer in Rue's lichaam gegooit . Ik deed mijn handen voor mijn ogen ik vond het erg heel erg ik ging tegen Percy aan liggen ik vond het echt zielig Katniss was ook heel erg van slag en heel boos te zien ze gooide de speer heel ver weg.
Toen gingen we over naar vandaag en meteen hoorde we de stem van de Seneca de hoofdspelmaker " Beste tributen de regels gaan een beetje veranderen nu kunnen er twee winnaars zijn die van het zelfde District afkomen nog veel geluk" ik begon te schreeuwen " Lieve hemel ik zie misschien Katniss en Peeta terug alle bij niet te geloven whaaaa ! "riep ik de hele kamer rond en ik vloog in Percy armen ik was echt blij.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen