A special world for you and me
A special bond one cannot see
It wraps us up in its cocoon
And holds us fiercely in its womb.

Its fingers spread like fine spun gold
Gently nestling us to the fold
Like silken thread it holds us fast
Bonds like this are meant to last.

And though at times a thread may break
A new one forms in its wake
To bind us closer and keep us strong
In a special world, where we belong.

Aubrey keek om haar heen en probeerde te zien waar ze ongeveer waren, maar het enige wat ze zag was het oud uitziende motel met een klein zwembad ernaast.
"En?" percy keek haar breed glimlachend aan en porde haar zij.
"Het is...uhm" Ze probeerde aan iets te denken om te zeggen. "Het zwembad is wel leuk"
Percy grijnsde. "Goed want daar ga ik je leren zwemmen!"
"L-leren zwemmen? Ik weet niet o-of ik wel durf"Aubrey bloosde en keek naar haar voeten. Ze wou wel, maar ze voelde zich stom dat zij op haar leeftijd niet kon zwemmen.
"Ik laat je niets gebeuren echt niet." hij pakte haar hand en liep naar het zwembad and trok zijn shirt over zij hoofd. Aubrey bloosde en keen naar zijn gespierde lichaam. "Kom je" Percy glimlachte en dook in zijn boxer het water in. Aubrey keek naar hem en liep langzaam naar de rand van het Zwembad. ze deed haar blouse en broek uit en dook snel het water in voordat Percy boven zou komen. Ze voelde haar tenen de bodem raken en zuchtte in opluchting.
Percy kwam boven achter haar en sloeg zijn armen om haar middel. "Laat jezelf maar drijven".
Aubrey twijfelde even voor ze haar voeten van de grond haalde en op haar rug begon te drijven. Percy haalde zijn hand niet van haar middel. "Zo gaat het goed" ze ademde langzaam in en sloot haar ogen. "Okay...nu trappelen met je benen." Ze deed wat hij zei en zuchtte.
"Je doet het perfect." Hij grijnsde en ze bloosde toen hij dichter naar haar toe leunde.
"Bedtijd!"Gover schreeuwde vanaf het balkon en percy klom samen met haar het zwembad uit. Hij sloeg een handdoek om haar heen en glimlachte.
Samen liepen ze de trap op naar slaapkamer. "Ga je me nog vertellen waar we naar opzoek zijn?"
"Truste" Percy draaide zich om en liep naar een van de 3 bedden in de kamer. Aubrey stond rood gloeiend. "Waarom neem je m mee als je toch niet wil vertellen wat er aan de hand is!" Ze greep haar tas en liep de kamer uit en de donkere parkeerplaats op. de wind was koud en haar natte haar maakte dit alleen maar erger.
"Aubrey kom terug!' ze hoorde percy schreeuwen, maar ze liep verder. Ze was er klaar mee. ze wou haar eigen leven weer terug. terug naar haar vader. Ze zuchtte en zocht naar haar mobiel. Ze greep deze uit haar tas en belde haar vader. niet veel later kwam hij haar op halen en bracht haar naar huis. Percy belde een paar keer, maar ze hing op. Ze kreeg smsjes als "Please, Aub...kom terug. We hebben je nodig." maar ook deze negeerde ze keer op keer.

Reageer (2)

  • Ishimaru

    wat is er mis met haar!......euhm ik bedoel percy :)

    1 decennium geleden
  • aquafresh

    NEE ze moet terug naar Percy, ze zijn zo cute bijelkaar
    snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen