Foto bij Chapter 1.

Het was 3 uur. Ik was eindelijk klaar met school. Ik had als laatste engels en het leek wel uren te duren, alsof er geen eind aankwam. Voordat ik verder ga zal ik eerst iets over mezelf vertellen. Ik ben Jamie Adams en ik ben 16 jaar oud, alweer bijna 17. Ik ga naar Crescent High School. Mijn beste vriendinnen zijn Hailey Wilder en Nadine Moore. Aangezien we met zijn 3'en zijn is er af en toe wel iemand die zich buitengesloten voelt. En vandaag was het volgens mij mijn beurt. Toen de bel ging liep ik richting de deur in de hoop dat Haley en Nadine op me zouden wachten maar ze waren er niet. Ik deed mijn oordopjes in m'n oren en zette de muziek aan. Ik liep richting de slaapzalen. Het gebouw was oud maar het was wel heel erg mooi. De slaapzalen waren maar 5 minuten lopen vanaf het gebouw. Er was ook nog een klein meertje waar ik vaak kwam om na te denken. Er waren twee huizen, Mallory Towers en Jennings. De namen zijn best vreemd maar de huizen waren echt geweldig. Elk gebouw had ook een gezamenlijke ruimte waar iedereen zich verzamelde. Het was voor iedereen vrij toegankelijk. Ik kwam aan bij de Mallory Towers en ik keek er nog even goed naar. Het zag er echt geweldig uit en met een zucht liep ik naar binnen. Het was alweer mijn eerste dag school na een lange vakantie. Het voelde anders om weer naar school te gaan. Maar ik had er wel zin in.
Voordat ik de gezamenlijke ruimte inliep besloot ik eerst maar even naar mijn kamer te gaan. Ik deel mijn kamer met Hailey en Nadine. Ik had gewoon een eenpersoonsbed en Hailey en Nadine deelde een tweepersoons slaapbank. Heel de kamer hing vol met posters van de laatste bekende sterren. Wat de meiden en ik echt gemeen hadden was muziek. Ik gooide mijn tas op mijn bed en ik liep naar de gezamenlijke ruimte (ik noem het even de aula). Ik zag Hailey en Nadine er al zitten en ze zwaaide naar me, dus ik liep naar ze toe.
Hailey die was een grote fan van Justin Bieber. En ook van Niall van One Direction, volgens mij vooral omdat hij ook fan van Justin Bieber is. Nadine was weer heel anders. Ze speelde gitaar en piano en ze was echt geweldig. De aula was vrij groot. Hij stond helemaal vol met banken en stoelen en kussens die op de grond lagen. Er stond ook een grote tv zodat je 's avonds met de rest tv kon kijken. Er stond ook nog een radio die nu Katy Perry aan het afspelen was. Dit was echt het gezelligste plekje in heel het gebouw. Iedereen zat hier eigenlijk en omdat iedereen goed met elkaar om ging was het altijd wel gezellig.
Hailey en Nadine hadden alleen maar aandacht voor hun computer. Ik zei een paar keer Hallo en ik keek waar ze mee bezig waren. Natuurlijk, ik had het kunnen weten. Ze waren foto's van One Direction aan het bekijken. Ik vond hun muziek echt goed maar het was niet zo dat ik een echte fangirl was of iets.
'Harry heeft echt een geweldige stem en mooie ogen' zei Hailey. 'Maar Louis is zo lief' zei Nadine vervolgens. 'Oh, kom op jongens, je kent ze nieteens. Hoe kan je dan van ze houden'. 'Je hoeft niet iemand te kennen om van ze te houden. En we weten trouwens alles wat we moeten weten' zei Nadine trots. Ik rolde maar met mijn ogen. 'Je weet dat als je er zo over nadenkt dat best eng klinkt' zei ik. 'Het zijn goed uitziende jongens die ook nog eens kunnen zingen, dan vraag je er gewoon om, om gestalkt te worden' zei Hailey op een grappige toon. 'Kijk, zo denk ik er dus niet over. Ze zijn goed dat is zeker maar ik ga ze niet stalken. Maar hebben jullie je kleren al voor die show op die beurs voor morgen' zei ik maar om het onderwerp te veranderen. 'Jup' zeiden ze in koor.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen