Foto bij 13.

WEDNESDAY 5 SEPTEMBER

Elena Johnson

'Hoe ging je sollicitatie?' Het was het eerste wat ik vroeg toen ik over de drempel stapte. 'Lou?' Ik sloot de deur achter me en trok mijn jas uit. 'Louis?' Ik liep de woonkamer binnen en zette mijn tas in de hoek. Ik liep de keuken in en zag een briefje op de koelkast hangen.

Hey babe,
Ik ben even de stad in om iets te halen. Ik hoop dat ik weer thuis ben als jij thuiskomt, maar er is een kans dat dit niet zo is. Ik mis je en ik ben zo snel mogelijk weer terug!
X Loubear


Ik glimlachte bij het lezen van zijn briefje. Wat was het toch een schatje. Ik wilde zo graag weten hoe zijn sollicitatie was gegaan. Ik schopte mijn schoenen uit en schonk een glas water voor mezelf in. Ik ging aan de keukentafel zitten en drukte mijn laptop aan. Ik stond weer op en drukte de radio aan. Ik nam weer plaats achter mijn laptop en logde in op mijn account. Ik glimlachte even bij het zien van mijn achtergrondafbeelding. Het was een foto die was gemaakt tijdens onze diploma-uitreiking. Toen Louis me zoende, had Megan snel een foto genomen. In het begin had ik dit verschrikkelijk gevonden, maar de foto staat nu toch al lange tijd op mijn bureaublad. Ik opende internet en typte zwanger in in de zoekbalk van Google. Ik klikte de wikipedia pagina een en begon te lezen. Vanaf drie maanden zwangerschap zou er een buikje te zien zijn. Dat was wel fijn, dan zou ik mijn eigen kleren nog een tijdje kunnen dragen. Ik scrolde verder naar beneden en mijn ogen bleven hangen bij het kopje vrijen tijdens de zwangerschap. Ik had altijd gedacht dat het slecht was voor de baby, maar hier stond het tegendeel. Je kon gewoon seks hebben. Dat zou Louis vast fijn vinden om te weten. Ik glimlachte en klikte de pagina weer weg. Ik ging naar youtube en zocht het filmpje van de jongens op. Ik glimlachte toen ik zag dat ze inmiddels de 10.000 waren gepasseerd. Ik was zo trots op de jongens. Ze waren zo getalenteerd en werkten er zo hard voor. 'Elena?' 'Lou!' riep ik en ik stond meteen op en liep hem tegemoet. 'Hoe ging je sollicitatie?' 'Wel goed, ik heb meteen een aantal dingen aan moeten schaffen, want ik begin maandag al!' 'Echt waar! Oh Lou, ik ben zo blij voor je!' riep ik en ik viel hem om de hals. Hij tilde me in een soepele beweging op en draaide me een rondje. 'Ik heb over drie weken een afspraak voor je gemaakt bij de gynaecoloog,' zei hij terwijl hij zijn jas aan de kapstok hing. 'De 24e, drie uur,' zei hij. Ik knikte en schreef het meteen in mijn agenda. 24 september: 15:00 gynaecoloog. 'Zal ik vandaag dan maar koken,' glimlachte ik. 'Of we gaan uit eten om je nieuwe baan te vieren.' 'Ik vind het tweede idee een stuk aantrekkelijker,' grijnsde Louis. Dus kleedde ik me snel om voor we met z'n tweeën naar het restaurant vertrokken.

'Dat was heerlijk,' glimlachte ik terwijl ik hand in hand met Louis ons huis weer binnen liep. Nadat we beide onze jassen hadden uitgetrokken ging ik op mijn tenen staan en drukte mijn lippen op de van Louis. Hij was een paar seconden overdonderd door mijn spontane actie, maar sloeg daarna zijn handen om me heen en zoende me vol overgave terug. Ik pakte de stof van zijn shirt vast in mijn vuist en trok hem zo mee richting de slaapkamer, zonder mijn lippen van die van hem te halen. Toen ik hem mee het bed op trok, haalde Louis zijn lippen van de mijne af. De verbazing was in zijn ogen af te lezen. 'Ik dacht dat dit niet kon,' zei hij zachtjes. 'Ik heb het opgezocht, er kan niks misgaan,' fluisterde ik zwoel terug voor ik mijn lippen weer op die van hem drukte. Hij kwam boven me hangen en na al snel de regie van me over.

Lalalala, ik heb net heerlijk drie-en-half uur gewerkt en had eigenlijk nergens puf meer voor. Maar ik vond dat jullie een hoofdstukje verdienden en daarnaast was het een mooi excuus om mijn huiswerk niet te maken xd. X

Reageer (3)

  • Cliffayne

    Hahaahahahahhahahahaahhahahaah LoL sel verder hoor.:pxx

    1 decennium geleden
  • Rawsh

    yaay :D

    1 decennium geleden
  • Kjaensen

    Aaahw they're the cutest everr <3 snel verder! x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen