Foto bij Q&A! :).

Dank jullie wel voor al jullie quistions + reacties + abbo's enzovoorts! :).

Niall:
1. If Justin Bieber was part from The Spoons, would you kill him?
- Oh je praat engels! En nee ik denk het niet, ik zou zoiezo liever niemand willen vermoorden.

2. Hello my dear, blonde leprechaun! Vertel me eens, wie denk je dat je sterkste tegenstander is op dit moment?
-Hoi person :). Euhh… Ik denk dat…Euh…. Goede vraag!... Ik ga voor The Lightning, want bliksem is denk ik wel heel erg sterk.

Liam:
Zayn: Ik praat even voor Liam, aangezien hij niet kan praten. Hij schrijft de antwoorden wel dus hij beantwoord ze wel zelf.

1. Hoe gaat het met je kaak?;)
- Zayn: Slecht, dat heb je wel vaker als je kaak is gebroken hé. Liam wat?! Nee Liam ik ga niet beleefder doen, het is toch zo.

2.Poor you, a broken cheek... Let me hug you!
-Zayn: He wont hug you… Wat nou Liam, als je je kaak gebroken hebt doet het toch pijn als je iemand knuffelt. Nou ja… Liam zegt: Dankje.

3.Hello smartie... Ik denk dat je niet kunt praten, dus ik ga jou expres de meeste vragen stellen. Ach, wat ben ik toch aardig... Wat ga je als eerste doen als je hier levend uitkomt? Waarom laat je je kaak breken? Wat is je IQ?
- Zayn: Weetje, ik mag jou wel xD. Ohw en Liam zegt dat het niet aardig is om iemand te irriteren. En hij zegt dat hij als eerste weer gaat douchen en gewoon eten, omdat het slecht voor je is om zo weinig te eten en niet varieert genoeg blablabla. Ja Liam ik weet het dat je dat laatste niet zei. Ohw en hij zegt dat hij er niets aan kon doen dat Paul zijn kaak brak. Je had je kunnen verdedigen, Liam. En hij weet zijn IQ niet, hij heeft het nooit laten testen maar hij denkt hoog… Opschepper…

Harry:
1. Hoe wil je in vredesnaam overleven als je niet eens normaal kan lopen?
-Door te hinkelen :). En gewoon voorzichtig zijn en vertrouwen op mijn teamleden.

2. When are you gonna die? Don't say : never
- Ook hoi… En ik ben niet van plan om dood te gaan, dus wen er maar aan. Ohw en de persoon onder dit zegt nog dat ik: Schattig, lief, een mooie stem heb en gewoon mezelf ben dus waarom zou ik dood moeten?!

3. Hello sexy curly boy! Ik vind je zielig omdat sommige mensen hier haat tegen je hebben! Ik noem geen namen... Ea? En nu mijn speech om Harry te verdedigen! *Schraapt haar keel*
Waarom is er zo veel haat tegen mijn schattige krullenbol?! Hij is lief, schattig, heeft een mooie stem en is zichzelf! Dus haat MIJN krullenbol niet, ja! I swear, karma will fuck you all up... bitches. Oh, en mijn vraag zou ook nog handig zijn. Als Louis je zou zoenen, wat zou je doen?!

- Hey babe, dank je wel voor je hele speech :). En als Louis me zou zoenen… Dan zou ik heel raar op kijken en dan beginnen te lachen, in de hoop dat het een grap was. Leuke vraag trouwens.

Zayn:
1. You are annoying; do you dare to say bitch to me?
-Yes I dare, bitch :). Liam kap met je briefjes! Ze vroeg toch of ik bitch wou zeggen? Nou dat heb ik gedaan.

2. Hello my dear... MPF? Oké, ma question! Zou je overlopen naar een ander team en je vrienden verraden in ruil voor Zaynen met een meisje?
-What the…Wat nu weer Liam! Shut up, dit zijn mijn vragen. En laat mij zeggen wat ik wil. Nee ik ga geen fudgecake zeggen. In ieder geval, wat is een MPF? Klinkt wel leuk. En nee ik zou niet mijn team laten vallen, zaynen kan ik ook nog doen als ik in dit team zit, denk ik want ik weet niet wat je bedoelt met Zaynen….

Louis:
1. how's life?
-Levendig, gevaarlijk, spannend… Kort om hoe het leven gaat.

2. Hello my sweet carrot! Mis je de wortels die je nu niet kunt eten? En kun je je kleding daar wel verwisselen?
- Hello asking person! Nou ja wortels zouden wel weer eens lekker zijn ja, in plaats van al dat fruit en zo… Wat Niall altijd op eet, hé Niall!
Niall: Huh wat?
Louis: Laat maar. Nee tot nu toe kunnen we ons niet omkleden, maar ik hoop dat Hennie daar nog wel iets op verzint.

Hennie:
1. Waarom vindt je jezelf zo geweldig? Hmm
- Een hallo zou ook aardig zijn, en heb ik ooit gezegd dat ik mezelf geweldig vindt?!, al is dat misschien wel zo maar toch. En ik heb wel maar mooi een fan! Nu jij weer.

2. HENNIE! Omg, ik ben zo'n grote fan van je... Wat is je favoriete eten en welk team gaat winnen, denk je?
- Goedendag. En persoon hierboven Lees dit even ^^ Zie je ik heb een fan!, maar goed. Mijn favoriete eten? Euhm nou ik heb niet echt een speciaal soort voedsel wat ik heel erg lekker vindt, al eet ik iedere dag wel een appel. En welk team gaat winnen? Tjaa eens kijken… The Carrots moet ik niet echt, euuhm… Nou dan ga ik maar voor The Shadows omdat ik het wel een slimme zet vond om die Niall uit het team van the Carrot te misleiden, wat wel een beetje mislukt is maar ja.

Moi:
1. Wat is je favoriete story op dit moment?
- Euuhmm… Goeide vraag! Ik vindt alle stories die ik lees heel erg leuk en geweldig maar de stories die ik heel erg origineel vindt en leuk vindt zijn:
One The run – Larry Stylinson.
Siblings. -Harry Edward Styles. |16+.
Kidnapped by One Direction.
Skyscraper – Nouis.

2. Wat is je favo song van Take me home?
- Poeh, ik vindt echt alle maar dan ook alle liedjes helemaal het einde! Ik denk dan toch..Euuhmm.. Heart Attack… Of They don’t know about us… Of Rock Me… Arg ik kan niet kiezen :$.

3. Wat is je favo liedje?
- Echt alle, maar dan ook alle liedjes van 1D :). Ohw en Lollipop van Mika xD.

4. En wat is je favo liedje van 1D ?
- Zie vraag 3. (A)

5. Hoe kwam je op het idee voor dit verhaal?
- Eigenlijk weet ik dat niet meer xD. Ik geloof dat er een reclame was over een film die over een meisje ging die een knop kreeg en als ze daar op douwde kreeg ze heel veel geld, maar dan ging er ook een persoon dood. En dat vond ik wel een leuk idee voor een verhaal en toen heb ik dat geprobeerd en toen is het hier op uit gelopen xD. En eigenlijk was het helemaal niet mijn bedoeling dat het leek op The Hunger Games maar ja dat doet het toch xD.

6.Hoe heb je Quizlet ontdekt?
- Door een vriendin :). Ze zei steeds dat Quizlet zo leuk is en ze las daar een verhaal en daar was ik wel nieuwsgierig naar en ik wou daar graag ook reacties op geven, zo gezegd zo gedaan. Leuke vraag trouwens :).

7. Hoe oud ben je?
- 14 Jaartjes oud sinds 26 juni :) xD.

8.Welk leerjaar & niveau doe je?
- Leerjaar 3 en Niveau Havo :).

9. Wat zou je doen als One Direction opeens voor je deur stond?
- xD stoere vraag. Ik denk dat ik uit een reflex de deur dicht gooi en dan de woonkamer binnen loop even blijf staan, schreeuwen en terug rennen en ze naar binnen uitnodigen xD.

10. Did you ever killed a spoon?
- Nee xD, nou ja… Als verbuigen ook telt dan wel.. Al een paar keer. Je moet iets doen als je je verveeld xD.

11. Wat zijn je hobby's
- Lol maken, acteren, met vriendinnen lol trappen, 1D luisteren, 1D stalken op twitter en youtube enzo xD, Series + films kijken en schrijven. Ohw en met mijn hondje spelen.

12. Wie van 1D vind je het leukste?
- Louis William Tomlinson. (A), maar natuurlijk zijn ze allemaal supeeeeeeeeeeeeeeerrr!

13. Broes of zussen?
- Nope, saai alleen thuis met ouders.

[b]14. Heb je huisdieren? [/b]
- Jep, Een hond: Mirka, nog 2 konijnen: Snoetje en Witje (Eerst waren het er 14! :|), en 25 vogeltjes (Hobby van mijn vader xD).

15. Stel: Je gaat naar een onbekend eiland. Je mag maar 1 iemand meenemen wie neem je dan mee?
- Euuhm… Ik denk een lampen geest, dan kan ik wensjes doen :). Neej oké dat zal wel niet mogen :(. Dan ga ik voor een gids die alles weet over dat eiland, zodat ik geen voedsel ga eten waarvan je ziek word of dood gaat xD.

16. Zou je een week of langer zonder internet en tv kunnen leven?!


17. Lieve schat! Vertel me eens hoe je op dit prachtige idee bent gekomen, ook al weet ik dat al een beetje...
- Hallo lieverd! ☺. En ik ga even lui doen: zie vraag 5. Weet je dat heel zeker dat je dat al wist?! xD.

Joy:
1. Ik mag jou voor een bepaalde reden niet, je laat me denken aan een bitch op de manege... Maar goed, in welk team zat je nou ook alweer?
- Nou ook leuk om te zeggen.Een simpele hoi was ook goed geweest. En ik zit in The Shadows… En ik ben geen bitch, nou oké ik kan me wel eens als een bitch gedragen, maar ik kan ook heel lief zijn!

Reageer (4)

  • JustAGirlxoxo

    Snel verder!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Azriel

    Harry en Zayn mogen me niet,
    Le me happy (:
    Het zou stoer kunnen zijn als iemand kan sterven op kommando xp
    BEDANKT PERSOON BIJ HARRY 3 *sarcasm* maar nee ik ben niet altijd zo tegen harry, denk geen verkeerde dingen over me (huil)

    1 decennium geleden
  • Niallerslove

    Wahahahaha echt superleuk!! <3

    1 decennium geleden
  • Praelectio

    Whahaha! Ik ging neer hier!xD

    Niall was schattig.(H)
    En ik heb zo'n gevoel dat Liam me niet echt mag...xD
    Jeuj, Harry mag mij!(A) En Zayn ook... En als je wilt weten wat MPF en Zaynen betekent, vraag het maar aan het persoontje die je bestuurt, oftewel de schrijfster.:P
    Louis is redelijk serieus... eng.:|
    En ja, dat had je mij al verteld.(A) Een deel dan...xD Whaha! Lollipop!(H) En je vermeldde me half in dit stukje...(A)
    Hennie en haar appels! Lol...xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen