Foto bij 53.2 Chapter Fifty-three

'Mijn gedachten zo gemist in de tijd dat ik weg was?' vroeg ik, subtiel vergetend dat ik me nog altijd moest verontschuldigen.
'Bij mij is dat dus gebeurd, en ... ik weet niet.. Om eerlijk te zijn lijken ze me nog altijd niet echt vrolijk.' zei hij. Ik haalde mijn schouders op.
'Ze zijn nooit echt vrolijk geweest, je kon het vroeger gewoon niet opmerken..' zei ik, waarna ik een mentaal schild optrok zodat hij niet zou weten hoeveel ervan gelogen was. Ja, hij had deels gelijk, ik voelde me nog steeds niet goed in dit.. ding. Het leek me de beste manier om mijn supersnelle, veel te knappe lichaam te omschrijven.. het voelde niet juist aan, maar dat zal wel een ingeving door mijn heksendeel zijn zeker? Ja toch? Ik hoopte het maar...

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Altaria

    <3!!!

    1 decennium geleden
  • Fabienaa

    zo'n leuk verhaal!
    snel verder?

    1 decennium geleden
  • JemCarstairs

    Yup! Op naar de 300!!
    Snel verder<3333

    1 decennium geleden
  • Tyche_

    Seth en Leah leken in een vrij grote familieruzie betrokken te zijn, Seth die kwaad was omdat Leah "gemeen" deed tegen me. (als hij dat als gemeen zag, had hij duidelijk een lesje in wat-loopt-er-rond-op-de-wereld-dat-nog-veel-gevaarlijker-is-dan-mijn-zus-die-boos-is-op-mijn-lief nodig.)

    Ik lag dubbel xD
    SNEL VERDER!!!!!
    op naar de 300 dan(typing)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen