Hoofdstuk 50!!! Omdat het nu eigenlijk wel een klein beetje feest is wil ik jullie via deze weg bedanken voor het lezen van mijn verhaal, voor al jullie lieve reacties en jullie geduld. Soms duurt het lang voor ik weer een deeltje plaats maar ik wil eigenlijk proberen om elke week een aantal delen te plaatsen. Ik ben jullie erg dankbaar voor jullie medeleven met Alex en Tom. Dit is een erg persoonlijke verhaal waarbij ik Alex ben. Ik had jullie al verteld dat de Tom in dit verhaal mijn droomman is en dat meen ik ook oprecht. Jullie zullen dit misschien nu iets meer begrijpen dan een aantal hoofdstukken geleden. Ik kan jullie wel zeggen dat dit verhaal nog niet ten einde is en dat er nog veel meer staat te gebeuren.

En om het allemaal nog leuker te maken voor jullie heb ik dit hoofdstukje extra lang gemaakt. Ik heb er mijn ziel en zaligheid in gestopt en het was heel moeilijk voor me om dit allemaal op te schrijven/ te typen. Houd zakdoekjes in de aantocht, want dit is een héél zielig stukje!!

Heel veel plezier met lezen en op naar de volgende 50 zou ik zeggen!!

xx

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (15)

  • darksunside

    dat verhaal van wat ze hebben mee gemaakt is echt vreselijk(huil)

    1 decennium geleden
  • FansKaulitz

    eggt heel goedd :)
    verderr :)

    1 decennium geleden
  • xMoondust

    Wauw!
    de tranen in m'n ogen!
    geweldig geschreven alweer!
    & Snel verder!<3

    1 decennium geleden
  • TomKBitch

    OMG zo erg ...
    ocharme :S en bill was dus aan het mee luisteren ...
    ik leef zo mee in dit verhaal !!
    echt prachtig geschreven !!
    snel verder!!
    xx dymm

    1 decennium geleden
  • XhumAnLIENx

    Wow! Ik had veel verwacht van Tom want hoe hij haar behandelde was gewoon ... onredelijk. En nu ben ik blij te zeggen dat je dat volbracht hebt. Echt mooi geschreven/omschreven. Nu bn ik ng meer benieuwd naar het vervolg, en ja...dit is m'n favoriete story! Ik vind dat je hun gevoelens zo goed kan beschrijven, net alsof ik het zelf kan voelen, vreemd maar net wat het zou moeten zijn, toch?? xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen