Foto bij • Eyes 024

‘Hoi’ komt er met moeite uit als hij langs me heen naar binnenstapt ‘Hola, Ibrahim’ nors kijkt hij me aan, zijn typisch arrogante blik danst weer over zijn gezicht. Ik kan een zachte grinnik niet onderdrukken als ik naar de kamer loop, hij is zó voorspelbaar.
‘Elena en Ibrahim!’ klinkt het enthousiast ‘we hebben jullie wel door hoor! Een beetje doen alsof jullie elkaar haten, maar ondertussen…’ plagend klikt Cesc met zijn tong. ‘Grappig Cesc’ bromt hij, met een chagrijnig gezicht gaat hij naast Antonella op de bank zitten. Zijn blik verzacht meteen als hij het kleine wonder op haar schoot ziet liggen.
‘Hola, kleine man. Wordt jij later net zo’n goede voetballer als je vader?’ ik volg elke beweging die hij maakt, van de vinger die het wangetje van Thiago streelt, tot zijn voet die zachtjes mee beweegt op het ritme van de muziek die zachtjes door de kamer klinkt.
‘Elena, wil jij Thiago even vasthouden, dan kan ik Lionel even helpen’ ik schenk haar een glimlach, en pak Thiago aan. Voorzichtig leg ik hem op mijn schoot, ‘Je bent echt een Messi, dat zie je meteen’ fluister ik zachtjes. De jongen opent zijn ogen, en schenkt me een glimlach. ‘Lachte hij nou net naar je?’ vraagt Ibrahim verbaasd, ‘ik denk het’ antwoord ik een beetje beduusd dat hij zomaar iets tegen me zei. Hij komt achter me staan en kietelt Thiago zachtjes op zijn buik. ‘Je hebt in ieder geval wel verstand van vrouwen.’ Mijn mond valt een klein stukje open, en ik voel mijn bloed naar mijn wangen trekken. Wat zei hij nou net?
Zijn adem in mijn nek laat een rilling over mijn rug gaan, en zijn hand raakt zachtjes de mijne als ik Thiago over zijn wangetje streel. Voorzichtig probeer ik over mijn schouder te kijken, mijn ogen ontmoetten die van hem, en snel kijk ik terug naar Thiago.
‘Jullie lijken net een stelletje!’ gilt Cristian uit, en Janice, die naast hem zit, begint hard te lachen, ook Cesc doet vrolijk mee.
‘Wat is hier zo grappig?’ vraagt Lionel nieuwsgierig. ‘Kijk naar die twee daar’ hikt Cesc, en Lionel kijkt me glimlachend aan, ‘Zo zo Elena, jij zit ons gewoon een beetje voor te liegen’ ‘Niet jij ook al!’ klaagt Ibrahim, en hij gaat snel weer op zijn plek zitten. Lucht, pff, ik voel hoe mijn gezicht weer wat minder rood wordt.
‘Ik moet toegeven dat jullie wel schattig zijn samen hoor’ doet ook Antonella een duit in het zakje. Een zucht verlaat mijn mond, ‘Guys, please. Er is niks tussen ons, ik vind hem nog steeds even vervelend als altijd.’



Bij 5 kudo's, vandaag nog een Ibrahim POV! You know what to do!

Reageer (5)

  • DUNBAR9

    10 kudos! X

    1 decennium geleden
  • xDoresMalik

    Hahahah, geweldig. Je schrijft echt onwijs goed he, en ja dat zou ik ook zeggen als ik je niet kende doos! Take Me Home is AWESOOOOOOOOOOOMEEEEE. Serieus I love it, alle liedjes zijn zo geweldig!! Haha ik ging hem net luisteren toen ik naar Hoofddorp ging in de auto, en mijn moeder ging hem heel hard zetten bij Rock Me omdat ze die leuk vond, hahahahaha, en Heart Attack vond ze ook wel leuk, en Over Again, de rest zat ze me nogal te pesten omdat ze de teksten hilarisch vond, hahahah. Nouja ik pest haar ook met haar muzieksmaak, dus het moet maar. Ik ging nieuwe schoenen kopen. And I love them. Leuk he? Jaja, haha. EN ik vind je verhaal echt heel erg leuk, even dat je het weet, ook al snap ik niks van de voetballers und so, nevermind. Now playing heart attack, ik vind de 'auw's' echt hilarisch, hahahah, gotta love it. En omijngod al Zayn's backing vocals&uithalen, het zijn er nog meer dan op UAN! Willen ze me dood hebben? I guess so... Trouwens, Niall's solo's zijn ook zo geweldig he, en Louis' solo's, OMG. En Harry's mooie stem, en Zayn's geweldige hoge noten en altijd zuiverheid, en Liam's leuke 'Hello Hello'. I USED TO THING THAT I WAS BETTER ALLOOOOOOOONNEE. LOVETHATSONGMAINNNN. Maarja, ik mag Ibi wel hoor, op de een of andere manier. En ik vind echt dat je ze geweldig beschrijft. En ik vind ze lief samen, echt ogod met dat kindje... AAWHH. Haha goedzo iedereen die ze irriteert! GOEDZO! En nu ga ik hw maken. KUT MIJN MOEDER PAST MIJN SCHOENEN, godsamme. Ik heb haar weggejaagd. Hhahhaha, door mijn muziek heel hard te zetten. I'LL CHANGE MY MIND... Haha, nou daglieffie! SNELVERDER! Xxloveyaaa

    1 decennium geleden
  • xSaarrStyles

    Aaagghh, cutiess<3 EN KUDOO!

    1 decennium geleden
  • MERTENS14

    ohhhh snel verder!!

    1 decennium geleden
  • XxLxX

    Cute <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen