Foto bij If you believe - 30

Nel POV

Wanneer ik door de gang loop, veeg ik alle tranen weg. Echt veel nut heeft het niet, want alle tranen keren gewoon terug. Ik blijf maar wenen. Het feit dat ik zonet Harry, 1 van de beste vrienden van mijn lief, heb gekust. Ik weet eigenlijk niet eens waarom. Omdat ik zijn lippen wou voelen? Dat ik zijn kus wou vergelijken met die van Zayn? Ik denk eerder dat het gewoon het moment was. Ik bedoel, we waren niet echt het gemakkelijkste gesprek aan het voeren. Ik had en heb gewoon een schuldgevoel. Eerst alleen tegenover Harry. Maar nu met die kus ook tegenover Zayn. Wanneer er allemaal mensen mij voorbij lopen lukt het al beter om de tranen niet hun gangetje te laten gaan. Ik haat het namelijk om te wenen waar vreemden bij zijn. Ik wrijf nog een paar keer in mijn ogen, zodat elk vochtig plekje op mijn wang en rondom mijn ogen verdwijnt. Ik kijk snel in een spiegel hoe ik eruit zie. Het kan nog steeds erger. Je merkt niet zo hard dat ik geweend heb. Dat wordt dan maar een andere sociale rol spelen dan dat ik nu eigenlijk echt ben. Wanneer ik er bijna ben bereid ik me al voor. Wanneer Zayn vrolijk buitenkomt, probeer ik hetzelfde gevoel over te nemen. De eerste seconden heb ik echt het gevoel dat ik ga falen. Maar al snel herpak ik me en lukt het toch overtuigend goed. Zayn heeft niets door. Hij vertelt alleen wat er allemaal gebeurt was ondertussen ik bij Harry was. Plots heeft hij mijn volle aandacht door zijn vraag. "En, hoe was het met die krullenbol? Hij kan irritant doen he." Ik probeer zo goed mogelijk een lach op te zetten. "Hij is best wel oké. Hij heeft een paar mopjes vertelt en zo. We hebben ons nog goed geamuseerd." Hij lacht eens en begint dan een beetje te mompelen over Harry. Hij moest eens weten... Hij laat ook iets vallen dat hij besloten heeft om te gaan biljarten. Ik vind dat zeker een goed idee. Het helpt zelfs al een beetje mijn humeur op te wekken.

Harry POV

Nadat Nel me met haar prachtige lippen gekust had, was ze naar de deur gelopen. Ze liet een 'ik hou van je' vallen en liep dan weg. Daar sta ik dan. Geschokt, beschaamd en blij tegelijk. Ik heb net het meisje gekust waar ik heel stiekem zot van ben. Ik weet nu hoe haar lippen voelen. Hoe ze kust. Wat er door mijn lichaam gaat wanneer we zo dicht bij elkaar zijn. Tegelijk heb ik het meisje van mijn beste vriend gekust. Dat is het ergste wat je ook maar kan doen als beste vriend! Oké, zij is misschien gestart. Maar ik heb niet, maar dan ook NIETS gedaan. Ik heb haar zelfs niet gestopt. Ik genoot zo van het moment. Ik weet dat het gewoon nooit meer gaat gebeuren. Maar stiekem hoop ik er nog wel op. Die lippen zijn gewoon perfect. Dat meisje is gewoon perfect. Maar ik verdien haar niet. Ik ben een player. Zayn behandelt haar tenminste goed. Zoals het hoort. Ze zijn perfect samen. Niet zoals wij zouden zijn. Ik moet stoppen met over haar te dromen. Te hopen dat ze ooit voor mij zal kiezen. Want dat zal nooit gebeuren. Zeker niet na dit moment. We moeten er gewoon voor zorgen dat Zayn dit nooit te weten zal komen. Dat mag gewoon nooit gebeuren.


Ik ben ondertussen begonnen aan een Nouis verhaal. Ik heb hem wel nog niet geactiveerd, maar what do you think? En ik hoop dat je het nog een leuk verhaal vindt xoxo

Reageer (1)

  • AnneMalik

    Dit is echt zo goed geschreven he! Ik zit gewoon met tranen in mijn ogen o:
    Alsje, alsje, alsjeblieft, snel verder! xxxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen