Foto bij 1

Ik gooi de test in de vuilnisbak en veeg mijn tranen weg. Dit was niet de bedoeling te gebeuren, was het slechts een eenmalig ding. Een flirt, gewoon een leuke avond met een jongen. We ontmoetten elkaar in een bar twee weken geleden en het klikte gewoon. We waren het er allebei over eens dat het gewoon een one night stand was en niet nodig om elkaar weer terug te zien of iedereen er over te vertellen. Maar nu draag ik zijn kind.

Ik ben zwanger...

Zijn band, One Direction, heeft een signing vandaag dus ik pakte mijn sleutels en reed naar de plek waar het vol stond met gillende tiener meisjes. De hele weg veeg ik mijn tranen weg. Hoe heeft dit ooit kunnen gebeuren? En wat ga ik doen? Ik ben pas 18.
Ik sta nu al weer bijna 2 uur in de rij te denken wat en hoe ik het tegen hem ga zeggen. Hoe zou hij reageren?
Als ik dan eindelijk aan de beurt ben zie ik hem zitten, mijn maag draaide van angst. Als mijn blik de zijne vangt denk ik dat hij het zelfde heeft als ik, dus doet hij alsof hij me nog nooit ook maar heeft gezien.
"Hello and what can I do for you?" hij lachte niet eens, wat hij wel bij ieder ander meisje deed.
"We need to talk Harry." zeg ik zacht. Hij knikt en stond op. Hij bood zijn excuses aan, aan de meiden achter mij waarna hij me met zich mee nam naar een rustig hoekje.
"Whats this about Anna?" siste hij. "I though we agreed this whas a one time thing? That we would never speak again?" Leuk om te weten dat de vader van mijn kind me niet leuk vind.
"Harry.. There's no easy way to say this..."
"Are you clean?" Het enige waar hij om gaf, niet om mij óf zijn kind.
"Yes, well no." mompelde ik vorzichtig.
"What the hell did you give me, Anna?" siste hij gevaarlijk.
"Nothing, its what you did to me."
"Im clean, I've been te-"
"This isnt about an STD Harry!" spreek ik luid op fluistertoon. Al snel voel ik de tranen over mijn wangen rollen. Zodra Harry die ziet vergeet hij zijn boosheid en trekt me naar zich toe om me te knuffelen.
"Whats wrong? Please just tell me." fluisterd hij nu.
"Im... Im pregnant. Youre the father." Ik voel hoe hij verstijft en me van zich af houd.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen