Foto bij 3

Ik ben net terug uit de kliniek. Waar ik de moeilijkste beslissing van mijn leven heb moeten maken... het is al drie maanden geleden dat ik voor het laatst sprak met Harry bij de signing. Hij reageerd niet als ik hem bel, maar tot nu toe heb ik iets van drie enveloppen in mijn brievenbus gekregen met een paar honderd pond in elk van hen. Elk van hen had een klein briefje erbij.

For the doctors appointments - H.S.

Of iets in die riching maar nooit zijn hele naam, altijd zijn initialen. Het was harteloos dat hij probeerde om zover bij mij vandaan te blijven terwijl ik zijn baby draag.
Ik word uit mijn gedachtes gehaalt door een klopje op de deur. Ik loop naar de deur waar ik het gezicht van Harry zie zodra die open is.
"Whar do you want Harry?" vraag ik met mijn blik gericht op mij voeten.
"I just wanted to come by and say again that Im sorry for everything and that I hope the money is helping with your... You know.. Pregnancy needs."
"Yeah, it is thanks." zei ik zonder te lachen of ook maar een kleine glimlach. "I actually came back from the clinic."
"Is there something wrong with the baby?" vraagt hij dan snel. Huh? Je kan zien dat hij er blijkbaar echt iets om geeft. Misschien heeft hij toch een hart..
"No nothing is wrong." Hij zucht opgelucht. "I actually found out the gender today.. Its a little girl." Ik kijk Harry aan en zie de trots in zijn ogen.
"A girl?" vraagt hij en ik knik bevestigend. "Ive always wanted a daughter. Can we name her Darcy? Please? Ive always loved that name." smeekt hij haast.
"What do you mean can WE name her? There is no WE, no US. You made that clear." spotte ik.
"Thats what else I wanted to talk about with you Anna. I was wrong, youre right. We should try and make this work. For Darcy." Hij lachte terwijl hij in zijn ogen wreef. Hij zag er zo gelukkig uit nu... Hoe moet ik het hem nou vertellen, waarom had hij nou niet gewoon gebelt.
"Harry... There is just one problem." zucht ik zacht.
"W-whats that?"
"i cant do it, Harry. Maybe three months ago if I thought I had someone there for me, and my baby, someone to help me raise her... Maybe I woudnt have made this decision."
"What decision?" Al de vrolijkheid van net was weg binnen no time.
"Im having an abortion." Hij keek me aan in shock. "Im going in tomorrow to get it done." maak ik mijn zin af.
"No!" roept hij dan kwaad. "I wont let you!"
"This isnt your decision to make!" roep ik even hard terug. "This is MY body, MY life, My choice. If you had been there I wouldnt have had to do this!"
"Please.. Please, I'll do anything. Just dont kill my daughter. Please dont end my baby girls life." hij kijkt me smeekend aan terijl er een paar tranen langs zijn wang glijden.
"Im sorry Harry." Ik begin de deur langzaam dicht te doen voor zijn neus en hij stopt me niet eens.
"Please just give my daughter a change!" ropet hij inplaats ervan. "Please." ik sluit de deur helemaal en doe het slot erop. Door een blik in de spiegel zie ik dat ik ook aan het huilen was. Langzaam ga ik op de grond tegen de deur aan zitten en wacht totdat Harry weg is.
Ik zit hier misschien wel voor uren. Die ene zin steeds herhalen.
"Im sorry Darcy, im sorry."

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen