Dit zijn de rollen tot nu toe ;)

Tribuut.
Naam (+ Bijnaam): Aymee Samantha Willinger
District: 12
Leeftijd: 16

Uiterlijk + foto :

Aymee heeft blond haar dat van nature krult en groene ogen. Mensen zeggen altijd dat ze de ogen van haar vader heeft, maar dat kan zij zich niet meer herinneren. Haar ogen zijn niet alleen maar groen, er zitten vlekjes in van verschillende kleuren die samen een bijna felgroene gloed afgeven. Ze is mager, maar niet ondervoed en ze draagt graag jeans met een blouse er op, niets ingewikkelds. Soms misschien een jurk op de dag van de boete of haar verjaardag.

Karakter: Aymee is erg koppig en vertrouwd niet snel iemand. Ze houd van zwemmen, wat ze dan ook graag doet. Ze woont bij haar welgestelde oma en is dus niet arm. Ze heeft echter wel door dat de rest van district 12 het stukken moeilijker heeft en probeert de bewoners zoveel mogelijk te helpen door klusjes op te knappen en op de kinderen te passen van werkende ouders. Zwemmen doet ze in het meer dat vlak bij haar oma’s huis ligt, in het bos. Ze vind het ook fijn om in het bos te gaan wandelen. Soms blijft ze hele nachten van huis weg om even haar gedachten op orde te krijgen. Aymee heeft een hekel aan mensen met een attitude,dus als ze zulke mensen tegenkomt zal ze zelf ook niet erg aardig doen. Ze lijkt misschien hulpeloos , maar zij weet zelf als geen ander dat ze de juiste kwaliteiten heeft om te winnen. Behalve misschien het feit dat ze niet tegen bloed kan en snel medelijden heeft met mensen.

Geschiedenis: . Haar ouders zijn overleden, daarom woont ze nu bij haar oma. Haar oma is altijd al een welgestelde vrouw geweest, dus vanaf haar 13e heeft ze nooit armoede gekend. Haar oom heeft haar echter vanaf haar 7e getraind met messen werpen,boogschieten en andere overlevingstechnieken, omdat hij bang was dat ze niet voor zichzelf zou kunnen zorgen als ze in de spelen terecht zou komen. Haar ouders waren namelijk rebellen en ze zijn gedood bij een poging het Capitool neer te halen.

Extra: Aymee kan goed zingen en piano spelen. Ook is ze goed in vlechten. Ze kan van verschillende grassprieten hele manden en vazen vlechten en haar kamer staat dus ook vol met kleine , van gras gemaakte, dingen.





Presentatrice.
Naam (+ Bijnaam): Silverrain Olivia Whitewood. Om haar naam niet te lang te houden noemt iedereen haar Silver.
District. n.v.t.
Leeftijd: Silver is twintig jaar en hiermee één van de jongste presentatrices die het Capitool gekend heeft.
Uiterlijk + foto:
Silver heeft felgroene ogen, een redelijk tenger lichaam en perfect geëpileerde wenkbrauwen. Haar haren zijn dit jaar roze en paars geverfd. Haar eigenlijke haarkleur is bruin. Silver heeft verder een licht gebruinde huid en redelijk opgemaakte ogen.


Karakter: Silver is een lief persoon, maar een tikkeltje arrogant. Ze kan je soms met opzet beledigen en zal ook niet terugdeinzen om je het vuur aan de schenen te brengen. Ze is zelfverzekerd en kieskeurig. Mensen uit het Capitool vinden haar een goede presentatrice omdat ze altijd wel een slimme opmerking maakt en af en toe probeert om een speler zenuwachtig te maken, om zo leuke informatie te ontfutselen. Er wordt altijd geluisterd naar de feedback van Silver, aangezien ze goede raad kan geven en mensen helpt om de juiste speler te laten sponsoren. Toch zal ze nooit een speler voortrekken. Silver kan verder goed geheimen bewaren als het haar gezegd word dat ze haar mond moet houden.
Geschiedenis: Silver woont al sinds haar geboorte in het Capitool en zat al jaren te springen om iets te mogen betekenen in de Hongerspelen. Ze heeft haar haren in bijna alle mogelijke kleuren gehad. Haar ouders werken allebei in het Capitool. Silver wilde eerst Spelmaakster worden, maar dit lieten de makers van de Hongerspelen niet toe. Na lang aandringen is ze uiteindelijk presentatrice geworden van het spel.
Extra: Silver is minder erg 'Gecapitooliseerd' als anderen. Haar haren verft ze veel en haar nagels krijgen altijd een speciale uitstraling, maar ze gaat nooit verder dan dat.




Tribuut.
Naam (+ Bijnaam): Meara Massey Jones
District: District 8
Leeftijd: 13 jaar
Uiterlijk + foto :


Meara heeft prachtige ijsblauwe ogen, en heeft blond haar tot ongeveer onder haar schouders. Meara is 1m60, redelijk klein dus.
Ze heeft net zoals de rest van District 8 een blanke huid.
Karakter: Meara is een erg vriendelijk meisje. Wel is ze erg verlegen en vertrouwd ze niet snel mensen.Ook wordt ze erg snel bang, wat nou niet bepaald in haar voordeel speelt. Ze vindt het fijn om alleen te zijn, andere mensen maken haar meestal zenuwachtig. Hoe bang ze ook kan zijn, als het er op aan komt verandert ze in een dapper meisje, en kun je haar vertrouwen.
Geschiedenis: Meara woont al haar hele leven in District 8, waar ze zich verdiepen in het maken van textiel en kleding. Haar vader is weggegaan bij haar moeder toen hij hoorde dat ze zwanger was, en is toen verdwenen. Tijdens de bevalling ging er iets mis, en de hulp kwam te laat. Haar moeder overleedt aan het kraambed. Ze is opgegroeid in het enige weeshuis in District 8. Meara is één van de oudsten van het huis, een zorgt dan ook vaak voor de kleintjes. Ze moest zich inschrijven voor bonnen, aangezien er weinig eten is en er maar drie kinderen uit het weeshuis meedoen aan de boete inclusief Meara
Extra: Doordat ze zo klein is, is ze erg lenig en kan ze redelijk hard rennen. Ook kan ze zich goed verstoppen.


Dit medaillon is haar District aandenken, en het is het enige wat ze nog over heeft van haar moeder, de rest heeft ze allemaal moeten verkopen voor geld.




Styliste.
Naam (+ Bijnaam): Myra Arlana McGreen
District: Ze is styliste (:
Leeftijd: 19
Uiterlijk + foto:


Myra heeft lang blauw/zwart haar, blauwe ogen. Myra heeft altijd dik, zwart opgemaakte ogen.
Karakter: Comming Soon
Geschiedenis: Comming Soon
Extra: Comming Soon[
/i]


District: 4
Volledige naam: Levi Thomas Clarckson
Leeftijd: 15 verjaard in april
Uiterlijk:



Levi is normaal gebouwd en is 1m73 .Lev zijn haarkleur is donkerblond en hij heeft blauwe ogen en een lichtgetinte huidskleur.

Karakter: Levi is een erg bang persoon,hij is best wel aardig voor anderen en is erg behulpzaam,mensen moorden kan hij eigenlijk niet en goed met wapens omgaan ook niet.

Geschiedenis: Toen Levi een jaar of 6 was,heeft hij ooit eens en een bevroren beek gevallen.Hij was alleen en was zo geschrokken dat hij niet om hulp had geroepen ,gelukkig hadden mensen uit het district hem opgemerkt en hem uit het koude water gehaald.Daardoor wil hij bijna nooit alleen zijn.




Tribuut.
District: 7
Volledige naam:Jackson (Jack) 'Willow' Anderson
Leeftijd: 17 jaar hij verjaard in Augustus
Uiterlijk:


Jack heeft donkerblond/Lichtbruin haar en bambi bruine ogen die een licht goude fonkeling geven als er licht in schijnt. Ook heeft is 1m 86 en heeft een gespierd lichaam,door veel aan sport te doenen aan houthakken.Ook heeft hij een lelijk liteken in zijn rug waardoor dat zijn zwakke plek is.Jackson heeft ook vaak problemen met zijn ogen,daardoor is hij vaak duizelig.
Karakter: Jackson is niet zo'n aardig persoon en vertrouwd echt niemand door een ongeluk dat in het verleden gebeurt is.Hij heeft niemand een tweede kans en doet alles om te overleven ook als dat moord is.Jack kan vaak sarcastish uit de hoek komen en soms ook grof,maar als je echt zijn vertrouwen hebt gewonnen is hij bijna een teddy beer.Een teddy beer die een grizly komt als je hem pijn doet of breekt vanbinnen.
Sterke punten in de arena: Snelheid en vechten met bijl
Zwakke punten in de arena:Zoeken achter benodigtheden,verdedigen
Extra: Jackson's zusje is de reden van het ongeluk,hij wou haar beschermen,maar faalde.Daardoor gaat hij vaak geen meiden pijn doen,alleen als het echt nodig is




Naam (+ Bijnaam): Lively Amelia Blessins. Haar bijnaam is Liv.
District: 6.
Leeftijd: Zeventien jaar.
Uiterlijk + foto :


Lively heeft blonde haren, wat meer naar de witte kant toegaat. Haar oogkleur is ijsblauw. Roselynn heeft amper vrouwelijke vormen wat goed van pas komt als je veel moet rennen, klimmen en vechten. Verder is haar lichaam tenger, maar niet te erg.
Karakter: Lively is erg simpel te beschrijven volgens sommigen, namelijk een gemeen en bot persoon. Toch valt dit echter mee. Lively kan ook heel erg zachtaardig zijn en geeft vaak goede raad. Met haar sarcastische opmerkingen en haar koelbloedige gedrag komt ze dus erg over alsof ze een hart van steen heeft, wat echter niet zo is.
Geschiedenis: Lively woont samen met haar moeder, vader en haar drie oudere broers in district 6. Ze is met harde hand opgegroeid, aangezien haar broers erg ruw met haar omgingen. Hierdoor heeft Lively zichzelf gesloten en is ze zelf ook een hard persoon geworden. Toch zijn haar broers erg beschermend over haar. Als ze zich als vrijwilliger hadden kunnen aanbieden voor haar was dit vast en zeker gebeurd.
Extra: Lively heeft een aandenken meegenomen van haar oudste broer, namelijk een ketting met de initialen van de hele familie. Als ze sterft eist ze dat de ketting wordt overgenomen door de persoon waarvan Lively wilt dat hij of zij de Hongerspelen wint, om hem later terug te geven aan haar familie.



tribuut.
Naam: Rosalie Aria Flow
Bijnaam: Rosie
District: 9
Leeftijd: 17
Uiterlijk + foto :


Rosalie heeft lange donkerblonde haren, die ze meestal vlecht, in een hoge staart heeft of gewoon simpel los. Haar kledingstijl is vaak sierlijk. Meestal gewoon jurkjes, maar ze draagt ook vaak gewoon broeken met hemdjes. Ze heeft fel blauw groene ogen die erg opvallen en haar lippen zijn lichtroze. Ze heeft een stralende lach en witte tanden. Ze heeft een gemiddelde lengte namelijk 1.75 en is heel slank. Daardoor wordt ze onderschat, maar ze is dus wel sterk. Ook heeft ze snelle reflexen en is ze dus goed in pijl en boog schieten enz.
Karakter: Rosalie is een lief en vrolijk meisje. Sinds de dood van haar vader is dat vrolijke een stuk minder en sluit ze mensen een beetje buiten. Ze vertrouwd mensen niet meer snel, dankzij haar broer. Ze is erg geduldig, maar dat is ook wel nodig bij jagen op eten. Ook is ze erg oplettend en hoort ze al de kleinste geluidjes. Haar zwakke plek is dat ze koppig is en zelf wilt beslissen wat ze doet. Ze is erg behulpzaam en helpt mensen graag. Ze houdt niet van vechten, maar ze heeft er alles voor over om te overleven. Vooral voor haar moeder, omdat ze die niet alleen wilt achterlaten. Rosalie kent geen angst, althans, als ze die voelt laat ze die niet blijken en af en toe heeft ze nogal een brutale mond. Dat kan verkeerd aankomen en voor problemen zorgen.
Geschiedenis: Rosalie heeft nu als enige nog haar moeder. Haar vader is twee jaar geleden overleden aan een ernstige ziekte en haar broer is weggelopen en nooit meer teruggekomen. Rosalie was erg close met haar vader, hij heeft haar leren pijl en boogschieten, meswerpen en hoe je het best kan aanvallen met een mes. Van hem heeft ze veel geleerd. Hij haalde namelijk altijd het vlees voor zijn gezin, maar toen hij overleed moest Rosalie dat doen. Rosalie hield altijd al van de natuur, ze is snel en kan goed in bomen klimmen. Haar zwakke plek is dat ze soms te koppig is en dan juist iets doet wat niet slim is. Ook haar nieuwsgierigheid speelt daar een rol bij.
Extra: Rosalie heeft haar vaders pijl en boog gehouden en die is dan ook erg belangrijk voor haar. Ook heeft ze één mes van hem en daar staat een speciaal teken op. Ze is er van overtuigd dat dat haar veilg houd en als ze dat kwijt raakt ze allemaal ongeluk krijgt. Ze denkt namelijk dat haar vader haar helpt vechten als ze het mes gebruikt. Alsof haar vaders geest in het mes zit. Dat vindt ze een mooie gedachte.

AgentP schreef:

Naam (+ Bijnaam): Ashley Claire Benson
District: 10
Leeftijd: 18
Uiterlijk + foto :


Ashley heeft bruin haar tot een redelijk stuk over haar schouder, bruine ogen en is ongeveer 1.68 lang. Ashley houdt totaal niet van jurken of rokjes. Ze heeft altijd een shirt en jeans aan. Ashley is slank en weegt eigenlijk té weinig voor haar lengte.
Karakter: Ashely is iemand die snel van gevoelens kan wisselen. De ene tel is ze mega vrolijk en de volgende tel is ze weer chagrijnig. Soms zit ze ineens in een hoekje. Maar meestal is ze wel vrolijk. -Word uitgebreid-
Geschiedenis: Comming Soon
Extra: Comming Soon




Naam (+ Bijnaam): David Drew Torado
District: 10
Leeftijd: 17
Uiterlijk + foto : Komt
Karakter: Komt
Geschiedenis: Komt
Extra:komt


Naam (+ Bijnaam): Matthew Alexander Addams
District: 3
Leeftijd: 16, wordt in arena 17
Uiterlijk + foto : Komt
Karakter: Komt
Geschiedenis: Komt
Extra:komt



Naam: Maysilee Jane Violet Woods
Bijnaam: May, Viooltje, Jany
District: District 7 Wood
Leeftijd: 16
Uiterlijk + foto:

May is een klein fragiel meisje dat echt heel snel is. Ze is een topper in sprinten door haar weinige gewicht en omdat ze weinig wind haar tegenhoud. My heeft mooie blauwe ogen en blonde haren. Al lijkt ze zo onschuldig dit meisje is echt dodelijk met een bijl in haar handen. Ze doet zelf ook wat aan houthakken in haar eigen district en oefend dan stiekem door de raak tegen de boom te gooien. Iedere schot van haar is raak. May kan snel in bomen klimmen en is geruisloos als gras waar wind doorheen komt. Je merkt haar niet snel op omdat ze ook nog een fantastisch kan schilderen en dus kan verbergem met modder en bladeren. ze past bijna overal doorheen en lijkt in de bomen wel een vliegende eekhoorn omdat ze als een tarzan er door heen kan springen. Je zal moeite hebben met haar te pakken. Want ze is echt een Die Hard
Karakter: May is erg pittig en onwijs slim met tactieken te bedenken. Ze heeft een kort lontje en kan soms nogal bitchy lijken. Ze haat haar ogen en blonde haar omdat het in de arena zeker geen schudkleur is. Ze kan tegen sommige wel aardig zijn, maar ze haat mensen die een blok aan haar been zijn. Ze neemt meestal de leiding en ze weet precies wat ze wilt. Ze is geweldig in acteren en wilt voor het capitool staan al lief grappig en charmant. Al veracht ze het volk ze kan moeilijk wat doen tegen het Capitool. May is behalve met de bijl en de dolk een ramp met andere wapens omdat ze niet echt sterk is en dus niet kan speerwerpen, pijl en boog schieten en kan knuppelen. Met een zwaard ks het ook moeilijk is omdat hetczwaard bijna even groot kan zijn. Als iets niet lukt word ze vaak chagerijnig en stopt ze ermee iets wat een zwakke plek kan zijn bij haar.
Geschiedenis:
Extra:

Naam: Aiden Samuel Dream
Bijnaam: Aiden of Sam
District: District 1 Luxery
Leeftijd: 17
Uiterlijk + foto:


Aiden ziet er wat ouder uit voor zijn leeftijd, maar hij heeft iets vertrouwelijks over zich. Hij heeft meestal een vriendelijke glimlach over zijn gezicht. Zijn ogen zijn ijsblauw en vaak verdrinken meisjes ook vaak in zijn ogen. Aiden is erg slim en sterk. Hij is ook wat groter waardoor als je hem niet kent hij er ook heel moordlustig uit kan zien met een wapen in zijn handen. Aiden heeft herfstbruin haar en is erg gespierd waardoor hij ook met de meeste wapens om kan gaan. Dat js wel een voorsprong voor hem. Het enige wapen waar hij niet mee om kan gaancis de pijl en boog. Hij vind het erg lastig, maar in hoge nood is zal hij het wel moeten en met veel inspanning zal het ook wel lukken, maar hijvheeft geen pijl en boog nodig. Met werpmessen of met een speer kan hij even ver gooien als een normale schutter.
Karakter: Aiden is heel beschermend over anderen. Hij zal iemand ook niet zomaar laten gaan. Hij is eigenlijk heel zachtaardig en doet mensen niet snel wat aan tenzei het zelfverdediging is. Hij is aardig, maar heeft een muur om zich heen omdat hij vroeger gepest is. Toch kan hij aardig zijn zonder meteen zijn he
E vertrouwen te geven. Iets wat fijn voor hem is. Hij is wel heel voorzichtig ook met zichzelf. Kinderen met onschuld in zich zal hij niet zomaar neersteken tijdens de spelen. Zo is hij niet. Hij is niet medogeloos. Dat kan hij gewoon niet al is hij er niets mee kan. Als diegene hem nouaanvalqt kan hij niets doen dan diegene doden dus het is ook niet slim om hem aan te vallen. Je kan hem eigenlijk gewoon als de grote broer die je nooit hebt gehad zien.
Geschiedenis: Aidens ouders zijn overleden tijdens een brand thuis. Sindsdien is aiden onwijs bang voor vuur n erg traumatisch hij hoort zijn moeders gegil of ziet de gezichten van zijn ouders als ze verbrand waren. Hij moest zorgen voor zijn broertje en zusje. Aiden was toen 15 em ze kregen een huisje aangezien aiden weigerde om in het weeshuis te gaan wonen. Het overige geld van zijn ouders gebruikte hij om een huisje op een weiland te zetten met een moestuintje achter met verschillende bessen. Ze hadden na een jaar een geit en een koe. Ook een schaap voor de wol en zo leerde zijn zusje breien. Zijn broertje Blouse (Blauws) nam bessen mee waarmee hij zichzelf vergiftigd heeft dus sindsdien heeft aiden een planten boek over welke bessen eetbaar zijn welke niet en welke genezelijk. Hij weet wat af van bessen en eetbare dingen en kinderen die wees zijn trekken bij hem in omdat een weeshuis een vreselijke plek. Zijn zusje is nu 16 en doet nog braaf haar werk. Aiden bood zich aan omdat hij de weesjes en zijn zusje een beter toekomst wilt geven en de vriend van zijn vader, zijn trainer, zei dat hij er klaar voor was.
Extra: Aiden is bang voor vuur en kan niet goed zwemmen. Hooguit drijven, maar meer niet.





Meisje district 3
Naam (+ Bijnaam): Jessica Lauren Adams (Jess)
District: District 3
Leeftijd: 16
Uiterlijk + foto :Jessica is 1m70 lang, en heeft lichtbruine haren, die tot onder haar schouders komen. Ze heeft mooie bruine ogen waarin je zou kunnen verdrinken als ze niet iedere keer haar blik trok. Die blik was alsof niks haar kon schelen.


Karakter: Jessica is een erg koppig meisje, die weet wat ze wilt. Ze is een beetje arrogant en denkt dat ze alles is aangezien haar ouders de belangrijkste mensen zijn uit District 3 na de burgemeester. Ze heeft een doorz\ettingsvermogen van hier tot Tokyo.Toch kan ze een aardig en vriendelijk meisje zijn, maar niet veel mensen zien dat in. Ze hebben hasar beoordeeld vanaf de eerste schooldag van Jess, ze heeft geen kans gehad om zich te bewijzen aangezien direct verstoten werd doordat ze iets meer had dan de meeste mensen in District 3
Geschiedenis: Haar ouders zijn belangrijke mensen in het District. De ouders van Jessica denken dat ze geweldig zijn, maar eigenlijk verafschuwen de inwoners hen. Ze leven in hun eigen leventje van rijkdom. Haar vader komt eigenlijk uit het capitool, en is getrouwd met de moeder van Jess, die al belangrijk was in het District.
Jessica heeft nog een klein zusje van zes jaar genaamd Lily. Lily werd ook direct verstoten en word zelfs gepest. Jessica doet er alles aan om haar zusje tegen het gepest te beschermen maar dat lukt niet altijd.
Extra: Doordat ze zo'n snel doorzettings vermogen heeft zal ze doorzetten, en zal ze niet zo snel opgeven. Anders moet ze haar zusje alleen laten, wetend dat niemand haar zal troosten. Heel het district zou blij zijn dat ze van haar af zouden zijn, haar ouders zouden hun verdriet verwerken met lagen make-up en zich nog meer verdiepen in hun werk. Door al die drukte zullen ze Lily vergeten, en dat wil Jessica niet laten gebeuren. Ze zal er alles aan doen om terug te keren, en haar zusje weer te kunnen omarmen.





Meisje District 5
Naam (+ Bijnaam): Marilyn Katie Williams
District: District 5
Leeftijd: 15
Uiterlijk + foto :Marilyn heeft korte blonde lokken. Ze is 1m65 lang en heeft olijfgroene ogen.


Karakter: Marilyn is erg bescheiden. Ze is het liefste alleen. Ze leeft in haar eigenwereldje, waarim alleen zij en Jill leven. Jill is haar denkbeeldig vriendinnetje. Marilyn ziet Jill niet altijd, soms duikt ze opeens op.Zo komt het weleens voor dat ze opeens begint te praten tegen haar terwijl er niemand anders in de kamer is.
Geschiedenis: Marilyn heeft 5 broertjes en zusjes. Ze is de oudste en daarom neemt zij al de bonnen op zich. Haar ouders zullen haar niet heel erg missen als ze word vermoord aangezien ze een beetje gestoord is.
Extra: Ik zal Marilyn schrijven tot het bloedbad, waar ze vermoord zal worden door een andere tribuut.
Marilyn kan niet zoals bijna elk ander met een bijl omgaan. Het leek de regering niet handig om een gestoord meisje met een bijl te laten omgaan. Ze hoefde helemaal niks te doen, als ze de rest maar met rest liet zodat die wel konden werken




Jongen District 5

Naam (+ Bijnaam): Dylan Harley Harisson
District: District 5
Leeftijd: 17
Uiterlijk + foto : Dylan is donkerblond, heeft olijfgroene ogen en is ongeveer 1m75 lang


Karakter: Sympathiek. HIj is een erg vriendelijke jongen en staat open voor suggesties. Hij geeft iedereen een eerlijke kans en zal niemand veroordelen todat hij die gene heeft gesproken. Daarbij zal hij het nooit zeggen als hij diegene niet mag, dat houdt hij liever voor zich.
Geschiedenis: Heeft een klein broertje van 12, die dit jaar voor het eerst mee doet. Hij vind hem maar een etter, maar toch houdt hij van hem, en zal hij hem missen. Zijn ouders werken in de houdindustrie. Zijn gezin is niet arm, maar zij zullen zuinig moeten leven en blij moeten zijn met wat ze hebben
Extra: Als iemand wilt, kan hij/ zij deze personage overnemen of wat uitbreiden. Ik maak alleen zijn personage voor het gemak.





Jongen district 6
Naam (+ Bijnaam): Jayden Oliver Smith
District:District 6
Leeftijd:
Uiterlijk + foto :Jayden heeft bruine korte haren en een stralende glimlach. Hij is 1m80 lang en heeft prachtige hazelnoot bruine ogen.


Karakter: Eigenwijs, heeft een hoge dunk van zichzelf.
Geschiedenis: Hij doet dan wel op school alsof hij alles is maar thuis loopt het anders. Hij heeft veel broertjes en zusjes, zijn ouders zorgen niet voor hen en zijn nooit thuis. Ze zijn arm, ze kunnen net voldoende te eten kopen. Op school is hij populair maar thuis word hij niet echt geliefd. Zijn ouders zullen hem niet missen, zich erover zetten en dan denken dat ze nu meer eten hebben, aangezien er een ongewenst kind is verdwenen
Extra: Overlijdt waarschijnlijk tijdens bloedbad, tenzij iemand hem over wil nemen (:





Naam: Dave Richard Michels
Bijnaam: Dave
District: 11
Leeftijd: 17
Uiterlijk + foto :


Dave heeft donkerblonde korte haren die meestal warrig zit. Hij is altijd wel een beetje gekleurd. Hij is vrij lang, namelijk 1.90. Ook is hij erg gespierd, maar dat valt niet op. Je eerste indruk is: Lang, maar niet te sterk. Daarom onderschatten mensen hem, maar als hij zijn spieren aanspant, zie je duidelijk dat hij dus wel sterk is. Hij kan door zijn spieren hard slaan en die klappen wil je niet hebben. Dave heeft opvallende blauwe ogen, die helder en kil zijn. Toch hebben ze soms een mengeling van vriendelijkheid en een leuke twinkeling. Die zie je echter niet vaak.
Karakter: Dave is een verlegen onopvallende jongen. Hij zegt niet snel wat hij vindt en toont niet zijn mening. Hij zal er echter alles aandoen om te overleven. Hij wilt namelijk niet dood. Hij is super goed in verstoppen, geduldig zijn en stil blijven zitten. Hij kan bijvoorbeeld onder de struiken liggen en zo enkele minuten doodstil blijven liggen zonder op te vallen. Ondanks dat hij verlegen is, staat hij wel sterk in zijn schoenen. Hij neemt het voor vrienden op en laat niet slecht over zich praten. Dan kan hij wel is een agressie aanval krijgen. Dat zou je niet verwachten van hem. Ondanks dat hij verlegen is, is hij niet onzeker. In tegendeel. Hoe verlegen hij ook is, hij heeft iets arrogants over zich heen. Het enige verlegen dat hij heeft is dat hij het gesprek niet durft te beginnen en niet zijn mening durft te zeggen. Zijn mening zegt hij echter wel als het hem te ver gaat. Hij ziet er niet verlegen uit, maar dus arrogant , maar met iets liefs. Hij is ook lief en grappig als je hem eenmaal kent. Hij is een goed persoon en je zou zeggen hij doet geen vlieg kwaad, maar dat doet hij wel. In de spelen gaat het erom dat je mensen vermoordt en overblijft. Hij is goed in zijn gevoelens uitschakelen en heeft er geen moeite mee om mensen te vermoorden, uit te schelden, in pijn achter te laten enz. Dat alles laat mensen denken dat hij een slecht persoon is en dat is hij ook. Op die manier, maar er zit iets liefs en behulpzaams in hem. Hij is alleen door zijn verleden verandert en weet zijn emoties af te schermen. Want diep in zijn hart doet het hem heel veel.
Geschiedenis: Dave heeft geen vader en moeder meer. Die zijn omgekomen door extreme honger. Al het eten dat ze hadden gaven ze namelijk aan hem en zijn broer. UIteindelijk was het te ver gegaan. Hij voelt zich best schuldig, maar is ook kwaad over het feit dat zijn ouders het zo ver hebben laten komen. Dave is razendsnel. Hij klimt in een recordtempo in een boom, springt en ontwijkt makkelijk dingen en is super goed in goede verstopplekken zoeken. Hij heeft maar een paar seconde nodig om een goede verstopplek te zoeken. Verder lijken zijn oren extra goed te werken, want hij hoort al het kleinste takje kraken en is dan ook erg gesteld op zijn gehoor. Met zijn oren doet hij heel veel. Hij kan met zijn ogen dicht een goede weg lopen, zonder ergens op te knallen. Dat doet hij dan met gevoel en zijn gehoor. Ook heeft hij een snelle reflex en weet hij de gevoeligste plekken van een lichaam. Met messen kan hij ook erg goed aan. Zijn zwakke plek zijn meer dingen als speren, pijl en boog, bijlen en dingen zoals meswerpen. Hij is dan echter wel weer goed in vechten met messen of gewoon met vuisten. Hij is namelijk ook erg sterk.
Extra: Hij heeft een tattoo met de tekst: Be Free en daar dan twee vogeltjes bij. De twee vogeltjes staan voor zijn ouders. De tattoo staat groot op zijn rechterschouderblad.

[/b]

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen