Heee allemaal, sorry dat het lang duurde.
Gister was ik echt helemaal kapot van t'werk en alles, en vrijdag begrafenis. Dus had ik niet echt zin/tijd om te schrijven.
Maar nu weer nieuw hoofdstukje :)


xx

Rachel.

Ik opende me ogen en keek even om me heen, een pijnlijke scheut voelde ik in me hoofd. Een kater ik ging rechtop zitten en keek naar Niall die nog lag te slapen. Ik glimlachte en rolde half over hem heen en drukte een paar kusjes bij zijn oor en op zijn wang. 'Niall' fluisterde ik zachtjes en bleef hem aan kijken. Ik kreeg niet echt reactie. Ik drukte een paar kleine kusjes op zijn lippen, het was fijn dat we nu gewoon echt iets hadden. Ik voelde hoe hij langzaam bewoog. Ik bleef hem aan kijken en glimlachte toen hij langzaam zijn ogen open deed. Hij keek me met zijn mooie blauwe ogen aan en zag dat hij glimlachte. 'Hi beauty' fluisterde hij op een schorre ochtend stem. Ik glimlachte breed. 'Handsome' mompelde ik en keek hem lief aan. Hij drukte een kus op mijn mond en knuffelde me even. Ik genoot hier echt van. Ik hield hem vast en legde me hoofd op zijn borstkas. Ik hoorde zijn hart kloppen. Ik glimlachte en keek naar Niall. 'Wat gaan we vandaag doen? Het is zaterdag' ik glimlachte breed. Hij keek me aan en zag zijn denkende gezicht. 'Misschien kunnen we met z'n vieren gaan zwemmen, wij Zayn en Anna..' zei hij en hij glimlachte breed. Ik voelde me even naar worden, dan zou hijj me afschuwelijke littekens op me buik zien. Ik zag zijn bezorgde gezicht me aan kijken. 'Is er wat?' hij streek een plukje haar achter me oor. 'I.. ik' stotterde ik en beet op me lip. Ik sloeg me ogen neer, ik wist even niet hoe ik het moest zeggen. 'Het hoeft niet he' mompelde hij voorzichtig. Ik keek hem aan en ging rechtop zitten. ''D'r is iets..' zei ik zacht en zag Niall me aan kijken. 'Wat?' vroeg Niall voorzichtig. Ik keek even naar mijn hemd, ik sliep eigenlijk nooit zonder. Wel toen ik nog werkte voor me vader aangezien dat moest. Ik bleef moeilijk naar me hemd kijken, ik moest het hem laten zien. Ookal vind ik het vreselijk omdat hij echt iets om me geeft. Ik pakte de onderkant vast en trok hem langzaam omhoog mijn hemd, ik zag hoe Niall zijn ogen over me buik gleden. Ik zag zijn ogen ietsjes groter worden en hij beet hard op z'n lip en keek me aan. Ik voelde ook langzaam zijn vinger over me littekens glijden. ''W..-w' hij stotterde en keek me aan. Ik voelde me licht rood worden, hij vond me nu vast lelijk. Ik trok me shirt naar beneden. 'Het is niet mooi, het is lelijk' zeg ik snel en sta dan op van bed en stap in mijn jeans. Ik voelde wat tranen in me ogen springen. Hij zou me wel lelijk vinden. Ik voelde de armen van Niall om me heen. 'Het is niet mooi nee, maar dat maakt niet uit je blijft perfect Rachel' fluisterde hij. Ik voelde door die woorden een paar tranen vallen. 'Ik ben niet perfect Niall' snikte ik en duwde zijn armen weg en keek hem aan. Niall pakte me handen vast. 'Voor mij wel ' zei hij en keek me aan. 'Ik hoef niet van die barbies' zei hij en stapte dichter naar me toe, hij sloeg zijn armen rond me heen. Ik voelde zijn neus door me haren woelen. Ik sniktte zachtjes. En hield hem vast.

Toen we beiden waren aan gekleed liepen we naar beneden. 'We kunnen ook wel wat anders gaan doen, misschien naar de film?' hij glimlachte. Ik glimlachte terug en knikte. 'Ja leuk' zei ik en liep toen naar de keuken waar Anna en Zayn zaten. Ik glimlachte 'morgen' zei ik en pakte een broodje en smeerde er boter op en strooide er wat hagelslag op. Ik ging naast Anna zitten en glimlachte. 'Nog leuk gehad gister?' vroeg ik aan haar. Ze knikte en ik zag dat ze even naar Zayn keek. 'Ja' ze grinnikte. Ik knikte en nam een hap van me broodje. Niall kwam tegen over me zitten. 'Gaan jullie straks mee naar de film?' vroeg ik aan Zayn en Anna. Ze knikten beiden. 'Ja leuk' zeiden ze.

Reacties? :)

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen