Foto bij 001 Katie Jane Adams

Het eerste hoofdstukje! Als we in de top komen, komt er vanmiddag nog een stukje :) Laten jullie weten wat je van dit hoofdstuk vind? :D De leukste reactie krijgt in het volgende hoofdstuk een ShoutOut!

9 Februari 2013
Katie Jane Adams
“Kijk, hier staat het: Win een Meet & Greet met One Direction.” zegt Faye, mijn beste vriendin. Faye was met het idee gekomen om mee te doen aan een wedstrijd waarmee je een Meet & Greet kon winnen met One Direction. We vinden ze allebei helemaal niks, maar een Meet & Greet met beroemde personen is natuurlijk wel leuk. Lekker andere mensen jaloers maken dat je met One Direction hebt gepraat, en de handtekeningen hebt. We lijken nu twee bitches, maar dat is totaal niet zo. De jongens van One Direction, hoe ze ook mogen heten, zijn niet bepaald lelijk, en wie slaat een Meet & Greet met vijf knappe jongens af? Niemand, I guess. We hebben geen hekel aan hun muziek, maar we vinden het ook niet geweldig, zoals miljoenen andere meisjes. “Wat moet je er eigenlijk voor doen?” vraag ik aan Faye, die de prijsvraag doorleest. “Lees het zelf anders even, ik ben te lui om het voor te lezen” zucht Faye. Ik duw haar aan de kant, en begin te lezen.
Heb jij altijd de boys van One Direction al willen ontmoeten? Dan is dit je kans. Doe mee met de prijsvraag, en wie weet win jij wel de Meet & Greet met One Direction! Je mag één vriendin meenemen. Deelname alleen voor kinderen boven de 16 jaar, anders moet er een ouder/begeleider mee. Om te winnen moet je deze vragen hieronder invullen, en daarna op verzenden klikken. Je kan meedoen tot 10 Februari 2013. Het concert is op 23 Februari in de London Arena. Vervoer en hotel zijn bij de prijs inbegrepen. LET OP: Je kan je kaartje NIET geven aan iemand anders, alles komt op jouw naam te staan.
Vraag 1 : Met welke talentenjacht is One Direction bij elkaar gekomen?

Nu vind ik het toch wel handig dat de mensen op school het altijd over One Direction hebben, anders had ik een hekel aan ze. “Faye, One Direction is toch bij de X-Factor bij elkaar gekomen?” vraag ik haar. “Geen idee, ik weet dat soort dingen niet hoor.” zegt ze. Ik zucht even, en kijk naar de mogelijke antwoorden.
A. British Got Talent
B. X-Factor UK
C. Open Mic UK

British Got Talent sowieso niet, en volgens mij Open Mic UK ook niet.. Dan blijft alleen X-Factor UK nog over. Ik klik B aan. De volgende vraag.
Vraag 2 : Wie heeft de naam One Direction verzonnen?
A Harry Styles
B Simon Cowell
C Niall Horan

“Faye, weet jij wie de naam One Direction heeft verzonnen?” zucht ik. “Waar kan je uit kiezen?” vraagt ze. “Harry Styles, Simon Cowell en Niall Horan.” “Ik heb echt geen idee, doe die Harry dan maar, die naam klinkt het leukste.” zegt Faye. Ik klik op A.
Als ik nog 8 vragen heb beantwoord, die ik of weet, of die Faye weet, óf die we gewoon gokken. Ik vul onze gegevens in, en klik op verzenden.
Je antwoorden zijn verzonden. Je hoort uiterlijk 15 Februari of je hebt gewonnen of niet. Als je nog meer informatie wilt over One Direction, of over de prijsvraag, ga dan naar deze link.

Ik heb geen zin om op de link te klikken, dus ik laat alles voor wat het is, en sluit de computer af. “Hey Faye, wat nou als we echt winnen?” vraag ik. Ze haalt haar schouders op. “Dan hebben we geluk, en mogen we vijf knappe jongens ontmoeten die totaal niet kunnen zingen.” grinnikt ze. De rest van de middag besteden we niet één woord over One Direction, want dat is alleen maar verspilling.

Reageer (6)

  • LauraAime1D

    Heeej! Niet mijn sjatties beledigen!! Haha, no, just kidding.. Het komt toch wel goed! xxx

    1 decennium geleden
  • Aora

    Het zou leuk zijn als ze eerst niet winnen en dan opeens door een fout wel. Snel verder

    1 decennium geleden
  • Marly2801

    Haha Lolzz
    En een ABO, dus snel verder!!

    1 decennium geleden
  • Astrieed

    Omg, ik zou ze moeten ontmoeten in het echt, ik doe ze iets aan (:
    Ook al lijken ze wel leuk, maar, snel verder jij ! xx

    1 decennium geleden
  • Itsinhis1DNA

    Haha, One Direction is verspilling! Arme meisjes... Jullie missen een geweldig deel in jullie leven!

    Snel verder! (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen