Heeeee, lieve lezers abbo'naren.

Ja ik heb een vraagje, willen jullie mijn nieuwe story lezen die ik samen met een vriendin schrijf? Zou ik echt super vinden.
Een reactie of abbo nemen? :)
Gaat ook over Niall Horan en 16+ Oeehw. Haha nou zou super vinden! :D

Pleas dus even kijken? voor mij xxx

Nieuw verhaal : http://www.quizlet.nl/stories/101819/only-one-boy-can-make-me-happy--niall-j-horan--16/

Klikken dus.. ^^



Rachel.

Al snel waren we in de cinema. Ik keek om me heen. 'Welke film gaan we?' ik keek naar de borden en beet zacht op me lip. 'Horror' zeiden Niall, Zayn en Anna. Ik rolde met me ogen. 'Oke dan' zelf was ik helemaal geen type voor horror, gewoon eng en niet gezellig grappig of leuk. Ze knikten en we kozen dus voor een horror film. We liepen naar de kassa en haalden vier kaartjes.

Ik plofte neer in de stoel in de hoek met Niall naast me hij glimlachte en zette de grote bak popcorn voor ons neer. Ik grinnikte even zacht. 'Wat?' vroeg Niall. Ik haalde me schouders op. 'Gewoon zo'n grote bak met popcorn.. ziet er grappig uit' ik drukte een kus op de wang van Niall en nam een slokje van me cola. Ik pakte een handje popcorn en at er van. Ik legde me hoofd tegen Niall zijn schouder wanneer de lichten dempten en er reclames over het beeld gleden. Over bepaalde disco's en gewoon saaie reclames. Langzaam begon de film. 'Als je bang bent kruip je maar lekker tegen me aan hoor' zei Niall hij glimlachte en ik glimlachte terug. 'Oke' zei ik zacht terug en keek toen weer naar de film. In het begin was het nog niet echt eng, maar ik kreeg de kriebels wanneer er enge geluiden kwamen. Ik kroop dichter tegen Niall aan en beet op me lip, ik voelde hoe Niall zijn arm om me heen sloeg. Ik kneep mijn ogen half dicht zodat ik het niet zo goed zie. Ik schrik wanneer het meisje uit een flatst en alles. Ik hou me ogen dicht en hoor hard geschreeuw. Ik voel een kusje op me haren en ik open me ogen weer wanneer het stil is en het afgelopen is. Ik kijk naar Niall en voel hoe hij een kusje op mijn lippen plant. Ik leg me hand op zijn wang en zoen hem eventjes. Het voelt best fijn. Ik zoen hem door en voel hoe zijn tong langs me lip heen glijd. Ik grijns en open voorzichtig me mond, en voel hoe zijn tong bij me binnen dringt, onze tongen beginnen een spel. Ik glijd met me vingers door zijn haren heen en stop dan langzaam en glimlach. Hij blijft me met een grijns aan kijken en dan draaien we weer om naar het beeldscherm. Ik blijf nog steeds dicht tegen Niall aan zitten, ik vond het nu al een stuk minder eng.

Toen de film afgelopen was en we een pauze hadden gehad stond ik op. Ik keek naar de lege bak popcorn en gooide me lege beker in. Net zoals Niall. Samen liepen we de rij uit en ik pakte zijn hand vast. Ik glimlachte. En liep met hem en Zayn en Anna naar beneden toe. 'Gaan we nog de stad in Niall?' vroeg ik aan hem. Hij knikte. 'Is goed' ik glimlachte breed. 'Oke leuk, ik heb nog wat nieuwe spullen nodig' zei ik en liep toen de cinema uit. 'Vond je de flim nog leuk?' vroeg Niall ik keek hem aan en zag hem glimlachen. 'Ja hoor' zei ik en drukte een kus op zijn mond. We liepen de straat door en stonden al gelijk in de stad. 'Wat heb je nodig ?' vroeg Niall terwijl we de stad door liepen. 'Oh een broek en een paar shirtjes ofzo' zei ik en zag Niall knikken. 'Is goed' zei hij, ik dacht weer aan dat ene lingerie setje dat ik de vorige keer had gehaald. Ik glimlach zwak en kijk naar Niall.

Reacties? :)

Reageer (4)

  • NOW

    Ahw Niall is een schatje! :)

    1 decennium geleden
  • Kjaensen

    Leukk! Snel verder x

    1 decennium geleden
  • JustCheyn

    snel verder

    1 decennium geleden
  • MarritHoranx

    snel verder xo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen