Foto bij 42.5 And what now?

Werd Blaise in de boeken niet als redelijk bleek omschreven, of is dat mijn verkeerde idee? ;D

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • dineniel

    awh dat hondje is echt super schattig
    kudotje voor je omdat het zo'n leuk stukj is

    1 decennium geleden
  • BigFatLiar

    ahww dat hondje is so superschatiiggg! en bedankt voor je medelijden :) als je nou elke dag heeeeeeeeeeeel veeeeeeel medelijden met me hebt en heel veel stukjes post dan ben je pas echt lief (A) haha nee grapje je bent nu ookal lief hoor! ik vraag me af waneer aster eindelijk inziet dat draco de op eena grootste hunk op deze planeet is (de aller grootste is mijn crush en hopelijk toekomstige bf hoewel ik dat betwijfel (huil)) ik heb trouwens besloten om een van mijn standaard bekende *chtelijk lange reacties achter te laten dus het kan nog wel even duren voor je klaar bent met lezen btw je bent een lezer met stijl want je leest ook het verhaal van kanalaS en dat verhaal is ook superepic (heb je mijn reacties daar ooit gezien? vast wel zo eentje woord het) lees je nog andere verhalen want ik wil altijd nieuwe verhaaltjes natuurlijk :) niet dat die van jullie niet goed genoeg zijn maar gewoon simpelweg te weinig en ja ik ben ook begonnen met je andere verhaal op aanraden van kanalaS en omdat ik dit verhaal leuk vond en die ander dus waarschijnlijk ook :)
    over blaise ik heb geen idee! in de tijd dat ik de films nog niet had gezien was ik like..... ik weet het niet maar toen ik oud genoeg was om engels te begrijpen (ik was dus 7 ofso denk ik) heb ik de films die toen uit waren gekeken en ik moet zeggen dat ik op mijn 9de best al 16+ boeken kon lezen maar om op mijn 7de de harry potter boeken te lezen.... in het engels wat ik alleen kon verstaan (ik heb de nederlandse niet geloof ik) dat ging dus niet. en een ding doe ik bijna nooit... eerst de film en dan het boek want als ik dan het boek nog ga lezen is het... voorspelbaar dus het komt er op neer dat ik de boeken nooit heb gelezen en geen idee had of blaise witter werd omschreven en dit heele verhaal sloeg dus nergens op en je hebt tog geen andwoord op je vraag dus ik verspilde je tijd compleet!
    nouja doet er niet toe ik ga maar weer eens ik vind dit voorlopig wel lang genoeg
    superverhaal dus snel je volgende stuk online zetten!
    xxx -BigFatLiar

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen