Hõla! ;3

Ik wou me omdraaien, maar iets had mij vast. Toen ik mijn ogen opendeed en keek wat het was, zag ik paar armen met rode mouwen. Niall dus. Hij had gister een Rode polo aan.
"Niall" mompelde ik, terwijl ik me voorzichtig uit zijn armen probeerde te wurmen. Na een paar minuten wist ik me uiteindelijk uit Niall's greep te wurmen en bungelden mijn benen over de rand heen. Ik zette mijn voeten neer op de grond en stond op waarna ik opstond en voorzichtig naar de deur schuifelde. Ik had honger. Ik opende de deur en schuifelde over de gang heen, totdat er iemand tegen me aanknalde en ik achteruit viel. Een schreeuw verliet mijn mond toen mijn rug hard de grond raakte, en ik voelde een scherpe steek door mijn rug gaan. De lucht werd gelijk ook uit mijn longen geslagen en ik hapte naar adem.
"Oh, Sorry!" hoorde ik een jongensstem roepen. Ik probeerde op te staan, wat na een aantal keer nog niet lukte en ik werd opeens omhoog getrokken.
"Hi, ik ben Dave" zei Dave, dus.
"Justin" grinnikte ik.
"Sorry dat ik je omver gooide, ik zoek de kantine of wat ze hier ook mogen hebben want ik heb honger. Alleen kan ik het niet vinden" het laatste gromde hij.
"ik wou ook eten halen, mijn maag staat op het punt zelfmoord te plegen" zei ik serieus, waardoor Dave begon te lachen.
"Mooi, kunnen we samen opzoek gaan" greens hij en trok me een willekeurige richting op.

"Eindelijk!" hoorde ik Dave zuchtten en ik grinnikte. Hij had de kantine gevonden en hij trok me ruw mee, waarna we eten gingen halen.
Ik keek met grote ogen toe hoe hij het eten létterlijk aanviel. Hij leek net Niall. Ik begon langzaam aan mijn eten, en terwijl ik toekeek hoe Dave zijn eten opat. Dave keek met een pruillipje naar zijn eten, dat op was.
"Honger?" greens ik naar hem. Hij had nog meer dan mij gehad.
"Ja" zeurde hij. Ik greens en nam extra langzaam van mijn pizza, ja dat hadden ze in dit ziekenhuis, at en hem grijnzend aan bleef kijken.
"Nouhou!" zeurde hij.
"Tje, dan haal je nog wat" greens ik en werkte toen alles snel naar binnen. Dave stond op het punt mijn eten aan te vallen.
"Hé!" riep hij toen ik het laatste stukje pizza in mijn mond propte. Ik stak mijn tong naar hem uit en greens.
"Ik genoot er lekker van" greens ik.
"Maar ik ga nu terug naar mijn kamer. Ik denk dat Niall het niet zo leuk vind dat ik wegben?" zei ik zo ongeveer vragen en stond op, gooide mijn dienblad bij de rest van de vieze dienbladen en liep richting mijn kamer.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen